για αυτο λοιπον μου φαινονται ψιλα στις δικες μου εφαρμογες. (ρευμa dc 12V).
Εξηγηση
εχω φαει Το μπερδεμα μεταξυ συστηματων, μια που ολες οι οδηγιες ειναι σε διαμετρο με το αμερικανικο συστημα.
παω λοιπον με την αντιστοιχη διαμετρο σε χιλιοστα, και ζηταω τετοιο καλωδιο στο μαγαζι και αυτοι μου δινουν το ιδιο νουμερο σε διατομη.
αρα ποιο ψιλο απο οτι χρειαζομαι.
Καλημερα μαστορες, αυτη ειναι η κολωνα απο εξοχικο στην Χαλκιδική που εχουν ξεφτυσει απο τα χρονια και την αρμυρα. Η σκεψη να γινει με ινοπλισμενο επασκευαστικο κονιαμα ειναι σωστη; Επισης μπορει να σκαφτει ενα καναλακι για να περασω καινούργιο καλωδιο για τον γλομπο επανω;![]()
Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ψηλέ,βγάλε με χτύπημα τα σαθρά.
Πλύνε την καλά με πιεστικό
Ξυσε ελαφρια και περνά σταθεροποιητη σκουριάς και ένα θυξοτροπικο μινιο
Σοβατησε με σοβά μιας στρώσης
Τα καλώδια με εξωτερική Κουβιδη από πίσω και πέρνα τρύπα λοξά στο γλομπο.
Μετά 40 χρόνια,ας φτιάξουν και οι επόμενοι...
εχεις κανεις ιδεα (kosstv) για την αποτελεσματικοτητα αυτου?
διαφημιζεται οτι κολλα παντου ακομα και σε πλεξιγκλας....
https://excel-xromata.gr/project/ειδικο-χρωμα-δυσκολες-επιφανειες/
Στα μπαλκονια εχουμε πανελ απο καποιο συνθετικο φυλλο (πολυκαρβονικο?) που εχουν μαυρισει/σαπισει με τον καιρο και ολοι στην οικοδομη τα βαφουν ασπρα.
Δυο απο τα δικα μας τα εχουμε αλαξει με πλεξιγκλας και το ζητημα ειναι αν θα κολλησει σε αυτο (ναι, διαβασα την αντιστοιχη ερωτηση πριν απο λιγο καιρο).
Στις οδηγιες μιλα για 2 χερια, οποτε θα βγει το ιδιο με ενα ασταρ και ενα λαδομπογια
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.