Ναι το ξέρω ότι έχει. Εγώ αν έχω είναι το θέμα..Ποσο μεγαλη ειναι;
Το leroy εχει καβιλιες μεχρι τουλαχιστον 18αρες. Σε καποια μεγεθη μονο ισιες, οχι κοτλε, αλλα δε νομιζω οτι σε νοιαζει αυτο.

Ναι το ξέρω ότι έχει. Εγώ αν έχω είναι το θέμα..Ποσο μεγαλη ειναι;
Το leroy εχει καβιλιες μεχρι τουλαχιστον 18αρες. Σε καποια μεγεθη μονο ισιες, οχι κοτλε, αλλα δε νομιζω οτι σε νοιαζει αυτο.
Το σκέφτομαι το μαρμαρο για πιο μόνιμη λύση. Όπως είπα προφίλ γωνία ήταν η αρχική μου σκέψη αλλά δε ξέρω πόσο αντέξει και αν θα τη ξηλώσει. Δηλαδή στα χτυπήματα θα θέλει βάψιμο λογικά ξανα. Επίσης μερικά χτυπήματα ( 2-3) είναι και εμας οπως σκούπα κτλ.Γιατί δεν βάζεις μια γωνιά προστατευτική προσωρινά μέχρι να μεγαλώσει λίγο το παιδί;
Το μαρμαρο που εχει πάνω (αν δεις στη φωτο) ομως δεν ειναι μισοτσιμπουκο - αν και θα ηθελα να το παρω ετσι μονο και μονο για τη λέξη.Αν και συμφωνώ προς ώρας και εγω για προστατευτικό εντούτις εαν επιμένεις μπορείς να πάρεις μάρμαρα και τα κολλήσεις...
Στις βαμενες επιφανιες συνήθως κάνουν χαρακιές για να πιάσει η κόλλα και περνάνε χαλαζιακο ασταρι...
Εγώ οπότε έχω τοποθετήσει μάρμαρο γενικοτερα περνώ της Durostick D23..Είναι πολύ καλή κόλλα και δυνατή..
![]()
Durostick D-23 Κόλλα Μαρμάρων & Γρανιτών σε Λευκό Χρώμα 25kg
Βρες τιμές για Durostick D-23 Κόλλα Μαρμάρων & Γρανιτών σε Λευκό Χρώμα 25kg σε 7 καταστήματα στο Skroutz. Διάβασε χαρακτηριστικά & πραγματικές αξιολογήσεις χρηστών!www.skroutz.gr
Σημαντικό όλων είναι τα μέτρα στα μάρμαρα να ειναι σωστά...
Εδώ είναι που πρέπει να δώσεις προσοχή...
Δεν ξέρω τι πάχος θα βάλεις αλλά η έξω πλευρά πρέπει να ειναι ημικύκλικη...Στην γλώσσα των μαρμαραδων λέγεται "μισοτσιμπουκο"..
Εάν το πεις εκεί που θα στα κόψουν θα καταλάβουν...
Είναι καλο αυτό γιατί και δεν χτυπάει κάνεις στις γωνίες και δεν γίνεται ζημιά στην γωνια...ειδικά σε σκάλες σωτήριο...!!!
Να σε ρωτήσω γιατί χρησιμοποιείς τη radial λειτουργία και δεν κλειδώνεις τους οδηγούς;
Κυρίως με νοιάζει ο αφρός μεταξύ τσιμεντοσανιδας και υδρορροηςΠοιο απο ολα Αντωνη....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.