Όταν είχα βάλει εγώ μια κάσα με ίδιο τρόπο (αφρό πολυουρεθάνης) επειδή ήξερα ότι θα διογκωθεί και θα παραμορφώσει την κάσα, έβαλα στην εσωτερική πλευρά των ξύλων της κάσας 2 ξύλα και ...1 μονόζυγο...(τα κόκκινα στο σχέδιο)...για να κρατάνε τα ξύλα της κάσας στη θέση τους όσο κι αν διογκωνότανε η πολυουρεθάνη...Μου έβαλε ένας μαραγκός μια πόρτα εσωτερική mdf. Μάλλον ο αφρός διογκώθηκε και δε κλείνει ενώ αρχικά έκλεινε. Από ότι βλέπω παραμορφώθηκε στη μέση και βρίσκει.
Δε ξέρω γενικά από κανένα δεν είναι ικανοποιημένος 100%. Μπορώ να σας γράφω ατελείωτες ιστορίες τι έχω πάθει με μάστορες. Πιστεύω ότι είναι λίγοι οι καλοί. Αυτόν δε ξέρω ποιος τον βρήκε και μας τον σύστησε αλλά δεν ήξερα. Κάτι δουλειές που είχε κάνει ψιλοκαλες φαινονταν.Όταν είχα βάλει εγώ μια κάσα με ίδιο τρόπο (αφρό πολυουρεθάνης) επειδή ήξερα ότι θα διογκωθεί και θα παραμορφώσει την κάσα, έβαλα στην εσωτερική πλευρά των ξύλων της κάσας 2 ξύλα και ...1 μονόζυγο...(τα κόκκινα στο σχέδιο)...για να κρατάνε τα ξύλα της κάσας στη θέση τους όσο κι αν διογκωνότανε η πολυουρεθάνη...
Μια χαρά δούλεψε, κι ας είμαι και ερασιτέχνης - ασχετίδης.
Ρε Πάρη, απορώ πού τους βρίσκεις αυτούς τους 'επαγγελματίες'...
View attachment 189472
Έχω δει τη διαδικασία και είχα σκεφτεί να τη παραγγείλω να τη βάλω αλλά δεν έχω πολύ χρόνο γενικά καθώς είμαι και πολύ αργός και μπορεί να μου επερνε 5 ώρες να τη βάλω. Πάντως φαινοταν καλουλης μάστορας δε ξέρω πως τη πάτησε έτσι. Ο άλλος που έκανε τις ντουλάπες και πήρε κάμποσες χιλιάδες ευρώ δε μπόρεσε να κολλήσει σωστά πρεβαζια στα μπάνια που είχαν βγει από το πλάκα τα βάλε θεοστραβα και φευγανε, τουλάχιστον αυτός τα έβαλε ωραία και σταθεραΣε βιντεο οσα ελεγα πριν...υσχιουν σχεδον για ολες των ειδων πορτες...
Δεν νομίζω να αντέξει, θέλει να κάνω κάτι αντοχής, όπως το 'νάρθηκα' που είπε ο Μιχάλης.έτσι όπως το βλέπω, αν ξεβιδώσεις την βίδα πρέπει να βγαίνει το μαύρο κομμάτι που είναι αυτό που έσπασε. Το πράσινο μάλλον δεν είναι κολλημένο πουθενά.
κολλάς ξανά το μαύρο και όταν είναι εντάξει βάζεις ξανά και την λαβή.
Αυτό το 'χα σκεφτεί κι εγώ αλλά νταξ δε λέει από αισθητικής άποψης.Ξεβίδωσέ το πρώτα και κόλλα καλά το κομμάτι που έσπασε.
Εκτός αν σε βόλευε αν το δούλευες χωρίς να το κολλήσεις;
Με το σύστημα της μπαταρίας πχ στην τσέπη σου.![]()
Ίσα ίσα που από άποψη εργονομιας θα είναι καλυτερο.Αυτό το 'χα σκεφτεί κι εγώ αλλά νταξ δε λέει από αισθητικής άποψης.
Που να εβλεπες πως εκανε. Του εδειξα απεξω τη σκεπη και μου λέει" Αυτό; Αποκλιεται!!! Δεν υπαρχει περιπτωση!" μετα απο λιγο μου λεει εμπορει να εχει σπασει κανενα κεραμυδι κτλ.Φίλε μου μάλλον δεν έχεις ρέντα με τους μαστόρους.
Μάλλον με ανέκδοτο μοιάζει να φωνάζεις μάστορα και να του εξηγείς οτι απο την στέγη μπαίνουν νερά και κρύο και ο μάστορας που την βλέπει για πρώτη φορά να σου απαντάει οτι αποκλείεται. Δηλαδή εσύ που το βιώνεις του αναλύεις το πρόβλημα και προτίθεσαι να τον πληρώσεις τι έχεις παραισθήσεις;;;
Την λογική κάποιων "μαστόρων" μάλλον δεν θα την καταλάβω ποτέ![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.