Το οικονομικοτερο φίλε μου.
Είτε από Espania είτε από Poland.
@Tsoupri προσφατα εκανα και εγω αγορα πλυστικου ,μετα απο πολυ ψαξιμο ειχα καταληξει στο K4 που λες ,στο Bosch 135 και στο Stihl RE100 , πετυχα προσφορα το Stihl περι 154 ευρω και δεν εχασα την ευκαιρια το οποιο θεωρω μηχανικα ειναι πιο καλο μηχανημα ,μετα θα πηγαινε στο Bosch που εχει μεταλικη αντλια ,τελευταια επιλογη θα επερνα το K4 ,αυτο δεν σημαινει πως και με το K4 δε θα γινει η δουλεια σου
Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει αν με αυτόν το έξυπνο διακόπτη μπορώ να κάνω την ηλεκτρική σκούπα να λειτουργεί με τηλεχειρισμό;
Το σκεπτικό είναι να τον ενσωματώσω σε προέκταση του καλωδίου της σκούπας και πριν από την πρίζα.
![]()
[SFr5.83 52% OFF] 16A Mini Smart Wifi DIY Switch Υποστήριξη δικτύωσης 2 κατευθύνσεων Ενότητα αυτοματισμού έξυπνου σπιτιού Λειτουργεί με Alexa Google Home Smart Life App Πίνακας ενότητας from Ηλεκτρονικά εξαρτήματα & αναλώσιμα on banggood.com
16A Mini Smart Wifi DIY Switch Support 2 Way Control Smart Home Automation Module Work with Alexa Google Home Smart Life Appm.banggood.com
Υ.Γ. η τιμή μου φαίνεται αρκετά χαμηλή για 16Α
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.