Τι μπορώ να βάλω στη σεγα μου (parkside μπαταρίας) η οποία έχω την εντύπωση ζοριζεται στο κόψιμο και κάνει θόρυβο σαν να μην είναι καλά λαδωμένη; (Όχι στη λάμα αλλά στον άξονα που κουνάει τη λάμα) παλιότερα είχε κάτι σαν γράσο....τώρα έχει εξαφανιστεί....
Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έκανα σήμερα δοκιμή στο ρούτερ της krausman και στην 4η κοπή μου μαύρισε λίγο το ρουλεμάν.....λέτε να έχω θέμα; Επίσης δεν γίνεται καλή η κυκλική καμπύλη στην γωνία μάλλον γιατί δεν είναι κομμένο ίσια στις κοπές κι έτσι το ρουλεμάν δεν κάθεται καλά. (Κόπηκαν με σεγα και σε πολλά σημεία δεν είναι ίσια η κοπή γιατί η λάμα είχε κλίση) μπορώ να το φτιάξω αυτό με το κοπτικό που έχει το ρουλεμάν επάνω; (Το πρώτο στη φωτόΉ θα κάνω ζημιά;
Το πλακάκι υπάρχει δεν έσπασε απλά ξεκόλλησεΓια πέστε καμία ιδέα, με τι να το κολλήσω.
Κάτι εύκολο στην χρήση, πχ σε σωληνάριο. Όχι σπάτουλα κτλ.
Θα χρειαστεί να βάλω κάτι και στους αρμούς έτσι;
Λάρισα βρίσκομαι, οπότε κάτι που υπάρχει στα εδώ μαγαζιά, leroy, peaktiker κτλ.
Ευχαριστώ
Για πέστε καμία ιδέα, με τι να το κολλήσω.
Κάτι εύκολο στην χρήση, πχ σε σωληνάριο. Όχι σπάτουλα κτλ.
Θα χρειαστεί να βάλω κάτι και στους αρμούς έτσι;
Λάρισα βρίσκομαι, οπότε κάτι που υπάρχει στα εδώ μαγαζιά, leroy, peaktiker κτλ.
Ευχαριστώ
Με κολλα πλακιδιων κανεις και τους αρμους και τελειωσες...απο leroy βρισκεις με 3-4 ευρω...Το πλακάκι υπάρχει δεν έσπασε απλά ξεκόλλησε
Ο λόγως που ξεκολλήσαν είναι ένας....το τσιμέντο με την άμμο θαλάσσης που είναι κολλημένα(κάνει μπαμ από την φωτο)...με τα χρόνια αποκολλιεται γιατί η άμμος θαλάσσης ακόμη και από πίσω απο το πλακακι επειδή το μπάνιο συσσωρεύει υγρασια σιγα-σιγα..Βγάλε προσεκτικά και το απο πάνω πλακάκι το οποίο φαίνεται ότι έχει ξεκολλήσει. Δες τι γίνεται από πίσω και για ποιόν λόγο σου ξεκόλλησαν τα πλακάκια και εαν είναι στεγνά όλα, βάλε κόλλα πλακιδίων με κανονική σπάτουλα με δόντια. Δεν στοιχίζουν τίποτα αυτά
Όχι σπάτουλα γιατί είμαι τεμπελακος με αυτά.Με κολλα πλακιδιων κανεις και τους αρμους και τελειωσες...απο leroy βρισκεις με 3-4 ευρω...
Πανω απο 10 λεπτα δεν ειναι μαζι με το καθαρισμα...
Αστα σωληναρια γιατι ειναι μπανιο και θα ξαναξεκολλησει..ασε που εχει μεγαλα κενα απο μεσα και θελουν γεμισμα και με το σωληναριο δεν σου φτανουν ουτε 2...
Γιατι οχι σπατουλα...;Eνα μικρο δοχειο θες και εναν στοκαδορο για ανακατεμα..και εισαι οκ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.