Εχεις ενα δικιο...Mε ενα σιδεροπριονο χειρος θα κοψεις πιο ευκολα και πιο σωστα σωληνα PVC.
Αν κάνω γραμμή και κρατάω σταθερά το σωλήνα και κάποιος άλλος τον γυρνάει δεν θα κάνω καθόλου δουλειά; Θέλω να φτιάξω αυτό.....για τα παπούτσια των βρεφών και θέλω πολλά κοψιματα..μην ξεκινώ από χέρι με το σιδηροπριονο....εκτός αν κόβει εύκολα και γρηγοραΕχεις ενα δικιο...
Όσο μεγαλώνει η διάμετρο της σωληνας τόσο πιο αναγκαίο,ως προς το σωστο κόψιμο,ειναι το σιδηροπριονκ ώστε να κοπεί ευθεία και όχι στραβά...
Αν κάνω γραμμή και κρατάω σταθερά το σωλήνα και κάποιος άλλος τον γυρνάει δεν θα κάνω καθόλου δουλειά; Θέλω να φτιάξω αυτό.....για τα παπούτσια των βρεφών και θέλω πολλά κοψιματα..μην ξεκινώ από χέρι με το σιδηροπριονο....εκτός αν κόβει εύκολα και γρηγορα![]()
Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για αυτή την κατασκευή,θα μπορούσες να δεις αν σου κάνουν οι μουφες pvc.Γλιτωνεις κοψίματα,ελάχιστο ή κ καθόλου γυαλοχαρτο(στο στοπακι,στη μέση).Αλλιώς,θες κόφτη για σωλήνες pvc ώστε να βγει ίσια η κοπή.Με το χέρι,απλά δεν έχεις καμία πιθανότητα.Αν κάνω γραμμή και κρατάω σταθερά το σωλήνα και κάποιος άλλος τον γυρνάει δεν θα κάνω καθόλου δουλειά; Θέλω να φτιάξω αυτό.....για τα παπούτσια των βρεφών και θέλω πολλά κοψιματα..μην ξεκινώ από χέρι με το σιδηροπριονο....εκτός αν κόβει εύκολα και γρηγορα![]()
ενας καλος τροπος για τελειο σημαδεμα, ειναι ενα καλο χαρτι Α4 τυλιγμένο γυρω απο την σωληνα τουλαχιστον μια+1/4 φοραΑν κάνω γραμμή και κρατάω σταθερά το σωλήνα και κάποιος άλλος τον γυρνάει δεν θα κάνω καθόλου δουλειά; Θέλω να φτιάξω αυτό.....για τα παπούτσια των βρεφών και θέλω πολλά κοψιματα..μην ξεκινώ από χέρι με το σιδηροπριονο....εκτός αν κόβει εύκολα και γρηγορα![]()
Κωστή ευχαριστώ.Δημήτρη αρχικά θα βάλεις σταθεροποίηση σκουριάς...
Rustabil της Χρωτεξ ψάξε...
Επειτα για αντισκουριακη προστασία βάλε oxidol της Vechro...
Δίπλα από τον παιδικό αλλά δεν έχει πολύ διάθεση να βοηθήσει....έχω την μικρή κορδέλα einhell, να το προσπαθήσω εκεί;Δεν υπαρχει μαραγκος κοντα ?
Στην κορδελα θα εκανες ευκολη και σωστη δουλεια...και θα εμενε μονο το καθαρισμα !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.