Πραγματικα ειναι απαραδεκτος ο τροπος υπολογισμου υπηρεσιων ορισμενων εταιριων αφου ξεφευγουν απο την κοινη λογικη...χρεωνουν επισκεψη και εργατοωρα στην επιδιορθωση...δεν πψς εγινε στο Γιωργο αλλα φανταζομαι πανω κατω ετσι πανε....80 ευρώ εργατικά!!!!!!
Για μισή ώρα εργασία!!!!!!
Πριν 2 χρόνια άλλαξα πλακέτα σε πλυντήριο φίλου ίδιας μάρκας και δεν δούλεψε καθόλου.Ήθελε κάνα 80 η εταιρεία να την κωδικοποιήσει και τα πήρε...Στην περίπτωση μου το ανταλλακτικό είχε περί τα €100 (συν €80 η επίσκεψη και εργασία) όταν ο αντίστοιχος φούρνος έχει γύρω στα €500 - 550 στο σκρουτζ.
Επειδή δεν έχει παρουσιάσει τίποτα τόσα χρόνια και ήταν μεγάλο το ποσό για τον καινούργιο αποφάσισα να προχωρήσω στην επισκευή.
Υπό διαφορετικές συνθήκες η απόφαση μου θα ήταν να τον αλλάξω με καινούργιο αλλά τώρα τα πράγματα είναι κάπως...
Το θέμα είναι η παλιά πλακέτα υπάρχει περίπτωση να επισκευαστεί ή να την πετάξω;
Οχι ακριβώς Κυριάκο80 ευρώ εργατικά!!!!!!
Για μισή ώρα εργασία!!!!!!
Κυριάκο σου το ξαναγράφω €79 για 15 λεπτά δουλειά79 ευρω για μισή ώρα δουλειά.
Τι λέω λάθος?
Γιωργο συγνωμη αλλα σου ζηταγε 150 ευρω θα τα εδινες...;Κυριάκο σου το ξαναγράφω €79 για 15 λεπτά δουλειά
Αυτή είναι η πολιτική της εταιρείας, δεν παίρνει παζάρια δυστυχώς, οπως λέει και η παροιμία "Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κ@λους"
Ελπίζω να κρατήσει ο φούρνος άλλα τόσα χρόνια και χαλάλι τους τα χρήματα
Κωστή θες να πεις.Βρε Κυριάκο, δεν μπορώ να σου απαντήσω στο υποθετικό ερώτημα που θέτεις.
Κι εμένα δεν μου αρέσει η τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας αλλά είναι η πιο ασφαλής επιλογή σε σχέση με έναν τυχαίο μάστορα ο οποίος αν ερχόταν θα έλυνε και αν έβρισκε το πρόβλημα χωρίς να κάνει κάποια άλλη ζημία θα έπρεπε να φύγει και να ψάξει να βρει το ανταλλακτικό και να ξαναέρθει την επόμενη μέρα για τοποθέτηση.
Για εργασία υποθέτω ότι θα χρέωνε λιγότερα αλλά για το ανταλλακτικό δεν είμαι σίγουρος.
Από την άλλη στην αντιπροσωπεία πήρα τηλέφωνο μεσημέρι της μιας ημέρας με ενημέρωσαν για τα ποσά και αφού συμφώνησα έδωσα αριθμό μοντέλου και μου έκλεισαν ραντεβού για το επόμενο πρωί.
Ήρθε ο άνθρωπος με τα ανταλλακτικά που πιθανόν να χρειάζονταν ελυσε δύο βίδες έβγαλε τον φούρνο, δοκίμασε κατευθείαν τη νέα πλακέτα και δούλεψε.
Με ενημέρωσε για το κόστος και με ρώτησε αν επιθυμώ να το αντικαταστήσει ή όχι.
Με την αντικατάσταση μου παρέχουν 2 χρόνια εγγύηση για το συγκεκριμένο εξάρτημα.
Αν είχα μάστορα εμπιστοσύνης πιθανότατα θα απευθυνόμουν σε αυτόν (χωρίς την σιγουριά της επισκευής) αλλά δεν έχω.
Υ.Γ. και για να σου επιστρέψω το ερώτημα εσύ γιατί πληρώνεις Dewalt που σου ζητάει ένα σκασμό λεφτά ενώ έχει πολλά φθηνότερα. Άλλωστε έχει και bosch παγκοπρίονο1
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.