Πήρα τα υλικά. Κολωνάκι εμποτισμένο απο το πρακτικερ και οι ρεγουλατοροι με τα βυσματα. Απο το κολωνακι που χωραει ακριβως, θα κοψω τακους και θα τους κολησω με σιλικονη μεσα
στα κυπελα.
![]()
μόνο σε 2 περιπτωσεις εχω βαλει σημάδι βάθους ... οταν στηριξα κατι βαρύ σε μπετόν και εβαλα χημικο 'ουπατ' , και οταν κανω περιεργα λοξά ξετρυπηματα σε γωνιες κλπ,, και δε θελω να βγει το τρυπανι αππ την αλλη πλευρα παραπανω απο οσο χρειαζεται.Σωκρατη αν και ο σωστος τροπος ειναι οπως τον αναφερει ο Μιχαλης απο πανω..αν βαριεσαι να βαλεις τον μετρηρη πολυ απλα βαζεις μια χαρτοταινια στο τρυπανι ως εκει που θες να τρυπησεις...![]()
Πρεπει να το ρισκαρω γιατι ετσι ταιριαζει ακριβως, ουτε παραγγελια να ητανε.Με τρυπάνι όσο είναι η διάμετρος του στελέχους ή λίγο μεγαλύτερο.
Πιστεύω ότι ο προσανατολισμός του ξύλου είναι λάθος έτσι όπως είναι τα νερά προς τα πάνω. Μπορεί να σου κοπεί στην μέση ο τάκος είτε κατά το βίδωμα του βύσματος είτε αργότερα σε κάποια πίεση. Αν μπορείς βάλε τους αλλιώς.
Κοίταξα να δεις όποιος έχει ανοιξει εκατοντάδες τρύπες σε μπετό και τούβλο μπορεί να ελενξει το χέρι του εμπειρικα και δεν έχει θέμα ένα-δυο πόντους μεσα-εξω.. ...μόνο σε 2 περιπτωσεις εχω βαλει σημάδι βάθους ... οταν στηριξα κατι βαρύ σε μπετόν και εβαλα χημικο 'ουπατ' , και οταν κανω περιεργα λοξά ξετρυπηματα σε γωνιες κλπ,, και δε θελω να βγει το τρυπανι αππ την αλλη πλευρα παραπανω απο οσο χρειαζεται.
τωρα για τρυπουλες ουπατ σε τοιχο , το υπολογιζω με το ματι, ε ας πάει και κανα δυο ποντους πιο μεσα, σο φακιν what ρε παιδιά
Εκεί που θελει προσοχη στο τρυπημα, ειναι στην διαμετρο, σταθερό χερι, να μην ξεχειλωθει η τρυπα
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπααα,ευτυχώς είναι αγορασμένο από το Amazon,οπότε,καμία απογοήτευση.@ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.
Μεγάλη απογοητευση πρέπει να ένιωσες για αυτο το Bosch. Σκέψου το ενδεχόμενο επιστροφής και refund αφου το εργαλείο δεν μπορει να κανει αυτο που ηθελες εξαρχης.
Εμένα πάντως η λειτουργία του μου δείχνει οκ...Λοιπόν.
Δεν κατάφερε να ξεβιδώσει κανένα μπουλόνι,παρά μόνο αφού το χαλάρωσα με το μαγικό εργαλείο που έχω πάντα στο αυτοκίνητο και φαίνεται στην φωτό.
Βέβαια τα μπουλόνια είχαν βιδωθεί σε βουλκανιζατέρ λόγω της πρόσφατης αλλαγής ελαστικών.
Το βίδωσε αρκετά σφιχτά αφού με το εργαλείο χρειάστηκε να το σφίξω ελάχιστα.
Δείτε την λειτουργία του στο βίντεο.
Το καρυδάκι είναι της Total και ο αντάπτορας Milwakee.
View attachment 208175
Είναι απόλυτα λογικό όταν βάζεις ανταπτορα 1/4 σε 1/2 για να δουλέψει το μπουλόνι...Νομίζω ότι στο βίντεο φαίνεται το ΜΗ ομόκεντρο γύρισμα.
Είναι οκ αυτό;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.