Ναι...μπορείς να το βάλεις...Παρόλα αυτά είναι ικανό για την εργασία αυτή Κώστα?
Κάτι τελευταίο...το υλικο θα είναι λίγο άγριο.. δηλ θα έχει κοκκομετρια 2mm μέσα.. θα θέλει καλό τρίψιμο μετα(είναι σκληρά αυτά όταν στεγνωσουν)..Ευχαριστώ Κωστή!
O εύκολος τρόπος να κάνεις το "κάδρο" είναι να κόψεις 4 λώρίδες και μετά να τις ενώσεις σε σχήμα κάδρου.Με δισκοπρίονο χειρός δεν καταφέρνω ευθείες κοπές στο "κάδρο".
Τα 2 πρώτα σχέδια τα καταφέρνω.
Θα τα αλλάξω Αντωνάκη.Υπερβολικό το θεωρώ εγώ το r3 επισκευαστικο για αυτή τη δουλειά.. Και ότι θα είναι πιο σκληρό από την υπόλοιπη γύρω επιφάνεια μπορεί να το κάνει και να ρηγματωσει πιο εύκολα
Αν μιλάς για την συγκεκριμένη κοπή που ρωτάει ο φίλος (το "κάδρο") είναι σίγουρα πιο επικίνδυνη από τις απλές κοπές αλλά έχει κι αυτή τον τρόπο της. Αν κάνεις μια αναζήτηση για "circular saw plunge cut" θα βρεις πολύ υλικό για μελέτη.- το δισκοπρίονο χειρός για μένα είναι η χειρότερη επιλογή. Πολύ επικίνδυνο, μεγαλύτερη δυσκολία χρήσης, πολύ χρονοβόρα προετοιμασία για να κάνεις πολλές κοπές.
Προφανώς και υπάρχει τρόπος να γίνει. Σε σύγκριση με τις υπόλοιπες επιλογές όμως πιστεύως πως είναι χειρότερη.Αν μιλάς για την συγκεκριμένη κοπή που ρωτάει ο φίλος (το "κάδρο") είναι σίγουρα πιο επικίνδυνη από τις απλές κοπές αλλά έχει κι αυτή τον τρόπο της. Αν κάνεις μια αναζήτηση για "circular saw plunge cut" θα βρεις πολύ υλικό για μελέτη.
Γιατί είδους σίτα μιλάς ;;Καλησπέρα παιδιά.Υπάρχει κάποια έξυπνη σίτα που να είναι απλά λειτουργική;Παίρνω αυτές του εμπορίου με 5-10€ αλλά στο χρόνο πάνω σχίζονται. καμία τίμια πρόταση πχ στα 25€;
Εάν έχουν μπει σε μεγάλυτερο βάθος από αυτό που αναφέρει η συσκευασια τότε ναι ρηγματωνουν...μια ερωτηση για τα κονιαματα. Τι μπορει να τα κανει να σχηματιστουν ρωγμες? Συρρικνωση λογω μεγαλης αρχικης υγρασιας στο μιγμα?
Το φοβόμουν, μοιάζει με αυτά τα παξιμάδια που βιδώνεις συνήθως μηχανόβιδες τύπου "πεταλούδας" έτσι ώστε να σε διευκολύνουν να κρατάς την κόντρα με το χέρι.Εχω δυστυχως την εντυπωση οτι προρχεται απο καποιο εργαλειο/συσκευη καθως δεν εχω δει πουθενα παρομοια 'ροδελλα'.
Αυτή που την βάζουμε στην εξώπορτα για κουνούπια και μυγες..Γιατί είδους σίτα μιλάς ;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.