Ευχαριστώ για τις ιδέες σας.
Ενας ξυλουργός εδω πάντως που βρηκα παιρνει 150€/μέτρο +50€ συρταρι. Συνολο για το μεγεθος 3 μετρα επι 2.70 γυρω στα 1400€
Αλλά ειπε:
- Οτι να μην εχω μια πόρτα μονοκοματο γιατι οι μελαμινες δεν ερχονται ισιες και δε θα παταει καλα να γινουν 2 κομματια πχ εως 1,70 το ενα
- Δε θελει να κανει τα 2 συρταρια εσωτερικα αλλα εξωτερικα
- Αρνειται να βαλει πλάτη 8mm αλλα το χαρτονι.
- Δε ξερει καν τι μεντεσεδες βαζει
- Τα κουτια θα τα φτιαξει onsite απο οτι καταλαβα με βιδες εξολοκληρου
Γενικα φοβάμαι να τη κολήσω στο τοιχο χωρις να αεριζεται. Ειχε κολλήσει το κρεβατι στο τοιχο η καθαριστρια γιατι το εσπρωχνε ενω εγω αφηνα κενο με αποτελεσμα να εχει φουλ μουχλα απο πισω.
Για το hardboard το φοβαμαι οτι ξεκολλάει καθως οι γυναικες πιεζουν πολυ τα
πραγματα και ολες που εχω δει ετσι εχουν ξεκολλήσει οσες βιδες/καρφια/συραπτικα και να εχω βαλει.
Επισης για τη χρηση που θελω προτιμω μονοκοματο εως πανω πχ 2.5-2.6 αλλα λενε πως θα ειναι στραβο. Βεβαια του ικεα δε ξερω πως αλλα δεν εχουν θεμα. Δε ξερω αν φταινε τα ξυλαδικα και οι συνθηκες αποθηκευσης που στραβωνουν.
Ειδα και του ΙΚΕΑ αλλα η πλατη ειναι μουφα. Βεβαια αυτο αλλαζει/μονταρεται. Στο ΙΚΕΑ θα εχει καπως καλυτερο design.
Παντως οπως το σκεφτομαι δεν πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο αν παρω κομμένες μελαμινες. Γενικα δε μου αρεσουν του Ακριτα που βαζουν ολοι αλλα δε δινουν επιλογη.