Nαι,3πλης είναι.Το είδα σε πρόσφατο βίντεο στο youtube για το δοχείο διαστολής,αλλά πόσοι εγκαταστάτες σωστοί υπάρχουν για να το κάνουν;Το boiler είναι τριπλής ενέργειας;
Συνδέεται σε κάποιο λέβητα εννοώ;
Γιατί από τις φώτο αυτό φαίνεται.
Είναι είναι γο ανοδιο αυτά που φαίνονται
Οι λιπωδεις σταγόνες που είδες λογικά είναι απο το εξαεριστικο του κλειστού κυκλώματος που έχει το αντιπηκτικο μέσα, που είναι λογικό με τέτοιες θερμοκρασίες να στάζει.
Για να μην στάζει και σε συνέπεια να μην χάνουμε υγρά, βάζουμε ένα μικρό δοχείο διαστολής πάνω εκεί
Όσο πιο παλιός,τόσο πιο καλός.Στο άλλο μου σπίτι,ο ηλιακός της SIEMENS δουλεύει απροβλημάτιστα -mhn ton mati;asc-εδώ και 26 χρόνια,χωρίς ανεπίστροφες,χωρίς δοχεία διαστολής και χωρίς πολλά-πολλά service.Νταξει δεν λέω..
Απαραίτητα στο 100%.δεν είναι..
Το έχω κάνει σε πελάτη, αλλά δεν πείθεις εύκολα τον άλλον να κάνει αυτήν την επένδυση.
Στο πατρικό μου, ηλιακός του 86, δουλεύει ρολόι χωρίς κανένα σουβλάκι..
αν εισαι ψειρας βεβαια, αγοραζεις την ειδικη βουρτσα για λιμες...file card λεγεται.Καλημέρα μάστορες.
Πως ξεστομώνουμε λίμες και ράσπες;
Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα την βοήθειά σας. Εχω ένα τραπεζάκι μπρούτζινο, αρκετά παλαιό και πολύ συμπαθητικό. Έχει όμως φθορές (οξείδωση) και χρειάζεται επισκευή και γυάλισμα. Σκεύθηκα μήπως πάω σε καμιά βιοτεχνία με εκκλησιαστικά είδη ... αλλά δεν ξέρω εαν θα το πάρουν
Εχετε κάποιον καλό τεχνίτη να μου προτείνετε?
View attachment 237807
Δοκίμασε και με ένα κομμάτι ορείχαλκο.Καλημέρα μάστορες.
Πως ξεστομώνουμε λίμες και ράσπες;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.