ότι και να κάνεις για να περιορίσεις την διαρροή , έχε μαζί σου 4-5 λίτρα παραφλού για να συμπληρώνειςΔεν έχω χώρο καθόλου για να βάλω ταινία δυστυχώς..
Πήρα Daikin πριν 3 χρόνια για την κρεβατοκάμαρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος ΚΑΙ στο θέμα θορύβου.Έχω ήδη ένα Daikin αρκετά χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Βέβαια είναι το Ururu Sarara που είναι πανάκριβο και δεν σκοπεύω να πληρώσω ξανά τόσα λεφτά για ένα κλιματιστικό.
Ο θόρυβος είναι πολύ σημαντική παράμετρος για μένα, ίσως η κυριότερη.
Toshiba και Mitsubishi είναι δύο απ’τις μάρκες που θα κοιτάξω σίγουρα.
καλησπέρα μάστορες!
έχω μια συρόμενη πόρτα που με τα χρόνια θέλει όλο και περισσότερη δύναμη για να ανοίξει. έχω ρίξει teflon spray κατά καιρούς που βοηθάει πολύ, αλλά τελευταία όλο και λιγότερο. μετά από 30 χρόνια νομίζω έχει έρθει η ώρα της αντικατάστασης/επισκευής του μηχανισμού γιατί έχει αρχίσει να σκαλώνει. ένας μάστορας που ήρθε να τη δει είπε πως δεν υπάρχει τρόπος να ανοίξει εύκολα και πρέπει να βγει ολόκληρη η κάσα! είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο;
η πόρτα είναι αυτή:
View attachment 238007View attachment 238008
και μερικές κοντινές του μηχανισμού όσο φαίνεται:
View attachment 238009View attachment 238010
έχει κανείς σχετική εμπειρία αν γίνεται να βγει ο μηχανισμός κάπως; χρειάζεται υποχρεωτικά γκρεμίσματα και μερεμέτια;
Η δικη μου συμβουλη για τα κλιματιστικα δεν ειναι ως προς τη μαρκα αλλα ως προς την σωστη εγκατασταση.Λοιπόν… λεβεντόνια… τα φώτα σας…
Τελειώνω, επιτέλους, την ανακαίνιση του σπιτιού και χρειάζομαι γνώμες για Air-Contition (9.000 ΒTU και 18.0000 BTU) και σώματα σώματα καλοριφέρ εσωτερικού βρόγχου.
Όποιος γνωρίζει ή έχει ασχοληθεί πρόσφατα ας βοηθήσει.
τελικά αυτό έκανα και δούλεψε!Όπως το λέει ο Μπάμπης...
Τραβάς έξω το μηχανισμό από την βάση που βρίσκεται πάνω στην πόρτα..
Αυτό το εσωτερικο δηλ..
View attachment 238022
Αφού βγει έξω από την μία τραβάς την πόρτα μέχρι έξω και τραβάς προς τα μέσα και τον άλλον μηχανισμό...
Ρίξε πρώτα στο σημείο, wd40 η άλλο τέτοιο σπρέι ώστε να ξεκολλήσει πιο ευκολα ο μηχανισμος..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.