Το τρύπημα στο πλαίσιο εννοείς την πάνω και την κάτω σανίδα να τις τρυπήσω πριν να το φτιάξω ταυτόχρονα; Για να μην έχω διαφορά και να μην μπούμε οι σανίδες στραβά;
Γενικά ξέρω ότι θέλει τρελή υπομονή και άπειρες μετρήσεις για να βγει σωστό. Θα το πάω σιγά σιγά.
Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εάν είναι σε εσοχή δεν έχεις θέμα....Καλημέρα, μένω Αττική και λέω να βάψω για συντήρηση ένα μπαλκόνι που καλύπτεται απο πάνω αυτο το ΣΚ. Να το επιχειρήσω αν έχει καλό καιρό ή πρέπει να περιμένω να ανοίξει ο καιρός;
Συνάδελφοι, καμιά ιδέα πως επισκευάζουμε αυτό; (καλώδιο τσακισμένο ακριβώς μετά τον στυπιοθλίπτη). Ο φορτιστής (λαπτοπ) είναι πρεσσαριστός και δεν έχει βίδες για να ανοίξει και ο στυπιοθλίπτης είναι ένα με το καλώδιο. Σκεφτόμουνα κάτι σε ανοιχτό θερμοσυστελλόμενο αν υπάρχει τέτοιο πράγμα.
Όπως είναι τώρα το καλώδιο είναι ζήτημα χρόνου να κοπεί.
View attachment 242014
Το έχουμε αναφέρει και παλιότερα. Σε αυτες τις περιπτώσεις, το sugru είναι τέλεια λυση. Το χρησιμοποιώ πολύ συχνάΣυνάδελφοι, καμιά ιδέα πως επισκευάζουμε αυτό; (καλώδιο τσακισμένο ακριβώς μετά τον στυπιοθλίπτη). Ο φορτιστής (λαπτοπ) είναι πρεσσαριστός και δεν έχει βίδες για να ανοίξει και ο στυπιοθλίπτης είναι ένα με το καλώδιο. Σκεφτόμουνα κάτι σε ανοιχτό θερμοσυστελλόμενο αν υπάρχει τέτοιο πράγμα.
View attachment 242014
Εγώ θα πρότεινα κάτι άλλο..Μιχάλη, για λύση ανάγκης καλό βγήκε. Εγώ ρώτησα πιο πολύ μήπως υπάρχει τίποτα εξειδικευμένο μου κάνει εντύπωση πως δεν έχουν βγάλει κάτι σε στυλ μισό θερμοσυστελλόμενο ή κάποιου είδους θήκη που να αγκαλιάζει καλώδιο και χαλασμένο στυπιοθλίπτη.
Συνάδελφοι, καμιά ιδέα πως επισκευάζουμε αυτό; (καλώδιο τσακισμένο ακριβώς μετά τον στυπιοθλίπτη). Ο φορτιστής (λαπτοπ) είναι πρεσσαριστός και δεν έχει βίδες για να ανοίξει και ο στυπιοθλίπτης είναι ένα με το καλώδιο. Σκεφτόμουνα κάτι σε ανοιχτό θερμοσυστελλόμενο αν υπάρχει τέτοιο πράγμα.
View attachment 242014
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.