Δημοκηδής
Μέλος Σωματείου
- 23 June 2006
- 10,217
παίδες, τελειώνω ανακαίνιση και έχω ενα ακομη θέμα να λύσω ... το μπανιο είναι 2*2 και με την νεα διάταξη και αυτά που μπήκαν, η υπάρχουσα πόρτα 70 εκ δεν θα ανοιγει τελείως, καθώς θα βρισκει στην λεκάνη ... στην αρχή είπα σιγά τα αυγά, θα βάλω ένα στοπ, αλλά τώρα θέλω να βάλω σπαστή ή να μετατρέψω την υπάρχουσα σε σπαστή.
υπάρχουν έτοιμες φυσαρμόνικα πλην είναι από pvc και δεν μου αρέσουν, έχω δει ξύλινες σπαστές, πλην δεν ξέρω τι κοστος και φασαρία έχουν...
το ιδανικο είναι να φτιάξει κάποιος μάστορας την δική μου, κόψιμο σε δύο μέρη, σιδηροδρομος με ρουλεμαν στο πάνω μέρος της κάσας, μεντεσέδες στα δύο μερη κλπ.
υπάρχει κανένας μάστορας να κάνει τέτοια, ή γνωρίζετε κάποιον εδώ Αθήνα να κάνει τέτοιες πόρτες, κλπ ?
ευχαριστώ
υπάρχουν έτοιμες φυσαρμόνικα πλην είναι από pvc και δεν μου αρέσουν, έχω δει ξύλινες σπαστές, πλην δεν ξέρω τι κοστος και φασαρία έχουν...
το ιδανικο είναι να φτιάξει κάποιος μάστορας την δική μου, κόψιμο σε δύο μέρη, σιδηροδρομος με ρουλεμαν στο πάνω μέρος της κάσας, μεντεσέδες στα δύο μερη κλπ.
υπάρχει κανένας μάστορας να κάνει τέτοια, ή γνωρίζετε κάποιον εδώ Αθήνα να κάνει τέτοιες πόρτες, κλπ ?
ευχαριστώ