Όχι...Είναι μόνο για κουπαστες χωρις γωνιες και τετοια...προσωπικά το θεωρώ ψιλο επικυνδινο..ένα τέτοιο εργαλείο δε θα βοηθούσε λέτε;
Για τέτοιες δουλειές, πήρα το TEXORO της BOSCH αλλά ενώ το αποτέλεσμα είναι άψογο, δυστυχώς το κόστος των αναλωσίμων είναι υπερβολικά μεγάλο.
Για τα καγκελα τα ηλεκτρικά μέσα στο τριψιμο δεν βοηθούν πολύ...
Επειδή έχω δει πολλούς επαγγελματιες να βάφουν κάγκελα κάνουν ότι και εγώ σε περίπτωση που θέλουν να βγάλουν το χρώμα.. χρησιμοποιούμε όταν και εφόσον χρειαστεί και ειναι εκτεταμενη η ζημια και δεν γινεται αλλιως remover 2-3 φορες μέχρι να βρεθεί σιδερο.
Καραβολα,γυριστα,"λουλούδια και άλλα περίεργα ΔΕΝ μπορούν να γίνουν αλλιώς..
Ειδαλως με πολύ τρίψιμο είτε με ντουκοχαρτο,είτε με γυαλόχαρτο,είτε συρματοβουρτες χειρος η καμπάνα γωνιακου και αντε σε ευθεία σημεία τριβειο παλμικο η μη..4 στις 5 περιπτώσεις έτσι γίνεται..
Χωρίς χέρι σωστό αποτέλεσμα δεν βγαίνει και με σειρά grid από μικρό σε μεγάλο..
Αυτο ειναι ενα εξειδικευμενο και μοναδικο στο ειδος του τριβειο αλλα πραγματι το κοστος των αναλωσιμων του ειναι πολυ μεγαλο οπως σωστα ειπες.
Και δυστυχως εχει αρκετα αναλωσιμα -και για ξυλο και για μεταλλα- τα οποια σχεδον ολα ειναι χρησιμα...
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!
Θα μαζέψω τα σύνεργα και με την πρώτη ευκαιρία θα κάνω την επέμβαση και θα επανέλθω με το αποτέλεσμα.
Πάλι ελαστoμερες θα περάσεις..Για υγρομονωση ταράτσας έχω περάσει πριν καμμιά 10αρια χρόνια ελαστομερες . σκέφτομαι φέτος να περάσω τσιμεντοειδες μονωτικο .τι λέτε ;ποιο προτείνετε;
Ευχαριστώ Κωστή!Πάλι ελαστoμερες θα περάσεις..
Το τι θα βάλεις ξανά εξαρτάται με το τι έχεις κάνει πριν από 10 χρόνια..
Όπως λέει και ο Μπάμπης θέλει υπομονή..Θέλω να ανοίξω μια τρύπα 10 μμ σε πέτρινο τοίχο πάχους 56 εκατοστών.
Θα τα καταφέρει να τρυπήσει ένα τρυπάνι τόσες πέτρες; Μιλάμε φυσικά για sds.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.