Καλησπέρα στην παρέα. Βλέποντας ότι έχετε πάντα να προτείνετε κάποια λύση, ύστερα από τόσα χρόνια που σας διαβάζω ήρθε η ώρα να σας πω τον προβληματισμό μου και να ζητήσω βοήθεια.
Πρέπει να βάψω τα κάγκελα και την είσοδο του σπιτιού. Η προσφορά που μου έκαναν δεν ήταν απαγορευτική, σε συνδυασμό με το εξωτερικό του σπιτιού, αλλά τη συγκεκριμένη περίοδο στράβωσαν πολλά και αποφάσισα να το κάνω μόνος μου.
Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Υπάρχουν όμως δύο σημεία, τα οποία με δυσκολεύουν στο τρίψιμο αφού το μέταλλο είναι αρκετά σκληρό και η σκουριά δεν φεύγει με το γυαλόχαρτο. Είναι αυτά. Εσωτερικά και εξωτερικά. Στο κάτω μέρος της κάσας της εξώπορτας.
Προφανώς με κάποιο τρόπο μαζεύονταν νερά και γι' αυτό σκούριασε τόσο και βέβαια κακώς που τ άφησα΄ να επεκταθεί τόσο.
Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν, αν πιστεύετε ότι ένα τέτοιο εργαλείο
https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...santa-kai-6-exart-62191661?ref=reccodo-search θα βοηθούσε να τριφτεί η επιφάνεια σωστά ή αν υπάρχει κάτι πιο κατάλληλο.
Το σημείο που δυσκολεύει είναι περίπου 4 Χ 10 εκ. Εσωτερικά είναι πιο μικρή η επιφάνεια. Είναι όπως φαίνεται στη φωτογραφία, χαμηλά στο δάπεδο αριστερά γι' αυτό και δεν δουλεύεται εύκολα. ( να υποθέσω ότι κάποιος που είναι της δουλειάς θα γελάει τώρα)
Δυστυχώς τα χέρια μου έχουν εξοικειωθεί σε μουσικά όργανα και αυτό το βλέπουν βουνό.
Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.