Μάστορες τα φώτα σας!!

Έχω πάρει το πιστόλι βαφής της total αλλά σε πλαστικό χρώμα που το είχα δοκιμάσει, δεν με είχε βολέψει καθόλου. Βασικά, μάλλον θα χρειαζόμουν πολλαπλάσιο χρόνο για να τελειώσω από το ρολό.
Να το επιχειρήσω με το verolac ή μπα και να το κάνω με ρολό σφουγγάρι; Στις προδιαγραφές του αναφέρει ότι γίνεται με ειδικό διαλυτικό.

• Like
Reactions: KOSSTV
Δεν έχω πολλά μέτρα. Δέκα σημεία 2 πόντων έχω. Γι αυτό λέω σπρέυ.
Τοπικα μονο...;
Θα φενεται διαφορα με το παλιο...
Εαν δεν σε νοιαζει το οπτικο προχωρα...
Εγω προσωπικα σε καμια περιπτωση δεν θα το εκανα ετσι..
Εχει σιγουρα το θεμα ειναξ οτι σαν το ρολο και το πινέλο δουλεια δυακολα να κάνεις με τα σπρει ειδικά αν δεν ασχολείσαι.. για εμενα ειναι προσωρινή λύση τ σπρει..κάνε λίγο υπομονή και βαλε πινέλο.. ετσι βιαστικά και εγω περσυ ενω ειχα τριψει αρκετά καλα με παλμικο και 80 grid ολο το μηκος απο τα καγκελα τα πέρασα ασταρι 2 συστατικών για βιομηχανική χρήση και μετα άκουσα τα γειτονιά να λου λενε παρε το πιστοκη να τελειώνεις...εεε εκτός αποτι τα έκανα ολα ενα γυρο π@@@να έριξε και μια πούδρα απλή.. τωρα θελω να σταματήσουν λιγο αυτες οι βροχές να τα πλύνω καλα με το πιεστικο ενα γυαλόχαρτο όπου εχει μεινει σγουρια ,καπελάκι και ρολο αδερφε...να μεινει μπογιά!!
Ετσι εχουν τα πραγματα..
Η θεωρια απεχει απο την πραξη.

Γενικαι το σπρει θελει προσοχη γιατι η πουδρα αιωρηται παντου και αμα εχει και αερα λιγο γινονται χαλια τα παντα ναι θελει πολυ αμπαλαρισμα τριγυρω. .στο τελος φτανει να ειναι πιο ταλαιπωρια απο ρολο και πινελο..

Το περασμα με ρολο αφηνει παχος στρωσης..αυτο ειναι που το κανει δυνατοτερο..το σπρει απλως πεφτει και απλωνει επιδερμικα..