Μαύρες σκιές δεξιά και αριστερά σε Samsung 75QN85D,τι ισχύει σε περίπτωση επιστροφής για αγορά από κατάστημα;

Καλησπέρα σε όλους. Μετά από κάποιες μέρες αναμονής και αρχικής τηλεφωνικής επικοινωνίας του ΚΕΠΚΑ προς το πλαίσιο, σήμερα το κεπκα έστειλε email επίσημα στο Πλαίσιο με την αναφορά μου και όλα τα στοιχεία. Σε cc έβαλαν κάποια email του υπουργείου. Και ως δια μαγείας μέσα σε 2 ώρες με κάλεσαν και μου είπαν ότι θα γίνει αντικατάσταση γιατί και το πλαίσιο και η Samsung θέλουν να μείνω ικανοποιημενος. Παρόλο μου λέει πως ο έλεγχος έδειξε πως είναι άρτιο το πάνελ. Τέλος πάντων, αναμένω τώρα ν με πουν πότε θα έρθει το φορτηγό για να γίνει η παραλαβή και η παράδοση. Ελπίζω μην είναι χειρότερο το πάνελ. Θα δείξει. Πάντως επειδή όλο αυτό το διάστημα έβλεπα forum στο εξωτερικό με DSE ζητήματα, μπορούσαν να την αντικαταστησουν κατευθείαν. Μόνο εδώ έχουμε το πρόβλημα

Πάντως είναι λυπηρό εν έτη 2025 να πρέπει να βάζουμε τον "μπαμπούλα" να φοβερίζει τα μαγαζιά και τις αντιπροσωπείες για να κάνουμε την δουλειά μας.
Πόσο τριτοκοσμική είμαστε ακόμα σε υπηρεσίες.
Πάντως βρίσκουν και τα κάνουν και οι αντιπροσωπείες.
Σαν να έχουν κάνει ένα είδος καρτέλ με τα μαγαζιά και να λένε "έλα μωρέ άστους, όποιος έχει όρεξη και το τραβήξει βλέπουμε τι κάνουμε".
Η ίδια η Samsung στην Αμερική , στην Αγγλία κλπ έτσι σκέφτεται; Δεν νομίζω.

Πάντως είναι λυπηρό εν έτη 2025 να πρέπει να βάζουμε τον "μπαμπούλα" να φοβερίζει τα μαγαζιά και τις αντιπροσωπείες για να κάνουμε την δουλειά μας.
Πόσο τριτοκοσμική είμαστε ακόμα σε υπηρεσίες.
Πάντως βρίσκουν και τα κάνουν και οι αντιπροσωπείες.
Σαν να έχουν κάνει ένα είδος καρτέλ με τα μαγαζιά και να λένε "έλα μωρέ άστους, όποιος έχει όρεξη και το τραβήξει βλέπουμε τι κάνουμε".
Η ίδια η Samsung στην Αμερική , στην Αγγλία κλπ έτσι σκέφτεται; Δεν νομίζω.
Πάντως αυτή τη φορά δεν νομίζω να γίνει τόσο "εύκολα" ξανά αλλαγή διότι έστειλα τις ίδιες φωτογραφίες που ανέβασα εδώ και είπαν ότι δεν φαίνεται κάτι. Κυκλωσα τα σημεία και το απόγευμα θα τους στείλω βίντεο. Η αλήθεια είναι πως στο κινητό φαίνεται πολύ ξεκάθαρα ενώ στο λαπτοπ όχι.

Καλώς ή κακώς, αυτά είναι εγγενή προβληματα της τεχνολογίας LCD (και αυτό το γνωρίζουν οι εταιρίες - εξ' ου και τυπικά εχουν φροντίσει να είναι καλυμένες σε τέτοια θέματα).

Βεβαια, το QC της Samsung γενικά, ειναι από τα χειρότερα.

Χωρις να θέλω να πω οτι ο φιλος έχει άδικο σε κάτι, γενικά, θα κάναμε κι εμείς τη ζωή μας πιο εύκολη αν τα αποδεχόμασταν με την έννοια να τα λαμβάνουμε υπόψιν κατά την αγορά (θα μου πείτε βέβαια, δεν τα γνωρίζει αυτά ο μέσος αγοράστης....).

Και οι OLED πχ έχουν θέματα ανομοιομορφίας (απλά σε πολύ μικρότερο βαθμό).

Ειχα πριν πάλι "neo qled" mini LED LCD και δεν σκέφτηκα ότι ίσως αντιμετωπισω πρόβλημα με την νεα γενιά. Κακώς βέβαια

Ειχα πριν πάλι "neo qled" mini LED LCD και δεν σκέφτηκα ότι ίσως αντιμετωπισω πρόβλημα με την νεα γενιά. Κακώς βέβαια

Μπα, δεν ειναι θεμα γενιας, λόττο ειναι....

Νέα βίντεο που είναι πιο εμφανές το θέμα.
Για να δούμε τι θα δούμε.
Συγνώμη αν κούρασα με το όλο θέμα και αν γίνομαι υπερβολικός

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τελικα τι εγινε με την tv ?
Καλημέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση. Έμεινα με την ίδια. Όλα καλά είναι η αλήθεια, και το φαινόμενο της ανομοιομορφιας δεν φαίνεται. Οπότε αποφάσισα να μην ασχοληθώ περαιτέρω. Δεν χρειαζόταν κιόλας. Τώρα μελλοντικά μπορεί να την πουλήσω και να πάρω oled ή να την έχω μέχρι όσο πάει. Για τα χρήματα της είναι μια χαρά

• Like
Reactions: powerup