Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Resentful ρώτα τον φίλο σου μήπως για 14 τηλεοράσεις μπορεί να μας κάνει καλύτερη τιμή. Εξήγησέ του την κατάσταση. Ούτως η άλλως με κεντρικά μιλάνε και αυτοί τους τις στέλνουνε. Δεν έχει σημασιά που είναι Σύρο το κατάστημα. Θα μπορούμε να παραλλάβουμε από οποιοδήποτε κατάστημα στην Ελλάδα. Ευχαριστώ

Σε καμμιά ώρα θα πάω από εκεί και θα ρωτήσω.

Επικοινώνησα σήμερα το πρωί με στέλεχος στα Expert και του είπα για το Power Buy.
Μου είπε ότι θα μιλήσει με την Sony και θα μ´ενημερώσει.
Πράγματι,με πήρε τηλέφωνο το μεσημέρι και μου είπε ότι η τελική τιμή για 10-15 τεμάχια είναι 1.350 αλλά η παράδοση θα είναι σε ένα μήνα αφού δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή τηλεοράσεις!
Το γράφω όχι τόσο για την τιμή,όσο για την ημερομηνία παράδοσης των τηλεοράσεων που έχουν αναφερθεί εδώ μέσα.
Προσέξτε μην πάρουν τα χρήματα και μετά αρχίσουν οι δικαιολογίες...

Ανακεφαλαιώνοντας οι ενδιφερόμενοι για να αγοράσουν την 40D3000 είναι:
Ulv3r Θεσσαλονίκη
FoRMat MaSTer Θεσσαλονίκη
mindscape Ηράκλειο Κρήτης
xalaros10 Αθήνα
Jorgito Κατερίνη
Resentful Σύρο
OrangeBoy Αθήνα
Βασίλης 07 Χαλκίδα
nasos1978 Αθήνα
nobleman Ηράκλειο Κρήτης
jkontar Ζάκυνθος
queensryche Θεσσαλονίκη
σύνολο 12

Επίσης ενδιαφέρον έδειξαν οι:
g_kor06
kacey
islandero
σύνολο 3

Περιμένουμε τα νέα του Resentful και αν είναι αποφασίζουμε. Θα κάνω ένα post ανακεφαλαίωσης των προσφορών των καταστημάτων και λέτε
ο καθένας την προτίμησή του χωρίς σχόλια και παρατηρήσεις ο ένας για την επιλογή του άλλου για να μην μακρυγορούμε.

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Επικοινώνησα σήμερα το πρωί με στέλεχος στα Expert και του είπα για το Power Buy.
Μου είπε ότι θα μιλήσει με την Sony και θα μ´ενημερώσει.
Πράγματι,με πήρε τηλέφωνο το μεσημέρι και μου είπε ότι η τελική τιμή για 10-15 τεμάχια είναι 1.350 αλλά η παράδοση θα είναι σε ένα μήνα αφού δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή τηλεοράσεις!
Το γράφω όχι τόσο για την τιμή,όσο για την ημερομηνία παράδοσης των τηλεοράσεων που έχουν αναφερθεί εδώ μέσα.
Προσέξτε μην πάρουν τα χρήματα και μετά αρχίσουν οι δικαιολογίες...
Φίλε Σωκράτη ευχαριστούμε πάρα πολύ που μπήκες στον κόπο χωρίς καν να ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις κι εσύ.

Φίλε Resentful αν ισχύει αυτό που λέει ο Σωκράτης τότε μάλλον δεν θα σου φέρει του κουτιού σε 4 μέρες αλλά θέλει να σπρώξει το δείγμα που έχει επειδή σε βλέπει έτοιμο ψημμένο να αγοράσεις! Τεστάρισέ το λίγο με κάποιο τρόπο. Επιβεβαίωσε ότι θα πάρεις του κουτιού γιατί άμα μπεις και δεις τις ώρες λειτουργίας αυτής που έχει εκεί θα πάθεις ένα ψιλοεγκεφαλικό :flipout:

Μέχρι στιγμής λοιπόν έχουμε (με αύξουσα σειρά βάση τιμής):
Net-Electric 1270 και αποστολή στο χώρο μας δωρεάν. Διαθεσιμότητα: αναμένονται από μέρα σε μέρα μέχρι το πολύ 10 Σεπτεμβρίου.

Electroptica 1277 και αποστολή στο χώρο μας δωρεάν. Διαθεσιμότητα: άγνωστη

Experts 1350 καταστήματα παραλαβής σε όλη την Ελλάδα. Διαθεσιμότητα: 1 μήνας

Ηλεκτρονική Αθηνών 1350 παραλαβή από κατά τόπους κατάστηματα αλλιώς αποστολή με μέγιστη χρέωση 20 . Διαθεσιμότητα: σχεδόν! ετοιμοπαράδοτες!

Πλαίσιο 1370 και αποστολή στο χώρο μας δωρεάν +6 άτοκες με πιστωτική. Διαθεσιμότητα: εντός 15 ημερών από την στιγμή που θα δώσουμε την παραγγελία.

Περιμένω να ξυπνήσει ο Ulv3r :p να τον βάλω να ρωτήσει στην Η.Α. και για τυχόν άτοκες δόσεις με πιστωτική.

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Περιμένουμε τα νέα του Resentful και αν είναι αποφασίζουμε. Θα κάνω ένα post ανακεφαλαίωσης των προσφορών των καταστημάτων και λέτε
ο καθένας την προτίμησή του χωρίς σχόλια και παρατηρήσεις ο ένας για την επιλογή του άλλου για να μην μακρυγορούμε.

Άντε να κάνω την αρχή :ernaehrung004:

Ηλεκτρονική Αθηνών - όχι τόσο λόγο τιμής που είναι αρκετά χαμηλή όσο λόγο χρόνου παράδοσης.

Οι ημερομηνίες παράδοσης από τις μεγάλες αλυσίδες λογικά πρέπει να είναι οι ίδιες αφού όλοι τις προμηθεύονται από την Sony Ελλάς.
Δεν μπορεί κάποια από αυτές να τις έχει "σχεδόν" ετοιμοπαράδοτες και κάποιες άλλες σε 1 μήνα.
Εκτός αν μαζέψει όλα τα demo κομμάτια που έχει στα καταστήματά της και τα παραδώσει "σφραγισμένα".

Αν και περιμένω να δω και το θέμα δόσεων της Η.Α. κι εγώ είμαι υπέρ της τόσο από θέμα διαθεσιμότητας όσο και από το ότι καλύπτει σχεδόν όλους τους ενδιαφερόμενους. Απλά να επιβεβαιώσουμε το ετοιμοπαράδοτες γιατί το σχεδόν ετοιμοπαράδοτες είναι πολύ περίεργο.
Αν δεν έχει ετοιμοπαράδοτες και δεν κάνει και δόσεις η επιλογή μου είναι Πλαίσιο γιατί όσο νάναι είναι εγγύηση. Μου είπε μάλιστα το παληκάρι ότι σε περίπτωση βλάβης εντός εγγύησης την πάμε στο κατάστημα και αναλαμβάνουν αυτοί την μεταφορά της στη Sony.

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Οι ημερομηνίες παράδοσης από τις μεγάλες αλυσίδες λογικά πρέπει να είναι οι ίδιες αφού όλοι τις προμηθεύονται από την Sony Ελλάς.
Δεν μπορεί κάποια από αυτές να τις έχει "σχεδόν" ετοιμοπαράδοτες και κάποιες άλλες σε 1 μήνα.
Εκτός αν μαζέψει όλα τα demo κομμάτια που έχει στα καταστήματά της και τα παραδώσει "σφραγισμένα".
Φίλε μου αν το κάνει αυτό μπω στο service menu και δω 1000 ώρες μαύρο φίδι που τους έφαγε μόνο αυτό σου λέω:damnyou::rifle::slapface::argue::violent-smiley-030::furious3::twoguns::behead::violent-smiley-008:
Θέλω να πιστεύω ότι έχει στοκ που θα προσπαθήσει να το μαζέψει και να το διανήμει.

Στίς 18/8/07 επισκέφτηκα το τοπικό κατάστημα της Η.Α.Ο υπεύθυνος μου ανάφερε πώς η TV υπάρχει στην κεντρική αποθήκη αλλά στα καταστήματα θα την έφερναν όταν θα τους έφευγε το στόκ των προηγούμενων μοντέλων.Άν συμφωνούσα σε 2 μέρες θα την είχα στα 1509Ε μετρητοίς.Συνεπώς δέν είναι περίεργο κάποια αλυσίδα πχ Πλαίσιο να έχει ξεπουλήσει και να μήν έχει αποθέματα και κάποια άλλη να έχει.

Παιδιά πήγα απο expert και τελικά η τιμή αν και για μία τηλεόραση είναι φιλική γιατι θα πάρω και το ps3 μαζί και όλα μετρητοίς. Του είπα για τις 10 αλλά δεν μπορουσε να μου πει τιμή λογω του προβληματος τελικά με την διαθεσιμότητα... Αυτά...

Λοιπόν ούτε στην Η.Α. υπάρχει ετοιμοπαράδοτη και η τιμή είναι απολύτου μετρητοίς. Χθες λέει είχανε 11 κομμάτια στην αποθήκη και σήμερα είναι όλα δεσμευμένα. Τώρα πως το πρωί τα είχε "σχεδόν" ετοιμοπαράδοτα μην με ρωτάτε. Ελληνική λεβεντιά :p . Δεν ξέρω πραγματικά αν αξίζει να κλείσουμε τιμή τώρα που υπάρχει έλλειψη ή αν πρέπει να περιμένουμε να έρθει η εισαγωγή της Sony και να κινηθούμε τότε που πιστεύω ότι θα ρίξουν τις τιμές ακόμη παρακάτω. Αυτή τη στιγμή πάντως η μόνη σίγουρη λύση είναι το Πλαίσιο σε 15 μέρες εγγυημένα ειδική παραγγελία-εισαγωγή από τη Sony για εμάς μου είπε (+ οι 6 άτοκες για όσους ενδιαφέρονται). Οι υπόλοιποι είναι ναι μεν την έχουμε αλλά ... την περιμένουμε.
Η απόφαση δική σας. Ακούω απόψεις.

Δηλαδή πιστεύεις πραγματικά ότι η Sony Hellas θα κάνει ειδική παραγγελία για 15 άτομα,πελάτες του Πλαίσιου και αγνοεί τους πελάτες όλων των μεγάλων αλυσίδων;

Προτάσεις ζητάω... Έχεις να προτείνεις κάτι;

Το τι πιστεύει ο καθένας μας είναι άσχετο με το τι πραγματικά γίνεται σε κάθε περίπτωση. Εγώ μεταβίβασα ακριβώς αυτά που μου είπε ο κος Αλεξόπουλος από Πλαίσιο.Σε όποιον μου ζητήσει μπορώ να του δώσω το τηλέφωνο του να τον καλέσει να δει αν θα του πει ακριβώς τα ίδια ή όχι.
Αλλά έτσι για να σου φύγει η περιέργεια ως προς το τι πιστεύω, πιστεύω ότι η Sony μέσα σε 15 μέρες θα έχει βρωμίσει τον τόπο με 40D3000 απλά γιατί το μοντέλο πουλάει σαν τρελό και την συμφέρει να πουλήσει όσο το δυνατόν περισσότερο πριν βγουν τα καινούργια και πέσει η τιμή του. Προσωπικά θα προτιμούσα να περιμένουμε. Από την άλλη υπάρχουν άτομα που δεν μπορούν να περιμένουνε είτε γιατί παντρεύονται είτε γιατί τους κάηκε η τηλεόραση είτε γιατί θέλουν να αγοράσουν χθες την πρώτη τους LCD. Κι επειδή τα 1370 είναι για παραγγελία άνω των 10 τεμαχίων οφείλω να σεβαστώ την επιλογή και των υπολοίπων και να μην πάω και τα καρφώσω στον πρώτο που θα την βρω για πάρτη μου (βλέπε electroptica).
Περιμένω τις σκέψεις όλων των ενδιαφερομένων...

Μια και είμαι ο 1ος που το διαβάζω, καθόσον όπως παρατηρώ όλοι οι άλλοι είναι off-line! :computer:
Λοιπόν, εγώ αν και μου χάλασε είμαι της άποψης να περιμένουμε ΠΛΑΙΣΙΟ... +1

Φίλε FM συμφωνώ μαζί σου ότι σε 15 μέρες θα βρωμίσει ο τόπος από τηλεοράσεις και επειδή όπως είπα και πριν χρονικά δεν πιέζομαι, εγώ δεν έχω πρόβλημα να περιμένουμε μιας και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο.
Αν όμως η πλειοψηφία θελήσει να παραγγείλουμε χθες τότε είμαι υπέρ του Πλαίσιο λόγω αξιοπιστίας και σέρβις και κατά δεύτερο λόγο υπέρ νετ-ελέκτρικ λόγω τιμής έστω και χωρίς δόσεις.-bye-

Net-Electric 1270 και αποστολή στο χώρο μας δωρεάν. Διαθεσιμότητα: αναμένονται από μέρα σε μέρα μέχρι το πολύ 10 Σεπτεμβρίου.

Ηλεκτρονική Αθηνών 1350 παραλαβή από κατά τόπους κατάστηματα αλλιώς αποστολή με μέγιστη χρέωση 20 . Διαθεσιμότητα: Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Πλαίσιο 1370 και αποστολή στο χώρο μας δωρεάν +6 άτοκες με πιστωτική. Διαθεσιμότητα: εντός 15 ημερών από την στιγμή που θα δώσουμε την παραγγελία.

Πιστεύω ότι το όπλο που έχουμε στα χέρια μας πρέπει να το κάνουμε να πυροβολήσει ακόμα μια φορά. Αν υποτεθεί ότι η διαθεσιμότητα είναι πάνω-κάτω η ίδια, τότε η τιμή και φυσικά η αξιοπιστία είναι τα βασικότερα. Πρέπει για μενα να γινει μια ακομα προσπαθεια και να γνωστοποιησουμε τις προσφορες μας. Μιλαμε για αγορα 15.000 ευρώ όχι αστεία, δε νομιζω οτι τους αφηνει αδιαφορους και η επιμονη, εστω μια τελευταια φορα ισως να βγαλει και το νικητη.

Οποια επιλογη και να γινει εγω ειμαι μεσα. Την τηλεοραση τη θελω, οχι αμεσα, αλλα οχι και σε 1 μηνα (!!!), η αξιοπιστια του Πλαισιου ειναι μεγαλο συν και σιγουρα ειναι καλη περιπτωση.

Καλησπέρα και από εμένα. Φίλε FM ευχαριστούμε για όλα, όπωσ επίσης και όλους όσους έτρεξαν να ρωτήσουν για εμάς τους υπόλοιπους.
Επειδή και εγώ δεν βίαζομε ιδιαίτερα, προτείνω να περιμένουμε λίγο διάστημα και να δούμε πως θα κινηθεί η αγορά. Όλες αυτές οι απαντήσεις που λάβαται από τους διάφορους υπευθύνους καταστημάτων και μεταφέρατε σε εμάς, δεν μου καλοάρεσαν.Θα συμφωνήσω λοιπόν ότι είτε "ψητό" και ακόνησαν τα μαχαίρια τους ώστε να κερδίσουν τώρα ότι μπορούν και μετά να κατεβάσουν την τιμή τους όταν έρθουν τα νέα μοντέλα. Είτε περιμένουμε 15 μέρες από το Πλαίσιο είτε 1 μήνα για μένα δεν έχει διαφορά.
Ας μιλήσουν και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι για να δούμε τι θα κάνουμε.

Ηλεκτρονική Αθηνών 1350 παραλαβή από κατά τόπους κατάστηματα αλλιώς αποστολή με μέγιστη χρέωση 20 . Διαθεσιμότητα: σχεδόν! ετοιμοπαράδοτες!

Περιμένω να ξυπνήσει ο Ulv3r :p να τον βάλω να ρωτήσει στην Η.Α. και για τυχόν άτοκες δόσεις με πιστωτική.

Εγώ πάντως που έκανα μια μικρή έρευνα αγοράς για το συγκεκριμένο μοντέλο το βρήκα ετοιμοπαράδοτο στα 1450 € σε Sony-Centre.
Η τιμή απ'οτι μου είπαν ισχύει και για δώσεις με κάρτα.
Πιστεύω πάντως ότι με την έλευση των νέων μοντέλων τον Σεπτέβρη
η τιμή θα πέσει...
Ειδωμεν...