Μαζική Αγορά Sony 40D3000

1270 φίλε :firstprize:
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους -ο καθένας με τον τρόπο του- συνέβαλαν σ’αυτή την προσπάθεια έστω κι αν το τελικο αποτέλεσμα δεν δικαίωσε τις προσδοκίες μας :furious3:
Όπως είπα και στον FormatMaster πάω για Χριστούγεννα -εκτός εξαιρετικής περίπτωσης :grandpa:

Υ.Γ Τις ευχές μας για βίο ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους στον FormatMaster που αφήνει το club των εργένηδων οσονούπω :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030:

Μια χαρα ηταν!!! Δεν πειραζει, ατυχη στιγμη θα το χαρακτηριζα. Μπραβο σε ολα τα παιδια παντως για τον κοπο και το χρονο τους που ασχοληθηκαν με το θεμα.

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΟ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ TEST TΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΤΙΜΗΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ SAMSUNG H PHILIPS H SHARP ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟ CLUB EΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ) ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ.

Εχει αποκλειστικά ρητά η εμπλοκή του κλάμπ σε power buy, εάν δεν κάνω λάθος.:ernaehrung004:

Κρίμα όντως.... Λοιπόν, θα ήθελα να ακούσω πόσοι απο σας ενδιαφέρονται για μια second best option, στο ίδιο budget +- και πόσοι προτιμάτε να περιμένουμε μέχρι π.χ τα Χριστούγεννα...

κρίμα^3.
Ευχαριστήρια πάντως στα παιδιά που το έτρεξαν.
Αρχικά ενδιαφέρομαι για κάτι άλλο, πρέπει όμως να καταλήξω πάλι σε μοντέλο μια και υπάρχουν νέα options. Θα παρακολουθώ τις εξελίξεις.

Τι να πω και γω, κρίμα ναι, αλλά και μπράβο δύναμη το καφενείο !
Παρότι παρακολουθώ το φόρουμ λίγους μήνες τώρα καθότι ψαχνόμουν για TV, γράφτηκα μόλις εχθές που όντας έτοιμος να παραγγείλω την 32D3000 από το ίδιο μαγαζί, βλέπω ότι ετοιμάζεστε για την 40' στην ίδια τιμή. Τεσπα, ξαναγυρίζω στην αρχική μου επιλογή και πάω για την 30. Τρέχωωω ...

Καταρχήν για άλλη μια φορά, τις ευχαριστίες στα παιδιά που ηγήθηκαν του πράγματος. Δεν βλεπω ομως λογο να ληξει το θεμα, να κανουμε επικηδειο η να το ληξουμε εδω, εφοσον σιγουρα πολλοι απο εμας, θελουμε σχεδον αμεσα την τηλεοραση (πχ εγω το αργοτερο μεχρι μεσα Οκτωβρη). Οποτε ας δουμε ποιοι απο τους 22 η οσοι ειχαμε γινει την τελευταια στιγμη, μπορουμε να κανουμε ενα δυνατο ανοιχτο συμβουλιο εδω στο φορουμ για ενα μοντελο 37"-40" στα ιδια χρηματα περιπου, παραδοτεο αμεσα η σχεδον αμεσα.

Αλλωστε το powerbuy ειναι η δυναμη μας και εφοσον ειχαμε ολοι ψηθει τοσο πολυ ειναι κριμα να μη συνεχιστει αυτη η προσπαθεια. Στην τελικη, καλυτερη τιμη θα βρουμε, καλο μοντελο θα παρουμε, δεν χαλασε ο κοσμος που χασαμε τη Sony...

Πάμε γι'αλλα παιδιά..... εγώ είμαι μέσα για δεύτερο powerbuy-bye--bye--bye- θέλω τελεόραση μέχρι το τέλος του μήνα το πολύ μέχρι το πρώτο 10μερο του άλλου μήνα.....περιμένω νέα σας......

Μπράβο πολλά, στα παιδιά που ασχολήθηκαν ενεργά με το θέμα, για το λούκι που τράβηξαν, τον χρόνο που ξόδεψαν, την ηρεμία που έχασαν.

Είναι σαν να την πήραμε, άλλωστε η αιτία που τη χάσαμε ξεπερνά τις δυνατότητες μας.

Εγώ παρακολουθώ επί 2 βδομάδες αυτό και ακόμα ένα φόρουμ για να δω τι τηλεόραση θα αγοράσω. Το power buy ήταν η ιδανική αφορμή γνωριμίας, και θα παραμείνω εδώ γύρω λέγοντας ναι σε επόμενο Power buy, είτε άμεσα, είτε μέχρι τα Χριστούγεννα, στο ίδιο περίπου budget.

Ως μη ειδικός, περισσότερο θα ακολουθήσω όποια επιλογή γίνει, παρά θα προτείνω. Ωστόσο, αφού ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα, καλό είναι η όλη υπόθεση να ξεκινήσει από την επιλογή της συσκευής.

Να είστε όλοι καλά

Μπράβο παιδιά για την καλή δουλεία!
Αν μαζευτήκαμε τώρα 20 άτομα πιστεύω ότι αν γίνει κάτι οργανωμένο προς τα Χριστούγεννα θα είμαστε ακόμα περισσότεροι και θα πετύχουμε καλές τιμές επίσης!
Ας περιμένουμε να δούμε τα καινούρια μοντέλα που έρχονται, να διαβάσουμε κριτικές και να τις δούμε στα μαγαζιά και εδώ είμαστε για να τα συζητάμε..

Κατι ασχετο επισης... Αν παμε τωρα στο Πλαισιο και τους πουμε για το powerbuy θα μας πουν οτι οντως δεν υπαρχει? Μηπως αυτοι να μπορουν να πιεσουν καταστασεις περισσοτερο?

Κρίμα παιδιά.Αλλά αλίμονο άν μάς χαλάνε καταστάσεις όπως αυτοί :ernaehrung004:.Καλά να είσαστε όλοι και τα καλύτερα έρχονται.:grinning-smiley-043

ΥΓ:Αλήθεια γιατί δέν κοιτάτε τον αντικαταστάτη D3500?με τόσα κομμάτια που θέλετε θα είναι πολύ δελεαστική η τιμή.

Να σας πω κι εγω παιδια τη γνωμη μου κι αν θελετε την εξεταζετε :grandpa:

Για εμενα μια πολυ καλη λυση ειναι τωρα να μην βιαστειτε. Αφου εγινε οτι εγινε, ισως εγινε για δικο σας καλο τελικα. Βεβαια η τηλεοραση ηταν πραγματικα αστερι με πολυ καλη τιμη, αλλα αφου αποσυρθηκε...τι να κανουμε!

Γιατι δεν ανοιγετε ενα νεο θεμα με εσας που σας ενδιαφερει μια τετοια αγορα, να μιλατε εκει για μοντελα που σας ενδιαφερουν. Οταν βρειτε καποια μοντελα στις διαστασεις που σας ενδιαφερουν, τοτε τα βαζετε ολα μαζι σε μια λιστα, κανετε σαν μια μικρη ψηφοφορια (μπορειτε να ζητησετε κι απο το διαχειριστη εαν μπορει να σας βοηθησει σε αυτο) και αφου καταληξετε παλι στο νεο μοντελο να ψαξετε που μπορειτε να βρειτε την καλυτερη τιμη.

Στην τελικη καλο θα ηταν να χαρειτε και λιγο, αφου θα παρετε τελικα πιο καινουριο μοντελο! :ernaehrung004:

Μπραβο και απο μενα για την ολη προσπαθεια και κριμα για το τελικο αποτελεσμα . Μην μασατε ομως και κυριως τωρα πλεον μην βιαστητε να την αντικαταστησετε με κατι αλλο . Εκτος απο αυτους που καιγοντε οι οποιοι μπορουν να κινηθουν κατα βουληση , δεν υπαρχει λογος για τους υπολοιπους να τους παρει ο πονος . Ερχοντε νεα μοντελα και συντομα θα πλημυρησει η αγορα σε σημειο "δωσε και εμενα μπαρμπα " .
Για να υπαρχει ευκαιρια θελει παντα 2 πραγματα , τιμη και ποιοτητα προιοντος που αναμφιβολα η 40ρα τα ειχε .
Αφηστε να εθουν οι καινουργιες μοντελες να τις δειτε και απο κοντα ,να τις συγκρινετε και πιστευω θα βρεθει η ιδανικη all round η οποια θα ´πλενει , θα σκουπιζει , θα πηγαινει τα παιδια στο σχολειο και το βραδυ θα ντυνετε "πορνη" για να γουσταρετε και ολα αυτα σε τιμη χαμηλη .
Δεν θα σκασουμε κιολας και τα χριστουγεννα ειναι κοντα και μπορουν να ερθουν ακομα κοντυτερα αν βρεθει η υποψηφια μεχρι τελος νοεμβριου - αρχες δεκεμβριου για να αποφυγετε το μπουγιο των γιορτων .
Συγχαρητηρια στους διοργανωτες για αλλη μια φορα .

Επισης να υπενθυμησω οτι και σε 1,5 μηνα (1-4 Νοεμβριου) ειναι η μεγαλη εκθεση στην Αθηνα στο σχετικο χωρο, οπου εκει θα μπορεσουμε να κανουμε τις οποιες συγκρισεις μας και να εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη αποψη με πολλα μοντελα της αγορας.

Τι να πω και γω?Κρίμα ρε παιδιά κάνατε τόσο κόπο!!!Τεσπά εύχομαι να βρείτε κάτι καλό επίσης να το ψάξετε.Πάντως η δύναμη σας είναι απίστευτη!!!

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Επισης να υπενθυμησω οτι και σε 1,5 μηνα (1-4 Νοεμβριου) ειναι η μεγαλη εκθεση στην Αθηνα στο σχετικο χωρο, οπου εκει θα μπορεσουμε να κανουμε τις οποιες συγκρισεις μας και να εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη αποψη με πολλα μοντελα της αγορας.

Σωστός... (να μαζεύουμε και συμμετοχές σιγά-σιγά...)