ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΟ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ TEST TΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΤΙΜΗΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ SAMSUNG H PHILIPS H SHARP ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟ CLUB EΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ) ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ.
Κρίμα όντως.... Λοιπόν, θα ήθελα να ακούσω πόσοι απο σας ενδιαφέρονται για μια second best option, στο ίδιο budget +- και πόσοι προτιμάτε να περιμένουμε μέχρι π.χ τα Χριστούγεννα...
Επισης να υπενθυμησω οτι και σε 1,5 μηνα (1-4 Νοεμβριου) ειναι η μεγαλη εκθεση στην Αθηνα στο σχετικο χωρο, οπου εκει θα μπορεσουμε να κανουμε τις οποιες συγκρισεις μας και να εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη αποψη με πολλα μοντελα της αγορας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.