Παιδιά από πρωϊνή μου επίσκεψη στο Media Markt στο Περιστέρι τιμή κρατειθήται 1899 !!!!!!!!
Η συμπεριφορά του διευθηντή πωλήσεων κ.Χριστόπουλου επιοικώς πεζοδρομιακή αφού μόλις του είπα μερικές ενδεικτικές τιμές από άλλα μαγαζιά τους έβγαλε όλους κλέφτες,ψεύτες, απατεώνες, με παραεισαγωγές, χωρίς επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας και τρίχες κατσαρές ....
Μόλις του είπα για αντίστοιχη τιμή στο Media Markt Θεσσαλονίκης χθεσινή 1500 το αμφισβητούσε με συμπεριφορά που....νας -για τους συναδέλφους του- που την μαζεύει το τμήμα Ηθών.
Με τα χίλια ζόρια πήρε τηλ. στην Θεσσαλονίκη και μόλις επιβεβαίωσε την τιμή το έβαλε στα πόδια με τη δικαιολογία ότι έχει σύσκεψη με τον διευθυντή και να πάω να την πάρω απ’την Θεσσαλονίκη!!!!!!
Τα σχόλια δικά σας, βέβαια ο κύριος είναι γνωστός απ’την θητεία του στον Σύκαρη όπου εκεί μ’ενα πρόβλημα που είχα με μια τηλεόραση plasma το παραμύθι και το ψέμμα πήγαινε σύννεφο και να μην επεκταθώ κι άλλο για τον συγκεκριμένο γιατί θα νομίσουν μερικοί ότι κάνω και προβοκάτσια.
Αυτοί είναι κύριοι οι υπεύθηνοι που επηρεάζουν την ψυχολογία μας και την τσέπη μας.
Ο άνθρωπος βέβαια που πήρα μετά κατ’ιδίαν στην Θεσσαλονίκη, ο κ.Γάτσικας ήταν ευγενέστατος κι εξυπηρετικότατος.Μόλις του ανέφερα την διαφορά των 400e στον ίδιο όμιλο κατηστημάτων η αντίδραση του ήταν... βάλτε την φαντασία σας.
Σε αναμονή αν τελικά ισχύει κάτι απ’το Πλαίσιο. Αυτά.
Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις 1 κομμάτι για σένα να είσαι καλυμένος, και εμτά βοήθησε και τους υπόλοιπους να βρείτε καλή τιμή απο το συγκεκριμένο κατάστημα! Μη την αφήσεις και τελικά δεν πάρει κανείς ούτε 1! Εγώ προ 12 ημερών την αγόρασα απο ΗΑ στα 1390 (3 άτοκες) και σκεφτόμουν οτι αν περίμενα 2-3 βδομάδες θα είχα γλυτώσει 100 ευρώ τουλάχιστον μέσω powerbuy. Αλλά τελικά α) δε θα γλύτωνα και τόσα πολλά εφόσον δεν αγοράζονται στα 1270 και β) πίστεψέ με, 100 ευρώ διαφορά δεν είναι πολλά λεφτά παραπάνω για να πάρεις κάτι ΤΟΣΟ καλό!ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!?
Περασα μια βολτα απο ολα τα καταστηματα (περιοχη Ηρακλειο Κρητης παντα) ισως σε μια απελπιδα προσπαθεια για την 40D300E, αλλα πιο πολυ για την πλακα μου, αλλα και για να δω τις εναλλακτικες μας... Με τα πολλα, καταληγω στο Sony Centre Ηρακλειου, οπου βλεπω την πολυαγαπημενη ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ διαθεσιμη και σε τιμη ανταγωνιστικη (1440 ευρω μετρητοις). Ρωταω περαιτερω αν σε περιπτωση που θα θελησω 10 κομματια τουλαχιστον για μαζικη παραγγελια, εχουμε τετοιο αριθμο διαθεσιμο και σε τι τιμη θα κατεβουμε, η απαντηση (χωρις παζαρια απο μενα, ουτε πληροφοριες για δωρεαν αποστολη σε ολη την Ελλαδα κτλ), ειναι οτι οι τηλεορασεις ειναι διαθεσιμες και η τιμη 1390 ευρω. Νομιζω το powerbuy-οδυσσεια δεν εχει τελειωσει...
....Απο τη στιγμη που το πλαισιο θα φερει 50
( εαν και εφοσον γνωριζουν οι υπευθηνοι για το rexona ) τοτε το αλλο μαγαζι σφαγιασθηκε στο βωμο του χρηματος και της διαπλοκης οπου το μεγαλο ψαρι ......τρωει τα παντα.
Υπομονη και οχι αγχος πανω απο ολα .
Φίλτατε Γιάννη. Εσύ ήσουν τυχερός και πήρες σφραγισμένη επί τόπου από Η.Α. Ο χρήστης Βασίλης 07 όμως πήρε σφραγισμένο demo!!! από Η.Α. Το πρόβλημα όταν πήγαμε να ρωτήσουμε Η.Α. Θεσσαλονίκης δεν ήταν η τιμή (1350€ μας δώσανε οι άνθρωποι, αρκετά καλή τιμή θα έλεγα) αλλά η διαθεσιμότητα. Τη στιγμή που πήραμε να επιβεβαιώσουμε τιμή και διαθεσιμότητα (πρωί με το άνοιγμα) δεν είχανε τίποτα διαθέσιμο ενώ όλως τυχαίως την προηγούμενη το απόγευμα έδειχνε 10 τεμάχια διαθέσιμα στην αποθήκη. Γενικώς μας φάνηκε πολύ ύποπτο πως δεσμεύτηκαν 10 τεμάχια σε λίγες ώρες και προσωπικά φοβήθηκα για συλλογή των demo από όλα τα καταστήματα και διοχέτευσή τους σε εμάς.Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις 1 κομμάτι για σένα να είσαι καλυμένος, και εμτά βοήθησε και τους υπόλοιπους να βρείτε καλή τιμή απο το συγκεκριμένο κατάστημα! Μη την αφήσεις και τελικά δεν πάρει κανείς ούτε 1! Εγώ προ 12 ημερών την αγόρασα απο ΗΑ στα 1390 (3 άτοκες) και σκεφτόμουν οτι αν περίμενα 2-3 βδομάδες θα είχα γλυτώσει 100 ευρώ τουλάχιστον μέσω powerbuy. Αλλά τελικά α) δε θα γλύτωνα και τόσα πολλά εφόσον δεν αγοράζονται στα 1270 και β) πίστεψέ με, 100 ευρώ διαφορά δεν είναι πολλά λεφτά παραπάνω για να πάρεις κάτι ΤΟΣΟ καλό!
Παιδιά όπως είδατε, μην απογοητεύεστε, θα βρεθεί η άκρη και θα την πάρετε! Και μπροστά στο φόβο να μην τη βρείτε, εν ανάγκη δώστε και 50 ευρώ παραπάνω να την πάρετε τώρα και να μην τυρρανιέστε!
(πάντα προσωπική άποψη)
Γιάννης
Έχεις δίκιο οτι υπάρχει ο φόβος για μη σφραγισμένο κομμάτι αλλά demo αλλά δεν νομίζω οτι σ'αυτό πάιζει ρόλο το απο ΠΟΥ θα την πάρεις (π.χ. ΗΑ). Ο οποιοσδήποτε κακός επαγγελματίας μπορεί αν στο κάνει αυτο. Σ'εμένα η ΗΑ φέρθηκε τέλεια (+ατοκες που κανονικα στην τιμή αυτή ήταν απολύτου μετρητοίς) ενώ στο φίλο Βασίλη σκάρτα!Φίλτατε Γιάννη. Εσύ ήσουν τυχερός και πήρες σφραγισμένη επί τόπου από Η.Α. Ο χρήστης Βασίλης 07 όμως πήρε σφραγισμένο demo!!! από Η.Α. Το πρόβλημα όταν πήγαμε να ρωτήσουμε Η.Α. Θεσσαλονίκης δεν ήταν η τιμή (1350€ μας δώσανε οι άνθρωποι, αρκετά καλή τιμή θα έλεγα) αλλά η διαθεσιμότητα. Τη στιγμή που πήραμε να επιβεβαιώσουμε τιμή και διαθεσιμότητα (πρωί με το άνοιγμα) δεν είχανε τίποτα διαθέσιμο ενώ όλως τυχαίως την προηγούμενη το απόγευμα έδειχνε 10 τεμάχια διαθέσιμα στην αποθήκη. Γενικώς μας φάνηκε πολύ ύποπτο πως δεσμεύτηκαν 10 τεμάχια σε λίγες ώρες και προσωπικά φοβήθηκα για συλλογή των demo από όλα τα καταστήματα και διοχέτευσή τους σε εμάς.
Εννοείται πως όποιος τη έχει βρει σε τιμή που νομίζει ότι τον συμφέρει (για μένα γύρω στα 1400€) ας προχωρήσει σε αγορά κατευθείαν. Σ' αυτό συμφωνώ με τον Γιάννη ότι η τηλεόραση αξίζει.
Πάντως αν γίνει αυτό που ακούγεται τον κο Ανδρεαδάκη ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ SONY ΤΟΝ ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.
Εν αναμονή φίλοι μου. Περιμένω ένα ευχάριστο τηλεφώνημα. Ας ελπίσουμε να γίνει εντός της ημέρας ή τουλάχιστον αύριο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.