Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Εγώ δεν άντεξα τελικά και παρείγγειλα την 46D3000E από γερμάνικο e-shop στην τιμή των 1681 ευρώ τελική με μεταφορικά.

Φυσικά δεν την έχουν ετοιμοπαράδοτη, αλλα μου είπαν ότι θα παραλάβουν σε 7-10 μέρες.

Καλή συνέχεια σε όλους!

Εγώ δεν άντεξα τελικά και παρείγγειλα την 46D3000E από γερμάνικο e-shop στην τιμή των 1681 ευρώ τελική με μεταφορικά.

Μεγειά και καλές θεάσεις! :drummer:

Από πλευράς εγγύησης είσαι καλυμμένος?
Αν δηλαδή στο μέλλον πάθει κάτι σε καλύπτει το service της Ελλάδας, ή θα πρέπει να την στείλεις Γερμανία???

Η πλρωμή φαντάζομαι θα έγινε μέσω πιστωτικής ή τράπεζας ε? Δηλαδή έδωσες τα χρήματα τώρα και αυτοί θα στείλουν σε 10 μέρες, ή δεν τα εδωσες ακόμα?

Σου κανω τοσες ερωτήσεις, γιατί σκέφτομαι και εγώ να παραγγείλω την 40D3000E από εξωτερικό....:music-smiley-005:

Βασικά σε καλύπτουν αυτοι. Τους στέλνεις την τηλεόραση με έξοδα ΔΙΚΑ τους. Το μόνο που φαντάζομαι είναι ότι θα πρέπει να κρατήσω το κουτί της συσκευασίας. Η πληρωμή ΘΑ γίνει μέσω πιστωτικής. Αυτο σημαίνει ότι θα χρεωθώ, όταν φύγει η τηλεόραση από το κατάστημά τους. Τα στοιχεία φυσικά τα έχω ήδη δώσει, οπότε περιμένω και βλέπουμε

Ακριβώς...

Πάντως δεν μπορώ να εγγυηθώ για το εν λόγω κατάστημα, διότι δεν έχω ξαναψωνίσει, αλλά από την επικοινωνία που είχα μέσω τηλεφώνου και e-mail, μου φάνηκαν πολύ εξυπηρετικοί

Ακριβώς...

Πάντως δεν μπορώ να εγγυηθώ για το εν λόγω κατάστημα, διότι δεν έχω ξαναψωνίσει, αλλά από την επικοινωνία που είχα μέσω τηλεφώνου και e-mail, μου φάνηκαν πολύ εξυπηρετικοί

Πολύ καλά έκανες και πήρες απο κει. Οι τύποι είναι πολύ μπροστά και μόνο καλά λόγια μπορεί να πει κανείς.
Καλές θεάσεις !

Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Ακριβώς...

Έχω αγοράσει εγώ και συγκεκριμένα μια ORION με ενσωματωμένο DVDPlayer, προκειμένου να τη τοποθετήσω σε ένα σημείο που δεν χωρούσε τίποτα άλλο... πλήρωσα 150 euros, συνολικά, που για την εποχή που την αγόρασα, δεν έβρισκες ούτε για δείγμα τέτοια συσκευή στην Ελλάδα, ενώ μια απλή 17/20άρα CRT έκανε 200-300...

Μετά από μια βδομάδα, δύο, δεν θυμάμαι πότε ακριβώς, χάλασε. Συγκεκριμένα δεν κρατούσε στη μνήμη τα κανάλια... επικοινώνησα μαζί τους, μου είπαν να την στείλω με δικά τους έξοδα.

Βρήκα μια κούριερ που ήθελαν 70 ευρώπουλα, αρνήθηκαν οι Γερμανοί όμως μόλις τους ενημέρωσα, διότι τους φάνηκε ακριβά και με το δίκιο τους... με παρέπεμψαν σε συνεργαζόμενο δικό τους πρακτορείο και σε ένα μήνα από τότε που έφυγε η τηλεόραση, την παρέλαβα πίσω και δούλευε κανονικά...

Έκτοτε δεν έχει ξαναπαρουσιάσει τίποτα... τέλος καλό, όλα καλά...

Το συνιστώ λοιπόν ανεπιφύλακτα, σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία...!

Μετά από μια βδομάδα, δύο, δεν θυμάμαι πότε ακριβώς, χάλασε. Συγκεκριμένα δεν κρατούσε στη μνήμη τα κανάλια... επικοινώνησα μαζί τους, μου είπαν να την στείλω με δικά τους έξοδα.

Βρήκα μια κούριερ που ήθελαν 70 ευρώπουλα, αρνήθηκαν οι Γερμανοί όμως μόλις τους ενημέρωσα, διότι τους φάνηκε ακριβά και με το δίκιο τους... με παρέπεμψαν σε συνεργαζόμενο δικό τους πρακτορείο και σε ένα μήνα από τότε που έφυγε η τηλεόραση, την παρέλαβα πίσω και δούλευε κανονικά...

Έκτοτε δεν έχει ξαναπαρουσιάσει τίποτα... τέλος καλό, όλα καλά...

Το συνιστώ λοιπόν ανεπιφύλακτα, σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία...!
Άραγε θα έκαναν το ίδιο και με μια LCD TV με μερικά καμμένα pixels???

H συννενόηση έγινε στα Αγγλικά?

E-E-Έρχεται!!

Την έστειλαν σήμερα! Για να δούμε τώρα πότε θα την παραλάβω!!!
Αχχχ.....από 21" CRT, πάω σε 46" LCD...
Μάλλον θα μου φαίνεται μεγάλη!

Μήπως να κοιτάζατε πόσο θα σας την αφήσει το συγκεκριμένο e-shop αν παραγγείλετε 10+ κομμάτια? Απο 1681, ίσως 1500-1550 να είναι εφικτό! Και παίρνετε 46" κι όχι 40" !!!

Τα καλά της 40άρας υπάρχουν και στην 46άρα; Μέχρι πόσα μέτρα απόστασης θέασης είναι καλά για 46 ιντσών οθόνη;

Πάντως αν ζητήσει κάποιος πολλα κομμάτια του κάνουν προσφορά.
Εγώ την πήρα και με τιμολόγιο και μου βγήκε 1345 ευρώ! Είμαι συγκλονισμένος!