Εγώ δεν άντεξα τελικά και παρείγγειλα την 46D3000E από γερμάνικο e-shop στην τιμή των 1681 ευρώ τελική με μεταφορικά.
Ακριβώς...
Πάντως δεν μπορώ να εγγυηθώ για το εν λόγω κατάστημα, διότι δεν έχω ξαναψωνίσει, αλλά από την επικοινωνία που είχα μέσω τηλεφώνου και e-mail, μου φάνηκαν πολύ εξυπηρετικοί
Ακριβώς...
Πάντως δεν μπορώ να εγγυηθώ για το εν λόγω κατάστημα, διότι δεν έχω ξαναψωνίσει, αλλά από την επικοινωνία που είχα μέσω τηλεφώνου και e-mail, μου φάνηκαν πολύ εξυπηρετικοί
Άραγε θα έκαναν το ίδιο και με μια LCD TV με μερικά καμμένα pixels???Μετά από μια βδομάδα, δύο, δεν θυμάμαι πότε ακριβώς, χάλασε. Συγκεκριμένα δεν κρατούσε στη μνήμη τα κανάλια... επικοινώνησα μαζί τους, μου είπαν να την στείλω με δικά τους έξοδα.
Βρήκα μια κούριερ που ήθελαν 70 ευρώπουλα, αρνήθηκαν οι Γερμανοί όμως μόλις τους ενημέρωσα, διότι τους φάνηκε ακριβά και με το δίκιο τους... με παρέπεμψαν σε συνεργαζόμενο δικό τους πρακτορείο και σε ένα μήνα από τότε που έφυγε η τηλεόραση, την παρέλαβα πίσω και δούλευε κανονικά...
Έκτοτε δεν έχει ξαναπαρουσιάσει τίποτα... τέλος καλό, όλα καλά...
Το συνιστώ λοιπόν ανεπιφύλακτα, σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία...!
Τα καλά της 40άρας υπάρχουν και στην 46άρα; Μέχρι πόσα μέτρα απόστασης θέασης είναι καλά για 46 ιντσών οθόνη;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.