Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

όχι ανακοίνωση αλλά η αντικαταστάτρια της είναι η D3500 σε 40" και 46".Θα ναι Full HD

^intriguing!
Σίγουρα όμως θα είναι πιο ακριβή απο την 40D3000 ε?

Αν και περίμενες αρκετό καιρό η ημερομηνία που παραλαμβάνεις είναι πολύ περίεργη. Καινούργιες 40D3000 δεν θα σκάγανε μύτη στην αγορά τουλάχιστον μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου.
Σου εύχομαι να είναι καινούργιο το κομμάτι και να στο φέρανε από καμιά αποθήκη άλλου καταστήματος όπου ήταν ξεχασμένο αλλά για καλό και για κακό κάνε αυτό που σου είπε και ο dbokos για να είσαι 100% σίγουρος ότι σου φέρανε καινούργια (είτε από καινούργια παραλλαβή είτε από αποθήκη) και πες μας τα νέα.
Άντε μακάρι να ήρθανε να πάρουμε κι εμείς γιατί άμα είναι έτσι λογικά από αύριο - μεθαύριο θα αρχίσουν να υπάρχουν στην αγορά...

Καλησπέρα παίδες ,
Τελικά ψωνισα απο "σβέρκο" που λένε και εγώ !!!
Με το που ανοίγω το κουτί να βγάλω την τηλέοραση βλέπω χύμα ενα καλώδιο τροφοδοσίας !!!
Με φάγανε τα φίδια αλλά συνέχισα να ξεπακετάρω...
Τα υπόλοιπα παρελκομενα ήταν όλα στην συσκευασία τους κανονικά..
Βρήκα και δεύτερο καλώδιο τροφοδοσίας κανονικά συσκευασμένο.
Βάζοντας σε λειτουργια την Τ.V περιμένω να δω το αρχικό setup menu που αναφερει ο κατασκευαστής και έχει αναφέρει και ενας χρήστης παραπάνω που σου λεει να επιλέξεις γλώσσα και να κάνεις setup τα κανάλια.Αντι αυτού ανοίγοντας την t.v αντικρίζω "μαυρη" οθόνη !!!:violent-smiley-030:
Ψάχνωντας το τηλεκοντρόλ ενεργοποιώ το ψηφιακό δέκτη και εμφανίζονται τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ preinstall !!!
Οπώς καταλάβατε αγόρασα και εγώ κομμάτι που είχε η Η/Α σε μαγαζί και
έπαιζε...
Πριν πάω στο Κατ/μα και τους περιποιηθώ καταλλήλως θυμήστε μου πως μπαίνω στο service menu και τι κοιτάζω για να δω πόσες ώρες εχει παίξει..
Θα σας ενημερώσω για την συνέχεια με νεο post
Ευχαριστώ

2 σελίδες πριν...

Να ξαναγράψω λοιπόν να προσέξετε τα εξής για τη συγκεκριμένη τουλάχιστον τηλεόραση:

1. Όταν τη βγάλετε απο τη συσκευασία και την πρωτοανοίξετε, να ξεκινήσει η τηελόραση απο ΜΟΝΗ της να ψάχνει να ρυθμίσει τα κανάλια στον ψηφιακό δέκτη (ενσωματωμένος), και μετά να σας ρωτήσει να ψάξει και στον αναλογικό (απλή κεραία δλδ).
2. Όταν η τηλεόραση είναι κλειστή (απο το τηλεκοντρόλ κι όχι απο το διακόπτη στο επάνω μέρος της), πατήστε διαδοχικά τα εξής πλήκτρα στο τηλεκοντρόλ: "i+", "5", "Vol +", "on/off". Έτσι θα μπείτε στο service menu και κάνωντας scroll-down θα βρείτε το σημείο στο οποίο αναφέρει τις ώρες λειτουργίας της τηλεόρασης!

Κάνοντας τα παραπάνω θα διασφαλίσετε οτι η τηλεόραση είναι καινούρια κι όχι πρωην εκθεσιακό κομμάτι (εκτός κι αν υπάρχει τρόπος να γίνουν όλα τα παραπάνω reset, κάτι που ούτε γνωρίζω ούτε νομίζω έχει αναφερθεί κάπου εδω μέσα...)

Γιάννης

^intriguing!
Σίγουρα όμως θα είναι πιο ακριβή απο την 40D3000 ε?

Η επίσημη τιμή θα ναι πιθανώς η τιμή της 40D3000 στην αρχή της καριέρας της υποθέτω κάπου στα 1800Ε.

Τρίτο "λάθος" σε λιγότερο από ένα μήνα από την συγκεκριμένη αλυσίδα και το κοντέρ συνεχίζει να γράφει ...

Νομιζω οτι η συγκεκριμενη αλυσιδα Η.Α. αξιζει ενα :7SFGSFG: απο ολους μας .
Αστοδιαλο ποια , μ αυτη τη δουλεια ( που λεει κι ο Βεγγος) να μην πω τιποτα βαρυτερο .

Νομιζω οτι η συγκεκριμενη αλυσιδα Η.Α. αξιζει ενα :7SFGSFG: απο ολους μας .
Αστοδιαλο ποια , μ αυτη τη δουλεια ( που λεει κι ο Βεγγος) να μην πω τιποτα βαρυτερο .

Απο εμένα σίγουρα θα φάει μαυρο οσοαναφορά
μελοντικές αγορες...:rifle:

Θα πάω αυριο να τους τα ψαλλω για τις σχεδόν 300 ώρες λειτουργίας που
είχε και την πούλησαν για καινούργια ...

Θα ζητήσω σίγουρα αντικατάσταση με καινούργια.

Τι γίνεται όμως εαν όπως λέει και ενα παιδί σε post δεν πρόκειτε να έρθουν νέα κομμάτια μιας και σταμάτησε η Sony την παραγωγή του συγκεκριμένου μοντέλου ???

Κρατάω την ήδη υπάρχουσα με τις 300 ώρες ή πάω για αντικατάσταση με κάποιο παρόμοιο μοντέλο σε παρόμοια τιμη ???:chinscratch:

Περιμένω τις γνώμες σας.

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Κρατάω την ήδη υπάρχουσα με τις 300 ώρες ή πάω για αντικατάσταση με κάποιο παρόμοιο μοντέλο σε παρόμοια τιμη ???:chinscratch:

Περιμένω τις γνώμες σας.

Ευχαριστώ

Ίσως να είμαι υπερβολικός αλλά προσωπικά θα ζήταγα επιστροφή των χρημάτων μου ανεξάρτητα από την διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου μοντέλου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Ίσως να είμαι υπερβολικός αλλά προσωπικά θα ζήταγα επιστροφή των χρημάτων μου ανεξάρτητα από την διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου μοντέλου.

Ετσι πρεπει κανονικα και με το νομο που λεμε.
Επισης αν ειναι διατεθιμενα τα μελη που τους εκατσε η ιδια στραβη να σου δωσουν καποια στοιχεια για να τους πεις οτι απ οτι "φαινετε ειναι πολιτικη της συγκεκριμενης αλυσιδας " επειδη συνεβηκε το ιδιο στον ταδε στο ταδε καταστημα κ.λ.π.
Μην κολωσεις και οχι μονο ζητα τα λεφτα σου πισω αλλα μην ανεχθεις καμμια αντιρηση επ αυτου .
Ενα απο τα λιγα πραγματα που μας εχει απομεινη , ειναι το που και σε ποιον θα δωσουμε τα λεφτα μας και εννιοτε την ψηφο μας .
Και αν δεν υπαρχει η συγκεκριμενη τιβι τι εγινε ? Θα πληρωνουμε τον καθε καραγκιοζη απατεωνα με το φοβο του να μεινουμε αμανατι ?
Αν θελει ας σου δωσει 500 ευρω πισω και την κρατας , αλλοιως παρτη και βαλτη σπιτι σου πεστου .
Ειναι θεμα αρχης ξεκαθαρα ,την οποια την εχεις η οχι , την εφαρμοζεις και την απαιτεις η οχι .
Αυτο ειναι "Προδοσια" ( οχι δεν ειναι αστειο ) ετσι το λεω εγω , κυριε σου δινω τα λεφτα μου σε προτιμω σαν μαγαζι και εσυ προδιδεις την εμπιστοσυνη που σου δειχνω ?....αντε γ@μησου το λοιπον και ποτε ξανα στο μαγαζι σου ουτε και τζαμπα .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Ειναι θεμα αρχης ξεκαθαρα ,την οποια την εχεις η οχι , την εφαρμοζεις και την απαιτεις η οχι .

Έτσι ακριβώς.

Εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς και όχι μόνο όταν είμαστε στην πλευρά του καταναλωτή, αλλά και όταν οι ίδιοι πουλάμε προϊόντα ή παρέχουμε υπηρεσίες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Έτσι ακριβώς.

Εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς και όχι μόνο όταν είμαστε στην πλευρά του καταναλωτή, αλλά και όταν οι ίδιοι πουλάμε προϊόντα ή παρέχουμε υπηρεσίες.

+εναμισυ εκατομυριο ..... οχι τιποτα αλλο αλλα να μην φταινε παντα οι αλλοι :2thumb22sup:

Πες τους να σου φέρουν καινούργια αλλιώς επιστροφή χρημάτων ασυζητητί... Απλά είναι τα πράγματα. Εκτός αν θες να διαπραγματευτείς νέα τιμή λόγω ωρών λειτουργίας αν και δεν θα το δεχτούν γιατί θα προτιμήσουν να την πάρουν πίσω να σου φέρουν εσένα καινούργια (αν τελικά φέρουν) και να πουλήσουν αυτή σε ακόμη ακριβότερη τιμή σε κάποιον που δεν ξέρει πως να δει ώρες κτλ.

Πες τους να σου φέρουν καινούργια αλλιώς επιστροφή χρημάτων ασυζητητί... Απλά είναι τα πράγματα. Εκτός αν θες να διαπραγματευτείς νέα τιμή λόγω ωρών λειτουργίας αν και δεν θα το δεχτούν γιατί θα προτιμήσουν να την πάρουν πίσω να σου φέρουν εσένα καινούργια (αν τελικά φέρουν) και να πουλήσουν αυτή σε ακόμη ακριβότερη τιμή σε κάποιον που δεν ξέρει πως να δει ώρες κτλ.

Καταρχάς αφου τους ξεχε.. θα ζητήσω αντικατασταση με καινούργια.
Απο εκεί και πέρα εαν δεν έχουν άλλη του κουτιού σκέφτομαι να πάω
σε μια εναλλακτική αγορά μοντέλου π.χ SAMSUNG 40M86 η να περιμένω
(που παίζει και πιο πολυ σαν πιθανότητα)την έλευση νέων μοντέλων απο την Sony.
Πιστευω μέσα στο επόμενο διάστημα να έρθουν τα νεα μοντέλα
που αναμένονται στην Ελλαδα

τα καθαρματα.. συνεχιζουν το εργο τους ακαθεκτα..

Ακόυστε και την συνέχεια ...
Είπα πρίν πάω το απόγευμα να τους ξεχε... να πάρω πρώτα να μιλήσω
διερευνητικά με τον υπέυθυνο του Κατ/τος της Η/Α
Μου έπαιξε τον κινέζο κανονικότατα !!!
Οταν δε τον πίεσα μου είπε ότι για να την αντικαταστήσουν πρέπει
να έρθει μόνο τεχνικός της Sony στο σπίτι μου για να διαπιστώσει ότι
έχει λειτουργήσει η T.V και μόνο τότε να την αλλάξουν..:violent-smiley-030:
Βλέπω να γίνεται "μάχη" το απόγευμα.

Θα πάς στο κατάστημα με την τηλεόραση ανα χείρας (τρόπος του λέγειν μιας και είναι μεγάλη η κούτα!) και θα την ακουμπήσεις κάτω... Εκεί θα αναφωνήσεις... ΚΛΕΦΤΕΣ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ!

Αφού θα έχει γυρίσει ΟΛΟ το κατάστημα να σε κοιτάζει, εσύ θα χαμογελάσεις και θα πεις "καλησπέρα μ'ακούς? Μην πεις τπτ! Είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλο! Αχχχ αγάπη μου!"

Μη δεχτείς κανένα τεχνικό κτλ! Δεν μπορεί η ίδια εταιρία στον ενα πελάτη να έχει πολιτική επιστροφών μετά απο έλεγχο "τεχνικού της SONY" και στον άλλο απλά δέχεται την επιστροφή! Έχουμε άλλους 2 εδω μέσα που δεν ζήτησε η ΗΑ "έλεγχο"!!!

Ακου ρε πράγματα!