Me Too?? Υπάρχει και ο αντίθετος δρόμος

Και ηθικά να το δούμε, αφού στο μυαλό έχει το ίδιο αντίκρισμα για άντρες και γυναίκες, όποιος απο εμάς θα μπορούσε στα 20-30 του να πάει συνοδός γυναικών με τις ανάλογες πολυτέλειες και απολάβές και δεν θα πήγαινε - να σηκώσει το χέρι του...

πάντως η υπόθεση αναζητούνται sugar daddies μου αφήνει πικρή γεύση στο στόμα. Και φυσικά σήμερα ας το εκμεταλλευτούμε και μετά από 15 χρόνια ας το καταγγείλουμε . Υποκρισια.

Re: Απάντηση: Me Too?? Υπάρχει και ο αντίθετος δρόμος

Και ηθικά να το δούμε, αφού στο μυαλό έχει το ίδιο αντίκρισμα για άντρες και γυναίκες, όποιος απο εμάς θα μπορούσε στα 20-30 του να πάει συνοδός γυναικών με τις ανάλογες πολυτέλειες και απολάβές και δεν θα πήγαινε - να σηκώσει το χέρι του...

hands up

Σίγουρα υπάρχει πρόβλημα στην εργασία και ειδικά τα τελευταία χρόνια με την κρίση. Αλλά και πάλι μόνο μπαρ;

Εντωμεταξύ και μια αντίθετη περίπτωση. Ξέρω κοπέλα η οποία εκτός του ότι είναι πανέμορφη είναι και επιστήμονας - γιατρός. Ρίχνει τρελό διάβασμα και η διασκέδαση της είναι το σινεμά και η μουσική. Οι φιλενάδες της την "κράζουν" που δε βγαίνει συχνά. Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές τα τους εξηγήσω πως αν έτσι χαλαρώνει και ηρεμεί τότε είναι ΟΚ. Αλλά οι περισσότερες να επιμένουν για το έξω. Όταν έρχεται μαζί μας την αρχίζω στην κουβέντα για σινεμά και οι άλλες φρίττουν.

Απάντηση: Re: Me Too?? Υπάρχει και ο αντίθετος δρόμος

πάντως η υπόθεση αναζητούνται sugar daddies μου αφήνει πικρή γεύση στο στόμα. Και φυσικά σήμερα ας το εκμεταλλευτούμε και μετά από 15 χρόνια ας το καταγγείλουμε . Υποκρισια.

Μα δεν είναι προφανές περι τίνος πρόκειται για όλες αυτές τις σταρ του Χόλλυγουντ που μετά απο 20 χρόνια θυμήθηκαν φέτος οτι ο τάδε τις χούφτωσε στο ασανσέρ ? Και μιλώντας για το σταρ σύστεμ, αυτός είναι ο κυρίως τρόπος να ανεβούν κάποιες γυναίκες (και άντρες) μέσα σ'αυτό το καννιβαλιστικά ανταγωνιστικό περιβάλλον. Ο κανόνας είναι αυτός, πηγαίνοντας να ζητήσεις δουλειά σε τέτοιο περιβάλλον - θα σε περάσουν σαράντα κύμματα...

Ρε παιδιά, με τόσες απομυθοποιήσεις, απελευθερώσεις και ισοπεδώσεις, τα σημερινά κορίτσια μεγαλώνουν σαν αγόρια. Κάποτε περνούσαν κορίτσια έξω απο καφετέρια τις πειράζαμε, κοκκίνιζαν ή κρυφογελούσαν και απομακρυνόταν γρήγορα. Ας το κάνει κανείς σήμερα, ειδικά σε παρέα 2-3 κοριτσιών να δει τι θ'άκούσει... Στην εποχή μας έχουν καταλάβει οτι έχουν ένα εργαλείο που μπορεί να τους κάνει την ζωή πιό εύκολη - κι έτσι απλά το βλέπουν χωρίς ενοχές - σαν εργαλείο, σαν ικανότητα που αφού τους δόθηκε μπορούν να το χρησιμοποιήσουν.

Και αντίστοιχα τα αγόρια μεγαλώνουν με θηλυκές αρετές.
Μη παίξει το παιδί στο δρόμο και χτυπήσει.
Μη τσακωθεί .
Μη λερωθεί.
Μη μάθει τι είναι το όπλο ( εδώ έδωσα ομηρικό καυγά με πρώτη μου ξαδέρφη που δεν θέλει ο γιος της -15 ετών- να κακομάθει , λες και δεν θα πάει φαντάρος)

Να γίνει ένα αντικοινωνικό άβουλο πλάσμα δηλαδή, γαλουχημένο με το ιντερνετ, αγάπες και λουλούδια.....

Ωραίο νήμα.Προσωπικά θεωρώ κατά 70% υπεύθυνα τα αγόρια για την...αποκλίνουσα συμπεριφορά των θηλυκών.Παιδιά,τα αγοράκια σήμερα δε φλερτάρουν,δεν κυνηγούν,δεν παθιάζονται και δεν ενδιαφέρονται γενικότερα για τα κορίτσια.Όποτε δε λυώνουν σε κονσόλες,πισιά και κινητά αγελοποιούνται και κάνουν καφριλίκια.Και πολύ καλά γνωρίζετε πως όλο αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί των "λύκων" άνω των -άντα και -ήντα.Νομοτέλεια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Me Too?? Υπάρχει και ο αντίθετος δρόμος

Same here
Και αλλη μια απο εμενα !!!

Ειναι θεμα παιδείας, τι εχεις παρει απο την οικογενεια και κατα ποσο εχεις διαμορφωσει ενα χαρακτηρα ο οποιος σε ωθει συνεχεια να κινεισαι βαση σωστων κανονων και ηθικης.

Και το λεω εγω που εχω και δυο συγχωροχαρτια στη πλατη μου..

Παντα φταινε και οι δυο πλευρες ανεξαρτητως ποσοστου... Και τα αγορια και τα κοριτσια..

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω ότι τα βλέπετε πολύ ρομαντικά τα πράγματα.
1) Όταν κάποιος (γυναίκα ή άνδρας, δεν έχει σημασία) πληρώνει, θέλει να κάνει πράγματα που δεν θα έκανε στον σύντροφό του.
Αν θα μπορούσε να τα κάνει στον σύντροφό του δεν θα πλήρωνε.

2) Το σεξ επί πληρωμή, ασχέτως φύλου πάλι, έχει συγκεκριμένη ονομασία. Όπως και αυτός που δέχεται τα λεφτά.

3) Όχι, και εγώ δεν θα δεχόμουν να με χρησιμοποιεί σαν αντικείμενο μία γυναίκα επειδή έχει λεφτά.

4) Όταν τα αγόρια φλερτάρουν, κυνηγούν, λέμε ότι έχουν το μυαλό τους στο πουλί τους, όταν όχι, λέμε ότι ασχολούνται με τις κονσόλες και δεν φλερτάρουν.
Ε, κάπου πρέπει να ξέρουμε τι θέλουμε και όχι, δεν μπορείς να βάλεις όριο σε αυτές τις ηλικίες του στυλ "θα παίζεις 3 ώρες με την κονσόλα και θα καμακώνεις άλλες 3 ώρες την ημέρα".
Και αυτά είναι στον άνθρωπο, δεν είναι αγόρια vs κορίτσια.
Έχω την μεγάλη, 11 χρονών που κάνει παρέα μόνο με μαζεμένα κορίτσια και δεν έχει μεγάλες παρέες γιατί τα άλλα γκομενίζουν και αυτή δεν γουστάρει.
Και έχω τον μικρό, 7 χρονών που στα γενέθλιά του καλέσαμε εμείς μερικά αγόρια γιατί αυτός κάλεσε μόνο κορίτσια και τον κρατάμε μακριά από τις φίλες της μεγάλης, γιατί από μικρός (3-4 χρονών) τους βάζει χέρι και μας έχει φέρει πολλές φορές σε δύσκολη θέση.

5) Η δουλειά σαφώς και δεν είναι ντροπή, αλλά τα παιδιά μου δεν θα τα άφηνα να πάνε για νυχτοκάματο.
Been there, done that, η νύχτα κρύβει πολλά και πιο πολύ κινδυνεύουν οι "αθώοι" παρά οι "ξεβγαλμένοι".
Διανύουμε και περίεργες εποχές.

...5) Η δουλειά σαφώς και δεν είναι ντροπή, αλλά τα παιδιά μου δεν θα τα άφηνα να πάνε για νυχτοκάματο.
Been there, done that, η νύχτα κρύβει πολλά και πιο πολύ κινδυνεύουν οι "αθώοι" παρά οι "ξεβγαλμένοι".
Διανύουμε και περίεργες εποχές.

To θέμα είναι οτι οταν τα παιδιά θα είναι σε θέση να πάνε για νυχτοκάματο, δεν θα είμαστε εμείς σε θέση να τους το απαγορεύσουμε. Ούτε καν θα μας ρωτήσουν.

Και στο κάτω-κάτω, αυτή η "απενοχοποημένη" συμπεριφορά των κοριτσιών είναι προιόν κατάκτησης δεκαετιών αγώνων γιαι το δικαίωμα της γυναίκας να αυτοδιαχειρίζεται την προσωπικότητά της και το σώμα της - και καλώς έγινε. Ευτυχώς την σημερινή εποχή, πληροφόριση υπάρχει απ'όλες τις πλευρές, αρα δεν υπάρχει το "δεν ήξερα", "δεν φαντάστηκα", "δεν το περίμενα". Ολοι και όλες ξέρουν όλες τις πιθανότητες, τους κινδύνους και τις ευκαιρίες - και μάλιστα συνεχώς απο όλο και μικρότερη ηλικία. Και όπως συμβαίνει σε όλες τις εποχές, όσο κοντά και να είναι κάποιος με τα παιδιά του, πάντα στο το μυαλό του παιδιού (μετά απο κάποια ηλικία βεβαίως) θα είναι ο "συντηρητικός", "οπισθοδρομικός" "απληροφόρητος". Εφηβοι υπήρξαμε όλοι - ας θυμηθούμε τι γνώμη είχαμε για τις "υστερίες" (όπως τις λέγαμε) των γονιών μας - ακριβώς το ίδιο συμβαίνει τώρα με την επόμενη γενιά και το ίδιο θα συμβεί και με την μεθεπόμενη...
Μόνο εγώ θυμάμαι το "να προσέχεις μην σου ρίξουν τίποτα στο ποτό σου "στις καφετέριες" που πηγαίνεις" ?... :))

Οσο αφορα το νυχτοκαματο και τη νυκτα γενικωτερα..

Γεννηθηκα και μεγαλωσα στο Αιγαλεω, με το μπαρουταδικο και πολλα ναρκωτικα στα ποδια μου. Ειχα φιλους και συμμαθητες ψιλοπρεζονια οπως και ηξερα αρκετο κοσμο στις γειτονιες στην ιδια κατασταση.
Η πρωτη μου δουλεια ηταν νυκτα οπως και το ντιτζειλικι που το εκανα για καποια χρονια σε διαφορες περιοχες.

Δεν επηρεαστηκα ποτε και απο κανεναν.

Το ιδιο και οι δυο μου ανηψιες που σπουδαζουν και η αδερφη μου τις εμαθε απο μικρες να δουλευουν για το χατζιρλικι τους που πλεον ειναι μισθος κανονικος γιατι δουλευουν σερβις 3 φορες την εβδομαδα..

Υπαρχουν πολλα παιδια εκει εξω που κανουν το ιδιο και παντα υπαρχει ενα μικρο ποσοστο που τα θελει ετοιμα και παει στην ευκολη λυση.

Τα παντα ξεκιναν απο την οικογενεια....

Στα λοιπα συμφωνω με Bios

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Me Too?? Υπάρχει και ο αντίθετος δρόμος

Και στο κάτω-κάτω, αυτή η "απενοχοποημένη" συμπεριφορά των κοριτσιών είναι προιόν κατάκτησης δεκαετιών αγώνων γιαι το δικαίωμα της γυναίκας να αυτοδιαχειρίζεται την προσωπικότητά της και το σώμα της - και καλώς έγινε.

Αυτό όμως δεν κάνει αυτή που κάνει sex επειδή πληρώνεται λιγότερο π@υτάνα.

Και αυτό που σου ρίχνουν διάφορα στο ποτό τσάμπα, δεν το έχω βρει πουθενά ρε φίλε, όσο και αν έψαξα! :D

Ωραίο νήμα.Προσωπικά θεωρώ κατά 70% υπεύθυνα τα αγόρια για την...αποκλίνουσα συμπεριφορά των θηλυκών...

...τα οποία όμως μην ξεχνάμε οτι τα μεγαλώνουν - ακόμα - σύγχρονες μαμάδες "με άποψη"... Ετσι ? Μην ξεχνάμε οτι παρα τα φαινόμενα στην τηλεόραση, η κοινωνία μας παντα κατευθυνόταν απο γυναικείο χέρι. Επίσης μην ξεχνάμε τις επιρροές που λαμβάνουν στους βρεφονηπιακούς και νηπιακούς σταθμούς απο επιστημονικό προσωπικό - μιας και σχεδόν στο σύνολό τους τα παιδιά πλέον περνούν κι αυτήν την εκπαίδευση...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Me Too?? Υπάρχει και ο αντίθετος δρόμος

Αυτό όμως δεν κάνει αυτή που κάνει sex επειδή πληρώνεται λιγότερο π@υτάνα.

Και αυτό που σου ρίχνουν διάφορα στο ποτό τσάμπα, δεν το έχω βρει πουθενά ρε φίλε, όσο και αν έψαξα! :D

Δεν διαφωνώ.
Καλά αυτό για το ποτό το λέγαμε πάντα - σιγά μην το έχουν για ξόδεμα... Πιτσιρικάδες το είχαμε γι'ανέκδοτο. "Ολο αφήνω το ποτό στην άκρη, κάνω οτι δεν βλέπω αλλά είμαι άτυχος... ποτέ κανείς δεν μου ρίχνει τίποτα μέσα ρε γμτ..."... :)