Και ηθικά να το δούμε, αφού στο μυαλό έχει το ίδιο αντίκρισμα για άντρες και γυναίκες, όποιος απο εμάς θα μπορούσε στα 20-30 του να πάει συνοδός γυναικών με τις ανάλογες πολυτέλειες και απολάβές και δεν θα πήγαινε - να σηκώσει το χέρι του...
hands up
πάντως η υπόθεση αναζητούνται sugar daddies μου αφήνει πικρή γεύση στο στόμα. Και φυσικά σήμερα ας το εκμεταλλευτούμε και μετά από 15 χρόνια ας το καταγγείλουμε . Υποκρισια.
Ρε παιδιά, με τόσες απομυθοποιήσεις, απελευθερώσεις και ισοπεδώσεις, τα σημερινά κορίτσια μεγαλώνουν σαν αγόρια. Κάποτε περνούσαν κορίτσια έξω απο καφετέρια τις πειράζαμε, κοκκίνιζαν ή κρυφογελούσαν και απομακρυνόταν γρήγορα. Ας το κάνει κανείς σήμερα, ειδικά σε παρέα 2-3 κοριτσιών να δει τι θ'άκούσει... Στην εποχή μας έχουν καταλάβει οτι έχουν ένα εργαλείο που μπορεί να τους κάνει την ζωή πιό εύκολη - κι έτσι απλά το βλέπουν χωρίς ενοχές - σαν εργαλείο, σαν ικανότητα που αφού τους δόθηκε μπορούν να το χρησιμοποιήσουν.
hands up
Και αλλη μια απο εμενα !!!Same here
...5) Η δουλειά σαφώς και δεν είναι ντροπή, αλλά τα παιδιά μου δεν θα τα άφηνα να πάνε για νυχτοκάματο.
Been there, done that, η νύχτα κρύβει πολλά και πιο πολύ κινδυνεύουν οι "αθώοι" παρά οι "ξεβγαλμένοι".
Διανύουμε και περίεργες εποχές.
Και στο κάτω-κάτω, αυτή η "απενοχοποημένη" συμπεριφορά των κοριτσιών είναι προιόν κατάκτησης δεκαετιών αγώνων γιαι το δικαίωμα της γυναίκας να αυτοδιαχειρίζεται την προσωπικότητά της και το σώμα της - και καλώς έγινε.
Ωραίο νήμα.Προσωπικά θεωρώ κατά 70% υπεύθυνα τα αγόρια για την...αποκλίνουσα συμπεριφορά των θηλυκών...
Αυτό όμως δεν κάνει αυτή που κάνει sex επειδή πληρώνεται λιγότερο π@υτάνα.
Και αυτό που σου ρίχνουν διάφορα στο ποτό τσάμπα, δεν το έχω βρει πουθενά ρε φίλε, όσο και αν έψαξα!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.