τέλεια σε ευχαριστώ!
Ξέρεις εαν υπάρχει τρόπος να έχω διαφορετικό jukebox library ανα δίσκο? Προσπάθησα να κάνω κάτι αλλά έγιναν σαλάτα!
tortish δεν ξέρω γιατί δεν έχω ασχοληθεί με το συγκεκριμένο πρόγραμμα....
tortish δεν ξέρω γιατί δεν έχω ασχοληθεί με το συγκεκριμένο πρόγραμμα....
Επιστρέφω με νεώτερα... Αφού έβαλα την νέα ΒΕΤΑ, το Jukebox που είχα φτιάξει με το TVRenamer δεν παίζει πια... Βλέπω κανονικά το Jukebox GUI με τις φώτο και τους τίτλους αλλά πατώντας πάνω σε ένα series δεν κάνει τίποτα...
No code has to be inserted here.πάντως κι εγώ στον Benq W1070 δεν βλέπω την κάτω και τη δεξιά γραμμή του κόκκινου τετραγώνου στο screen size setting.
Αλλά ακόμα και αν το φέρω να φαίνεται όλο, στο pattern για overscan μου κρύβει την κάτω και τη δεξιά γραμμή του περιγράμματος (1 pixel)
κάτι θυμάμαι πως είχε αναφερθεί παλιότερα για το 1 pixel που κόβει..
ισχύει; παραμένει ως bug ή πρεπει να ψαχτώ κι άλλο; (που θα ψαχτώ δηλαδή)
μετά απο ρύθμιση του screen size θέλει reboot μήπως;
edit:
Kι ένα λινκ που αναφέρει το 1 pixel κάτω και δεξιά
βρήκα λύση στο πρόβλημα του 1:1 mapping (link)
απο το Screen Size πας το μέγεθος τέρμα + στο οριζόντιο (με το δεξιά) και στο κάθετο (με το πάνω βελάκι), SAVE με το Enter,
δοκιμή το Oversan pattern.. και magic.. όλα στη θέση τους!
αργότερα θ το δοκιμάσω και στον προβολέα, ελπίζω να δω το ίδιο
edit: "overscan pattern" εννοώ ένα απο το 'πακέτο patterns' που έχω κατεβάσει απο εδώ
εχω κατεβάσει την MP4 έκδοση, και το συγκεκριμένο pattern είναι στο "Basic Settings\5-Sharpness & Overscan.mp4"
Μόλις τελείωσα τις δοκιμές , η κίνηση στο wdtv live είναι ελαφρώς καλύτερη και σε θέαση ταινίας αλλά και στο avmotion test όπου η κάτω μπάρα κυλά ομαλότερα στο live , δοκίμασα το 23,976 και on και off , επίσης και το auto framerate .
Σε θέαση φωτογραφιών αρκετά πιο ευκρινή εικόνα το med .
Μέχρι εδώ ισοπαλία , μένει να δω πόση διαφορά έχει το dts του live από το dts-ma του med αλλά αύριο καθώς δεν μπορώ να ανοίξω ένταση .
Το πρόβλημα τώρα : Στο live έχοντας τις ρυθμίσεις ανάλυσης στο auto κλειδώνει στα 1080p 60hz βγάζοντας πολύ ψιλά χιόνια που αναβοσβήνουν σε διάφορα μέρη της οθόνης και φαίνονται μόνο σε μαύρο φόντο , αλλάζω χειροκίνητα στα 1080p 24hz στο live και εξαφανίζονται .
Το med και αυτό στο auto κλειδώνει στα 1080p 60hz και βγάζει τα ίδια χιόνια αλλά μπαίνοντας στις ρυθμίσεις να βάλω χειροκίνητα το 1080p 24hz δεν βρήκα αυτή την επιλογή .
Μέσο προβολής acer 7530d .
Τι γίνεται τώρα ?
Αυτο που γράφεις είναι ή καλώδιο hdmi ή ο προβολέας πρόβλημα.Ούτε με το wdlive,ούτε με το med600x3d χιονάκια.Δεν υπάρχει αυτό που λες.Ελεγξε καλώδιο hdmi,projector και τυχόν (?) ενισχυτή.
Στο security είναι ορισμένο στο everyone, προφανώς, επειδή είχα ορίσει shared το folder.
Έβαλα το user χωρίς pass, αφού δεν χρησιμοποιώ, αλλά και πάλι ... αρνείται πεισματικά !!!
Τέλος καλό - Όλα καλά :ernaehrung004:
Σχεδόν δηλαδή... Γιατί ούτε "τέλος" είναι ούτε "όλα καλά"... :vollkommenauf:
Αφού για δεύτερη μέρα τα ματάκια μου κάνουνε πουλάκια κι έχω ζαλιστεί απίστευτα :vollkommenauf: φαίνεται οτι είμαστε σε καλό δρόμο.
Οι ταινίες μου είναι μια χαρά, τις έφτιαξα με το yadis (πολύ ωραίο και εύκολο προγραμματάκι) και με το yadis2med8edr τα έριξα στο folder Jukebox κι όλα καλά.
Πρίν φτάσω όμως εδώ είχε ταλαιπωρία.
Ένα μικρό bug του Med είναι οτι για να κάνεις scan folder πρέπει να μπείς στο folder και να ξαναβγείς.
Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν με το yadis. Όταν θές να σβύσεις ταινίες χρειάζεται δεξί κλικ και delete, κι αν έχεις 3-4 καλά, αν έχεις καμιά 300-αριά όμως κι αυτές ανακατεμένες, αφού τις βλέπει αλφαβητικά, τότε...καλά κρασιά...
Για τις σειρές το TVrename δουλεύει μιά χαρά αλλά στο XML που δημιουργεί είναι διαφορετικός ο τρόπος που καταχωρεί τους ηθοποιούς και ο Media Browser δεν τους βλέπει, φαντάζομαι κι ο XBMC το ίδιο. Έτσι αποφάσισα να μην το χρησιμοποιήσω αφού δεν έχει νόημα να φτιάξω το ένα και να χαλάσω το άλλο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.