Mede8er MED600X3D

Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Θα ψάξω τις επιλογές που αναφέρεις και θα δω αν ικανοποιούν αυτό που έχω στο μυαλό μου.
Και πριν το κάνω, οι επιλογές που αναφέρεις (σορτάρισμα ανά έτος, είδος κλπ) είναι εκτυπώσιμες μέσω του med;

Αν όχι σε χαρτί, έστω σε μορφή pdf, δηλαδή να έχεις στα χέρια μια λίστα της βιβλιοθήκης σου.
Φυσικά, δεν εννοώ να μπορεί να τυπώσει το med αλλά να μπορεί να βγάλει μια μορφή η οποία να μπορεί να εκτυπωθεί μέσω του pc που είναι συνδεδεμένο.

Last edited:
το med αυτό δεν το κάνει από όσο γνωρίζω.
ίσως να το κάνει το yadis.

Δεν έχω δει πουθενά τέτοια δνατότητα στο yadis.

Αλλά και να είχε τι θα το κάνατε; θα βγάζατε π.χ. την λίστα των ταινιών σας σε pdf και μετά;

θα την είχατε την λίστα στο τηλέφωνο ή στο tablet για να διαλέγατε τι θα δείτε;

συγνώμη αλλά αυτό είναι το λιγότερο πόντιο :flipout:

Υπάρχουν applications και για iOS και για Android που διαβάζουν απευθείας το yadis π.χ. DMC .
Οτι επιλογές θα κάνατε με το Player στο yadis το κάνετε με το τηλέφωνο/tablet. Ακριβώς το ίδιο interface.

Δεν έχω δει πουθενά τέτοια δνατότητα στο yadis.

Αλλά και να είχε τι θα το κάνατε; θα βγάζατε π.χ. την λίστα των ταινιών σας σε pdf και μετά;

θα την είχατε την λίστα στο τηλέφωνο ή στο tablet για να διαλέγατε τι θα δείτε;

συγνώμη αλλά αυτό είναι το λιγότερο πόντιο :flipout:

Υπάρχουν applications και για iOS και για Android που διαβάζουν απευθείας το yadis π.χ. DMC .
Οτι επιλογές θα κάνατε με το Player στο yadis το κάνετε με το τηλέφωνο/tablet. Ακριβώς το ίδιο interface.

Νομίζω ότι, έστω και πίσω από την ανωνυμία που προσφέρει το διαδίκτυο, λίγος σεβαασμός στο συνομιλητή δεν βλάπτει, πολύ περισσότερο όταν δεν έχει δείξει δείγματα αντίστοιχης συμπεριφοράς.

Εκτός του ότι χρησιμοποιείς μια έκφραση που, ενδεχομένως, προσβάλει κάποιυς συμφορουμίτες, ο τρόπος με τον οποίο εκφράστηκες για την ερώτησή μου είναι, τουλάχιστον, απαράδεκτος και παντελώς άστοχος. Το τι έχω στο μυαλό μου, για το συγκεκριμένο θέμα, δεν το ξέρεις, και δεν έδωσα το δικαίωμα σε κανένα να με χαρακτηρίσει, έστω και αν η ερώτηση θεωρείται από εσένα ως περιττή.

Αν τόσο σε έθιξα επωνύμως και με smile, σου ζητώ συγνώμη.

Μακάρι να είχαμε τέτοια ευθυξία για σοβαρότερα θέματα στην ζωή μας. Και δεν βάζω κανένα smile σ´αυτό.

εγώ είμαι τεμετερον πάντως και ξέρω πως κάνω κάποιους ανθρώπους να χαμογελάμε.....φίλε makfil τόσο καιρό διαβάζω τα μνμ και τις απόψεις σου και με βρίσκει συμφωνώ σε πολλά άλλα εδώ επέτρεψε μου να πω πως είσαι άδικος γιατί είναι εμφανής η πρόθεση του Τάσου για χαβαλέ και μόνο...... Καλημερες

Περαν αυτου, θεωρω και λιγο ατοπο να λεμε για ενα media player που να κανει εκτυπωση λιστας .....

λοιπον,εβαλα σουιτς 1000 χθες κι εκανα δοκιμες.
Ειδα χωρις προβλημα με μαστερ οντιο τους ''εκδικητες'' ολη τη ταινια,ειναι ενα μονο γυμνο αρχειο χωρις καμμια επεξεργασια.
Στο ''αβαταρ'' ομως που ειναι μονο ενα αρχειο με επεξεργασια για αφαιρεση των αχρηστων,μετα απο μιση ωρα παιξιματος αρχισαν τα σπασιματα και τα κενα ηχου.
Το συγκεκριμενο αρχειο παιζει απροβληματιστα,χωρις μαστερ οντιο βεβαια,απ'το παλιο μου πλειερ,απ'ευθειας απο USB,αρα δεν εχει προβλημα.
Στο ''Χομπιτ'' δεν παιζει ουτε 10'',υποθετω οτι ειναι πολλα μικρα αρχεια και γι'αυτο δεν παιζει σωστα,δεν το εχω ψαξει να δω αν οντως ειναι ετσι.

Και κατι ακομα,οταν παιζω καποια ταινια και πατησω στοπ,μου κανει χιονια στην εικονα για καποια δευτ/τα.
Εχω δοκιμασει 2 διαφορετικα καλωδια,το παλιο που ειχα στο προηγουμενο πλειερ μου(καλης ποιοτητας) και αυτο που εχει η συσκευασια του μεσα.
Το'χει παρατηρησει κανεις αλλος;

Παρακολουθω το νημα,οσο μπορω να παρακολουθησω,αφου ειμαι τελειως πρωταρης στο θεμα αρχειων κτλ.
Απλα θα ηθελα να με βοηθησετε στο εξης:
1ον.οσον αφορα το συγκεκριμενο player(που θα ηθελα να εκμεταλλευτω το HD Master Audio),υπαρχουν καποια αρχεια που να προτιμησουμε να κατεβασουμε πιο απορβληματιστα?
2ον.Μπορουμε να κατεβαζουμε αρχεια απο αυτο ή να συνεχισω απο τον υπολογιστη μου κανονικα??
P.S.Καμια φορα η αγνοια ειναι κουραστικη στο forum,αλλα υπαρχουμε και εμεις...-bye-

Και κατι ακομα,οταν παιζω καποια ταινια και πατησω στοπ,μου κανει χιονια στην εικονα για καποια δευτ/τα.
Εχω δοκιμασει 2 διαφορετικα καλωδια,το παλιο που ειχα στο προηγουμενο πλειερ μου(καλης ποιοτητας) και αυτο που εχει η συσκευασια του μεσα.
Το'χει παρατηρησει κανεις αλλος;

Εγώ όχι. Με ένα ταπεινό Equip καλώδιο είμαι των 5 .

Παρακολουθω το νημα,οσο μπορω να παρακολουθησω,αφου ειμαι τελειως πρωταρης στο θεμα αρχειων κτλ.
Απλα θα ηθελα να με βοηθησετε στο εξης:
1ον.οσον αφορα το συγκεκριμενο player(που θα ηθελα να εκμεταλλευτω το HD Master Audio),υπαρχουν καποια αρχεια που να προτιμησουμε να κατεβασουμε πιο απορβληματιστα?
2ον.Μπορουμε να κατεβαζουμε αρχεια απο αυτο ή να συνεχισω απο τον υπολογιστη μου κανονικα??
P.S.Καμια φορα η αγνοια ειναι κουραστικη στο forum,αλλα υπαρχουμε και εμεις...-bye-

1. Αν βρεις MKV με DTS-HD, προτίμησε αυτά. Αλλιώς, BD ISOs. Αν τα τελευταία αποτελούνται από πολλά m2ts αρχεία για την ταινία, χρήση MakeMKV για να 'τσιμπήσεις' το video με τα master audio.

2. Λογικά και μέσω του med με το Transmission αλλά δεν μπορώ να βρω κάποιο guide/tutorial.

Τι ρυθμίσεις θέλεις; Έχω την 46ΗΧ850...

papdoux ευχαριστώ για την απάντηση.

Εικόνας... Οταν παίζεις απο med. Αν είμαστε off στείλε ένα pm. Θα βοηθούσε αν μη τι άλλο, γιατι ικανοποιημένο δε με λες...

Thanx

έχω φτιάξει το jukebox με το yadis & yadis2mede8er

σε όλες τις ταινίες, στην αρχική σελίδα με τις 3 γραμμές, μου τις εμφανίζει με βαθμολογία 5 αστέρια, 10 στα 10.
Για αυτό φταίει το xml που περιέχει η κάθε ταινία όπου η βαθμολογία είναι πάντα > 100.
Αν η βαθμολογία < 100 τότε δουλεύει σωστά.

τελικά το ζήτημα είναι θέμα τι χρησιμοποιούμε για υποδιαστολή στα windows.
εγώ χρησιμοποιώ το κόμμα σε συνδιασμό αγγλικά στα regional settings.
Αυτό δεν του αρέσει.
Ορίζοντας την τελεία για υποδιαστολή τότε όλα μια χαρά, κανένα πρόβλημα.

εντάξει, έχουν πάρει φωτιά :music-smiley-005:
νέο beta fw

Changelog V2.0.0 - 20March 2013
1. Fixed - crash on id3tag of mp3 file.
2. Fixed - Lock movie in JukeBox Plus
3. Fixed - Play Music Folder functionality
4. Fixed - Black Bar on Flickr screensaver.
5. Fixed - FAT 32 USB drive/partition names are shown with a ÿ-character in front of the drive name.
6. Fixed - <MainFolderTitle> in X3_GUI.xml does not change the text colour of Favourites.
7. Fixed - Play music folder in net api crash.
8. Dev - JukeBox Plus not added to NET API
9. Dev - 'Add to JukeBox' will now copy .t and .folder.locked files to JukeBox Plus folder.
10. Dev - Added string for ADD_TO_MUSIC_JUKEBOX.
11. Dev - when doing a discreet off command X3D will firstly return to Home Screen and then action the command.
12. Dev - net api, when play single music file, will try to list all the music files inside the folder.
13. Dev - net api, enabled normal share in favorites.
14. Dev - net api, added support for time jump in movie playback.
15. Dev - net api, added new param for command status: movietime, musictime, musicinfo, musiclist.

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

τελικά το ζήτημα είναι θέμα τι χρησιμοποιούμε για υποδιαστολή στα windows.
εγώ χρησιμοποιώ το κόμμα σε συνδιασμό αγγλικά στα regional settings.
Αυτό δεν του αρέσει.
Ορίζοντας την τελεία για υποδιαστολή τότε όλα μια χαρά, κανένα πρόβλημα.

Win 7; Όταν λες σε συνδυασμό με αγγλικά, εννοείς στο Formats ή στο Location; (αυτό σε Win7, σε XP ούτε που θυμάμαι πως είναι)

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

εντάξει, έχουν πάρει φωτιά :music-smiley-005:
νέο beta fw

Changelog V2.0.0 - 20March 2013
3. Fixed - Play Music Folder functionality

Επειδή αυτό το "Play Music Folder" με ενδιαφέρει και για να μην κάνω καμια πατάτα σχετικά με τη διαδικασία του FIRMWARE UPDATE
Οι οδηγίες ενημέρωσης δεν είναι και πολύ σαφείς
http://www.mede8erforum.com/index.php?PHPSESSID=8dscale1e9e7omfqmn0daq7p03&topic=10845.0
Έχω version 2 (11March), πρέπει να χρησιμοποιησω όπως λεει στο step2 την emergency method; Η διαδικασία "Setup Menu Update with Auto Configuration Restore" της σελ. 13 του manual δεν είναι αρκετή;