Mede8er MED600X3D

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Ευχαριστώ παιδιά. Δυστυχώς, σε FP 3D ISOs υπάρχει θέμα. Γιατί εκεί πρέπει να το μετατρέψεις σε SBS οπότε πέταξε το πουλάκι του FP. Χαρακτηριστική περίπτωση το Wreck It Ralph που ήθελα να το έχω σε 3D ISO αλλά δεν. Κρίμα.

Πριν από λίγο είδα και το Hobbit 3D. Ήταν και η πρώτη ταινία που έπρεπε να επιλέξω reverse 3D στην VT30. Αλλά νεράκι το έπαιξε το med έστω και αν με το reverse οι υπότιτλοι δεν βλέπονταν.

την επιλογή reverse την έχει και το med από το μενού.

Ευχαριστώ παιδιά. Δυστυχώς, σε FP 3D ISOs υπάρχει θέμα. Γιατί εκεί πρέπει να το μετατρέψεις σε SBS οπότε πέταξε το πουλάκι του FP. Χαρακτηριστική περίπτωση το Wreck It Ralph που ήθελα να το έχω σε 3D ISO αλλά δεν. Κρίμα.

Γιατί δεν κάνεις αυτό που απαντησαν παραπάνω στον onlineN, δηλαδή Extract 3DBDISO to MKV με το Makemkv; Από ότι γράφουν δεν χάνεις καθόλου από την ποιότητα στην εικόνα και τον ήχο και η μετατροπή γίνειται σε 15 λεπτά.

κάτω από τα βελάκια, στα αριστερά υπάρχει το κουμπί μενού.
Όταν βάλεις την ταινία και πατήσεις το κουμπί μενού τότε εμφανίζεται ένα μενού στο δεξιό μέρος της οθόνης με διάφορες επιλογές όπως subtitles, 3D, 2D, υπάρχει και η επιλογή left right 3D (κάπως έτσι το λέει) που είναι το reverse που γράφει ο vertical αν το καταλαβαίνω καλά από τη λέξη reverse.

Γιατί δεν κάνεις αυτό που απαντησαν παραπάνω στον onlineN, δηλαδή Extract 3DBDISO to MKV με το Makemkv; Από ότι γράφουν δεν χάνεις καθόλου από την ποιότητα στην εικόνα και τον ήχο και η μετατροπή γίνειται σε 15 λεπτά.

Υπάρχει Frame Packing MKV; Extract κάνεις, αλλά τι; Το 2D. Μόνο το DVDFab από όσο έχω δει κάνει extract και μετατροπή ταινίας σε SBS.

έχω φτιάξει το jukebox με το yadis & yadis2mede8er

σε όλες τις ταινίες, στην αρχική σελίδα με τις 3 γραμμές, μου τις εμφανίζει με βαθμολογία 5 αστέρια, 10 στα 10.
Για αυτό φταίει το xml που περιέχει η κάθε ταινία όπου η βαθμολογία είναι πάντα > 100.
Αν η βαθμολογία < 100 τότε δουλεύει σωστά.

Καλησπέρα,

sorry αν είμαι off topic, αλλά είναι ανάμεσα μας κανείς που έχει το med πανω σε 55hx750??
Θα μπορούσε να μοιραστεί τις ρυθμίσεις του γιατί δεν μπορώ να καταλήξω κάπου??

Ευχαριστώ

Τι ρυθμίσεις θέλεις; Έχω την 46ΗΧ850...

papdoux ευχαριστώ για την απάντηση.

Να ευχαριστήσω άλλη μια φορά τον papdoux σχετικά με το tip για την αλλαγή left-right. Ναι αυτό είναι. Το hobbit ήταν και η πρώτη ταινία που έπρεπε να αλλάξω την ρύθμιση. Αλλάζοντας από το med, φαίνονται και οι υπότιτλοι πολύ πιο ορθά.

Μια ερώτηση σχετικά με NFS. Διάβασα στο manual ότι 'διαβάζει' όλο το range IP και βρίσκει on-load όλες τις συσκευές. Αυτή τη στιγμή βρίσκει μόνο το NAS. Το PC μου που έχω share δεν το βλέπει. Πήγα να βάλω IP αλλά ζητάει και folder. Στο folder τι βάζω και με τι μορφή;

Να ευχαριστήσω άλλη μια φορά τον papdoux σχετικά με το tip για την αλλαγή left-right. Ναι αυτό είναι. Το hobbit ήταν και η πρώτη ταινία που έπρεπε να αλλάξω την ρύθμιση. Αλλάζοντας από το med, φαίνονται και οι υπότιτλοι πολύ πιο ορθά.

Μια ερώτηση σχετικά με NFS. Διάβασα στο manual ότι 'διαβάζει' όλο το range IP και βρίσκει on-load όλες τις συσκευές. Αυτή τη στιγμή βρίσκει μόνο το NAS. Το PC μου που έχω share δεν το βλέπει. Πήγα να βάλω IP αλλά ζητάει και folder. Στο folder τι βάζω και με τι μορφή;

εχεις κανει share τον φακελο που θελεις να μοιραζει ο υπολογιστης σου?

έχω φτιάξει το jukebox με το yadis & yadis2mede8er

σε όλες τις ταινίες, στην αρχική σελίδα με τις 3 γραμμές, μου τις εμφανίζει με βαθμολογία 5 αστέρια, 10 στα 10.
Για αυτό φταίει το xml που περιέχει η κάθε ταινία όπου η βαθμολογία είναι πάντα > 100.
Αν η βαθμολογία < 100 τότε δουλεύει σωστά.

Μαθαίνοντας σιγά-σιγά το med, μπήκα στον πειρασμό να οργανώσω καλλίτερα τη μικρή βιβλιοθήκη μου με πληροφορίες για τις ταινίες που έχω και αυτές που κατεβάζω. Ακολουθώντας τις οδηγίες του manual, πήγα στο topic Y2M του Med και ειδικότερα σ' αυτό. Ακολούθησα και αυτές τις οδηγίες αλλά εμφάνισε το μήνυμα "YamJ settings are invalid".

Έγραψα σχετική ερώτηση στο topic του Feddback και η μοναδική απάντηση που αναρτήθηκε ήταν
"cant a yamj program be released without a java not recognised error
i had this problem every single time over the years...and it always a nightmare to fix"

Επειδή αφενός δεν γνωρίζω αν αυτή αντιστοιχεί στο ερώτημά μου αφετέρου δεν μπορώ να λύσω το πρόβλημα, και διαβάζοντας το παραπάνω post, σκέφτηκα μήπως θα έπρεπε να εγκατασταθεί πρώτα το Yadis και μετά το Y2M.
Είναι έτσι ή όχι;

υπάρχει το yadis + yadis2mede8er και το yamj + yamj2mede8er.

αν κατάλαβα εσύ χρησιμοποιείς το yamj + yamj2mede8er. Με αυτά το yadis δε χρειάζεται.

Οταν αλλαζεται πηγη σας ζηταει να ξαναρυθμισεται το μεγεθος της εικονας?

δεν ξέρω, δεν τα χρησιμοποιώ.
Χωρίς να έχω ασχοληθεί θεωρώ ότι θέλει και τα δύο, yamj + yamj2mede8er.
Μπορεί να κάνω λάθος.

Φιλε makfil για να λειτουργεισει σωστα το yamj και το yamj2mede8er (Υ2Μ) πρεπει να εχεις εγκαταστημενη στο συστημα σου την java αλλα και το .net 3.5 framework. Aλλιως δεν μπορει να τρεξει το προγραμμα και για αυτο σου βγαζει αυτο το μηνυμα. Το Yadis δεν χρειαζετε τιποτα, δουλευει μονο του, ειναι πιο ευκολο να το εγκαταστησεις και να το τρεξεις. Νομιζω οτι το ειδα και λιγο πιο γρηγορο στην αναζητηση πληροφοριων για τις ταινιες.

Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου.
Έχω ήδη εγκατεστημένα τη java και το .net 4 framework αλλά το πρόβλημα παραμένει.
Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ αλλά χωρίς αποτέλεσμα.