Mede8er MED600X3D

Χρησιμοποιώ μόνο το yadis. Είναι πιο εύκολο και πολύ παραμετροποιήσιμο. Στο μενού του σκληρού μου, μου δείχνει το εξώφυλλο της ταινίας και πατώντας το i, μου δείχνει και τις πληροφορίες για την ταινία, (υπόθεση, ηθοποιοί, διάρκεια ταινίας, κ.λ.π.). Πατάω play και ξεκινάω την προβολή.

Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.
Εγκατέστησα ήδη το yaDIS και είδε μερικές ταινίες, στις οποίες έδειξε τις πληροφορίες και στο med και, φυσικά, και θα προχωρήσω και για τις υπόλοιπες.
Κατέβασα και το 3.5 αλλά όταν επιλέγω την εγκατάσταση δεν προχωράει καθόλου.
Μήπως πρέπει να απεγκαταστήσω πρώτα το 4;

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Οταν παιζει ταινια και θες να μαρκαρεις ενα αποσπασμα πατας μια φορα το κουμπι, μετα εκει που θες να σταματησεις πατας αλλη μια φορα τοα κουμπι και ετσι εχεις μαρκαρει το μερος Α-Β που θες να ξαναδεις (Πανωντας το κουμπι που ειναι αριστερα απο το 0 στο τ/κ).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

σε ευχαριστώ sstavross για τη διευκρίνηση

τι του λειπει τι του λειπει,τα παληκαρια ξεχασανε να βαλουν browser υποτιτλων η εχω κενα ορασεως?

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

τι του λειπει τι του λειπει,τα παληκαρια ξεχασανε να βαλουν browser υποτιτλων η εχω κενα ορασεως?

δεν έχει browser υποτίτλων :(

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Για yadis + yadis2mede8er θα χρειαστούμε κάτι άλλο πέρα από ότι γράφει το tutorial στο forum της med;

Ευτυχώς που έγραψες αυτό το post, διάβασα τους οδηγούς, κατάλαβα τη διαδικασία και ολοκληρώθηκε σωστά η ενημέρωση του med.

Νάσαι καλά ... σύντροφε (στην τηλεόραση, βέβαια ...)

Ευτυχώς που έγραψες αυτό το post, διάβασα τους οδηγούς, κατάλαβα τη διαδικασία και ολοκληρώθηκε σωστά η ενημέρωση του med.

Νάσαι καλά ... σύντροφε (στην τηλεόραση, βέβαια ...)

Ok όλα αυτά. Αλλά κάτι για να γίνει ολόκληρη η διαδικασία εξ ολοκλήρου σε Mac δεν υπάρχει 😳

Thnx papdoux for the info. Όχι δε το δοκίμασα διότι φρέσκος με το mede8er.....τη Πέμπτη μου ήρθε. Θα ρίξω μία ματιά στο νήμα που μου έστειλες.....Ουφ.
Για αυτό και μόνο μου λείπει το ποπκόρνι. Πολύ διάβασμα και "κλικαρισματα" ρε παιδί μου για ένα jukebox

Κάνουν όλα αυτά τα yadis2mede8er και yamj2mede8er και xtreamer2mede8er... δεν φτιάχνουν ένα yamede8eris ή yamede8erjb να ησυχάσουμε με όλα τα "ξένα" προγράμματα;

Πολύ παίδεμα...

Μιας και οργανωνόμαστε καλλίτερα στο θέμα των βιβλιοθηκων, έχω μια ερώτηση.
Υπάρχει πρόγραμμα ή άλλος τρόπος (πχ σε excel ή access κλπ) να καταχωρηθούν, εύκολα και όχι ένα ένα, τα απαραίτητα στοιχεία (τίτλος, είδος, έτος, 3D, ηθοποιός κλπ), κάθε συλλογής, σε μια βάση ώστε να γνωρίζει ο κάτοχος τις ταινίες που έχει και να μπορεί να τις ταξινομήσει κατά στοιχείο;

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Ok όλα αυτά. Αλλά κάτι για να γίνει ολόκληρη η διαδικασία εξ ολοκλήρου σε Mac δεν υπάρχει 😳

αυτό το δοκίμασες; από όσο ξέρω κάνει και για τα X3
http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,8553.0.html

Είμαι mac user και αυτό που σου έδωσε ο papdoux δουλεύει κανονικά!
Φτιάξε όλα τα library που θέλεις με το DuneX/στα preferences του προγράμματος θα επιλέξεις για med500x και μετά θα τρέξεις το Dunextomede8er.
Και κάθε φορά που θα έχεις αλλαγές στο library δηλ.προσθέτεις νέες ταινίες,διαγράφεις κάποιες κλπ αφου τα φτιάξεις πρώτα στο duneX,μετά θα κάνεις clean library στο duneX και μετά θα κάνεις τις αλλαγές στο DuneX2Mede8er.
Αν υπάρχει κάποια απορία/πρόβλημα πές μου!

Μιας και οργανωνόμαστε καλλίτερα στο θέμα των βιβλιοθηκων, έχω μια ερώτηση.
Υπάρχει πρόγραμμα ή άλλος τρόπος (πχ σε excel ή access κλπ) να καταχωρηθούν, εύκολα και όχι ένα ένα, τα απαραίτητα στοιχεία (τίτλος, είδος, έτος, 3D, ηθοποιός κλπ), κάθε συλλογής, σε μια βάση ώστε να γνωρίζει ο κάτοχος τις ταινίες που έχει και να μπορεί να τις ταξινομήσει κατά στοιχείο;

αν κατάλαβα καλά αυτό που ζητάς είναι το aggregation που προσφέρει το med. Όλα τα jukeboxes μαζί.
Επίσης από το jukebox μπορείς να κάνεις ψάξιμο ανά έτος, είδος, και δε θυμάμαι τι άλλο.
Όταν είσαι στο jukebox πατάς μενού (το κουμπί κάτω από τα βέλη αριστερά) και δίνει επιλογές για search.