Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
βάλε το .net 3.5
τι του λειπει τι του λειπει,τα παληκαρια ξεχασανε να βαλουν browser υποτιτλων η εχω κενα ορασεως?
Για yadis + yadis2mede8er θα χρειαστούμε κάτι άλλο πέρα από ότι γράφει το tutorial στο forum της med;
Ευτυχώς που έγραψες αυτό το post, διάβασα τους οδηγούς, κατάλαβα τη διαδικασία και ολοκληρώθηκε σωστά η ενημέρωση του med.
Νάσαι καλά ... σύντροφε (στην τηλεόραση, βέβαια ...)
Ok όλα αυτά. Αλλά κάτι για να γίνει ολόκληρη η διαδικασία εξ ολοκλήρου σε Mac δεν υπάρχει![]()
Ok όλα αυτά. Αλλά κάτι για να γίνει ολόκληρη η διαδικασία εξ ολοκλήρου σε Mac δεν υπάρχει![]()
αυτό το δοκίμασες; από όσο ξέρω κάνει και για τα X3
http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,8553.0.html
Μιας και οργανωνόμαστε καλλίτερα στο θέμα των βιβλιοθηκων, έχω μια ερώτηση.
Υπάρχει πρόγραμμα ή άλλος τρόπος (πχ σε excel ή access κλπ) να καταχωρηθούν, εύκολα και όχι ένα ένα, τα απαραίτητα στοιχεία (τίτλος, είδος, έτος, 3D, ηθοποιός κλπ), κάθε συλλογής, σε μια βάση ώστε να γνωρίζει ο κάτοχος τις ταινίες που έχει και να μπορεί να τις ταξινομήσει κατά στοιχείο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.