Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D
το ειχε για μια ημερα προσφορα αλλα δεν το εστελναν ελλαδα,αγγλια και γερμανια μονο
που;
για πε.
το ειχε για μια ημερα προσφορα αλλα δεν το εστελναν ελλαδα,αγγλια και γερμανια μονο
που;
για πε.
Μισό λεπτό ρε παιδιά...
Πρώην κάτοχος eGreat M34A και μέχρι να με αφήσει χρόνους, απόλυτα ευχαριστημένος από αυτό...
Το συγκεκριμένο πρόβλημα -αν κατάλαβα καλά- στα fps το έχουν όλα τα Realtek μηχανάκια;
Γιατί εγώ, όσο παλιό και να ήταν το eGreat -το οποίο, βέβαια, φορούσε sigma πάνω- δεν είχα παρατηρήσει ποτέ ανάλογα σπασίματα στα 42 sec όπως αναφέρετε κι εσείς...
By the way...
Βρέθηκα στην παρέα σας εδώ, μιας και αναζητώ πλέον ένα νέο μηχάνημα -βλέπετε μας άφησε το eGreat, ξαναλέω!
Αν και δεν με ενδιαφέρει ακόμα η θέαση 3D υλικού, αναζητώ ένα player για mkv, άντε και BR's αρχείων... Για την ώρα, βέβαια...
Λοιπόν...
Himedia 900B, Mede8er 600X, eGreat τα καινούρια δεν με ικανοποιούν (λόγω της βλάβης που αντιμετώπισα, φυσικά), WD 3Gen (δεν μου αρέσουν ρε γαμώτο, ποτέ δεν τα συμπάθησα)...
Αυτά είναι στις επιλογές μου, άντε και το παλιότερο το 500άρι X της Mede8er που το βρήκα σε αγγελία εδώ...
Το ερώτημά μου, λοιπόν, είναι...
Το 600Χ, με το realtek, αντιμετωπίζει προβλήματα για το υλικό που θέλω να αναπαράξω;
Μιλάω για τα συγκεκριμένα fps, έτσι;
Α, και κάτι ακόμα...
Με τους υπότιτλους, ζητήθηκε και πιο πριν στο νήμα αλλά χωρίς απάντηση...
Μιλάμε πάντα για HD υπότιτλους, έτσι; (το καημένο το eGreat εκεί υστερούσε)
Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής θέσης, μεγέθους και χρώματος, ει δυνατόν;
Να τολμήσω να παρεκκλίνω του νήματος και να ρωτήσω εάν θα έλεγες με σιγουριά το ίδιο και για το 500X (το παλιότερο);Να τα μεγαλώσεις, να τα μικρύνεις , να τα μετακινήσεις , να τα βάψεις ότι χρώμα θες , κανένα πρόβλημα με τα fps. Πάρτο.
Να τολμήσω να παρεκκλίνω του νήματος και να ρωτήσω εάν θα έλεγες με σιγουριά το ίδιο και για το 500X (το παλιότερο);
Εννοώ για τα ζητούμενα πεδία που θέλω να ικανοποιήσω...
Αν έχει, βέβαια, περάσει από τα δικά σου χέρια, εννοώ, και το γνωρίζεις...
Να τολμήσω να παρεκκλίνω του νήματος και να ρωτήσω εάν θα έλεγες με σιγουριά το ίδιο και για το 500X (το παλιότερο);
Εννοώ για τα ζητούμενα πεδία που θέλω να ικανοποιήσω...
Αν έχει, βέβαια, περάσει από τα δικά σου χέρια, εννοώ, και το γνωρίζεις...

TO μονο που δεν θελω ειναι να γινομαι κουραστικος,αλλα εξηγηστε μου αν θελετε για να καταλαβω αλλιος παντα θα υπαρχει η απορια,εχθες ανεβασα screen shot απο το himedia kai apo to prodigy (σελ 12) οι τιμες που εμφανιζονται ειναι πλασματικες?
κάτοχος και εγώ του med600x3d
όντως η κίνηση είναι νερό
το firmware είναι σταθερότατο, μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση
το 3 rows jukebox δεν κατάφερα να το κάνω όπως και το set watched
το jukebox θέλει PC αλλά η διαδικασία είναι εύκολη
κάτοχος και εγώ του med600x3d
όντως η κίνηση είναι νερό
το firmware είναι σταθερότατο, μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση
το 3 rows jukebox δεν κατάφερα να το κάνω όπως και το set watched
το jukebox θέλει PC αλλά η διαδικασία είναι εύκολη
πως γίνεται αυτό ρε παιδιά? άλλοι να είναι 3d και άλλοι 2d???
TO μονο που δεν θελω ειναι να γινομαι κουραστικος,αλλα εξηγηστε μου αν θελετε για να καταλαβω αλλιος παντα θα υπαρχει η απορια,εχθες ανεβασα screen shot απο το himedia kai apo to prodigy (σελ 12) οι τιμες που εμφανιζονται ειναι πλασματικες?
Είναι λόγω του ότι ΔΕΝ είναι 3D οι υπότιτλοι. Μ'άλλα λόγια : Οταν τους δείχνει 2D διαβάζει .srt κι όχι idx/sub .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.