Mede8er MED600X3D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Οχι βέβαια. Νόμιζα ότι το πρόσεξες.....Πάνω από την 1η εικόνα (αυτή με τα πέταλα) έχει λινκ για το downloading του skin. Μέσα στο zip που κάνει κάποιος download έχει τα αυτούσια images σε .png μορφή....
Μόλις έκανα edit στο προηγούμενο μήνυμά μου...
Δεν το πρόλαβες...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Μόλις έκανα edit στο προηγούμενο μήνυμά μου...
Δεν το πρόλαβες...

Κρίμα!! Κι έλεγα να κάνω μια μοντιφιά!!!

Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για την πρόθεση πάντως.

Χωρίς να κάνω τον ειδικό, από αυτή την εικόνα μπορεί να αντιγραφεί εύκολα το δεξί κομμάτι με τα φύλλα και με (αρκετή) υπομονή το περίγραμμα των φύλλων, ώστε να αποτελέσει μια ξεχωριστή εικόνα.

Αφού γίνει αυτό, όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα.

Χωρίς να κάνω τον ειδικό, από αυτή την εικόνα μπορεί να αντιγραφεί εύκολα το δεξί κομμάτι με τα φύλλα και με (αρκετή) υπομονή το περίγραμμα των φύλλων, ώστε να αποτελέσει μια ξεχωριστή εικόνα.

Αφού γίνει αυτό, όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα.
Μα αν κατάλαβα καλά δεν πρόκειται μόνο για την εικόνα αλλά για όλα τα png με τα background images...
Έτσι δεν είναι;

Εγώ κατάλαβα ότι από την εικόνα με τα φύλλα θέλει να αντικαταστήσει μόνο το background.
Ο Νίκος, όμως, μπορεί να ξεκαθαρίσει τι θέλει ακριβώς.

To menu part θέλει... xbmcάκιας γαρ...

Nίκο, δοκίμασε το X3_Confluence_MOD_v2_1_0_by_Mike42
Είναι διαθέσιμα όλα τα layers και βάζεις ότι θέλεις από jpg, κρατώντας το xbmc look ;- )

Ωραίο skin ρε συ αυτό. Κι έτσι να τ'αφήσει κανείς ... Πολύ μου αρέσει. Αυτό θα βάλω.

E βέβαια, αφού είναι ακριβώς ίδιο με το confluence, πως να μην σου αρέσει... :flipout:

έλα αύριο απο δω να βρούμε καμιά καλή φωτό και να το περάσουμε.

Κάτι που δεν γίνεται σωστά βρε παιδιά...
Με το YAMJ Το Mede8er προσπαθώ να σκανάρω το φάκελο με τις ταινίες μου...
Στο τέλος, ενώ έχει δημιουργήσει τις πληροφορίες για την εκάστοτε ταινία διαπιστώνω μερικές ελλείψεις...
Ενώ έχει το εξώφυλλο της ταινίας, λείπει το fanart της...
Επίσης κάποιες λιγοστές πληροφορίες για το σκηνοθέτη κ.τ.λ...
Ψάχνωντας στο log του YAMJ έχω να σας πω τα εξής...
Failed retreiving IMDb data for movie : Για όλες
Είναι αυτό υπεύθυνο για τις ελλιπείς πληροφορίες;
Μπορώ να κάνω κάτι άλλο για αυτό;
Σχετικά με τα fanart;
Σε όλες τις ταινίες, επίσης, δεν εμφανίζεται παρά μόνο μια default εικόνα...
Any ideas;

Ποια εκδοση του YAMJ εχεις? Γιατι ειδα οτι στην τελευταια λεει
CHANGELOG V2.0.5 6Feb2013
- Updated YAMJ to V2.8-SNAPSHOTr3509 - Resolves scraping issues with IMDB new format.

Κοιτα εδω

Για εμάς που είμαστε ολοκαίνουριοι στο χώρο,το να περνάμε τα firmware(π.χ. αυτό με το 23.976)είναι κάτι σχετικά εύκολο;

papdoux, μήπως θα μπορούσες να δοκιμάσεις το κλιπάκι που σου έστειλα με το MED600X3D για να δεις αν κάνει drop frames όπως το WDTV Live gen3; Επειδή έχουν πονέσει τα ματάκια μου τον τελευταίο καιρό, υπάρχει και το pb και το σκέφτομαι.... Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Παιδιά η επιλογή auto framerate on τί κάνει; Πρέπει να την έχουμε on ή off;

Αλλαζει τη συχνοτητα εξοδου προς την τηλεοραση αναλογα με αυτην του υλικου που αναπαραγεις.
Για να την εχεις ον θα πρεπει η τηλεοραση σου να υποστηριζει ολες τις συχνοτητες, 50, 60 , 24 fps κτλ

Πάντως για να ανάψω φωτιές έφτιαξαν τα 23,976 και χάλασαν τα 24.
Αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν κυκλοφορεί υλικό στα 24.

Υ.Γ. Νομίζω και στα dune τα καινούρια υπάρχει το πρόβλημα.

Πάντως για να ανάψω φωτιές έφτιαξαν τα 23,976 και χάλασαν τα 24.
Αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν κυκλοφορεί υλικό στα 24.

Υ.Γ. Νομίζω και στα dune τα καινούρια υπάρχει το πρόβλημα.

Αν δεν κανω λαθος, το μονο υλικο που ειναι 24 ειναι αρκετα ευρωπαικα br :grandpa: