Λοιπον, δοκιμες......
Οπως το εβγαλα απο το κουτι, με το firmware που εχει μαμα, 1.05
Δεν κλειδωνει καθολου να προβαλει εικονα περαν των μενου, συνδεδεμενο με καλωδιο 12μ Ultralink XLO HT series HDMI CABLE HIGH SPEED 1.4.
Με το ιδιο συνδεομαι κανονικα απο την nvidia χωρις κανενα προβλημα σε ολες τις συχνοτητες κι αναλυσεις. Το αναφερω γιατι ειχα παλαιοτερο καλωδιο
και ειχα προβλημα. Αυτο το πηρα εδω και δυο βδομαδες και το "χρυσοπληρωσα", οποτε αυτο στα υποψιν.
Παμε παρακατω. Συνεδεσα με μικρο καλωδιο στον προβολεα και δουλευει κανονικα.
Οσον αφορα τις αναλυσεις, ξαναλεω με το μαμα firmware.
Στα 50 ο προβολεας αναφερει 49.99 στα 60 59.99 και στα 24 23.99.
Να επισημανω οτι η ενδειξεις του προβολεα ειναι τσεκαρισμενες στο 2ο δεκαδικο και δουλευουν σωστα βασει αυτα που δινω απο την nvidia π.χ. οταν δωσω
23.967 δειχνει 23.96, οταν δωσω 24.00 δειχνει 24.00 κι οταν δωσω 23.9766κατι που εχω καταληξει με τα custom δειχνει 23.976.
Οσον αφορα την κινηση.
Σε br και σε mkv που ειδα 23.976 με τον προβολεα κλειδωμενο στα 23.99 (24 δηλαδη), η κινηση ειναι αρκετα smooth αλλα το judder ειναι εκει οπως το περιμενα.
Επισης υπαρχει το "βηξιμο" που ολοι ξερετε καθε τοσο.
Οσον αφορα την εικονα του, ειναι σε πολυ καλα επιπεδα κι αρκετα ισοροπημενη. Οργανα δεν εχω, παρα μονο τα ματακια μου:grandpa:
Η ρυθμισεις που εκανα ειναι οι βασικες.
Προχωρω παρακατω, να αλλαξω το firmware (αφου βρω τι στο καλο θελει δαυτο) κι επανερχομαι.
Α, τα παντα τα εχω δοκιμασει μονο απο δισκο προς το παρον.