Mede8er MED600X3D

Εγώ το πήρα με ρίσκο...

Και εγώ για το νέο dune σκεφτόμουν αλλά άργησε 3 μήνες να κυκλοφορήσει...
εσείς δεν ξέρετε πότε θα διορθωθεί και εγώ δεν ήξερα πότε θα κυκλοφορήσει...

κάθε εμπόδιο για καλό που λένε! λολ

Ε καλά δεν ανακάλυψαν και την Αμερική.

Mymovies έχετε δει σε Ipad? Είναι και το 10muse νομίζω. Όλα αυτά βέβαια με Dune. :p

Έτοιμος να το ξηλώσω τελείως είμαι... Ότι πάω να κάνω μου λέει οτι μου λείπουν πόντοι. Σπαστικό πολύ...

Λοιπον, δοκιμες......

Οπως το εβγαλα απο το κουτι, με το firmware που εχει μαμα, 1.05

Δεν κλειδωνει καθολου να προβαλει εικονα περαν των μενου, συνδεδεμενο με καλωδιο 12μ Ultralink XLO HT series HDMI CABLE HIGH SPEED 1.4.
Με το ιδιο συνδεομαι κανονικα απο την nvidia χωρις κανενα προβλημα σε ολες τις συχνοτητες κι αναλυσεις. Το αναφερω γιατι ειχα παλαιοτερο καλωδιο
και ειχα προβλημα. Αυτο το πηρα εδω και δυο βδομαδες και το "χρυσοπληρωσα", οποτε αυτο στα υποψιν.

Παμε παρακατω. Συνεδεσα με μικρο καλωδιο στον προβολεα και δουλευει κανονικα.
Οσον αφορα τις αναλυσεις, ξαναλεω με το μαμα firmware.
Στα 50 ο προβολεας αναφερει 49.99 στα 60 59.99 και στα 24 23.99.
Να επισημανω οτι η ενδειξεις του προβολεα ειναι τσεκαρισμενες στο 2ο δεκαδικο και δουλευουν σωστα βασει αυτα που δινω απο την nvidia π.χ. οταν δωσω
23.967 δειχνει 23.96, οταν δωσω 24.00 δειχνει 24.00 κι οταν δωσω 23.9766κατι που εχω καταληξει με τα custom δειχνει 23.976.

Οσον αφορα την κινηση.
Σε br και σε mkv που ειδα 23.976 με τον προβολεα κλειδωμενο στα 23.99 (24 δηλαδη), η κινηση ειναι αρκετα smooth αλλα το judder ειναι εκει οπως το περιμενα.
Επισης υπαρχει το "βηξιμο" που ολοι ξερετε καθε τοσο.

Οσον αφορα την εικονα του, ειναι σε πολυ καλα επιπεδα κι αρκετα ισοροπημενη. Οργανα δεν εχω, παρα μονο τα ματακια μου:grandpa:
Η ρυθμισεις που εκανα ειναι οι βασικες.

Προχωρω παρακατω, να αλλαξω το firmware (αφου βρω τι στο καλο θελει δαυτο) κι επανερχομαι.

Α, τα παντα τα εχω δοκιμασει μονο απο δισκο προς το παρον.

κάθε 42 δεύτερα, το θέμα με το 23,796, κάνει ένα σπασιματάκι η εικόνα

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Λοιπον, δοκιμες......

Δεν κλειδωνει καθολου να προβαλει εικονα περαν των μενου, συνδεδεμενο με καλωδιο 12μ Ultralink XLO HT series HDMI CABLE HIGH SPEED 1.4.
Με το ιδιο συνδεομαι κανονικα απο την nvidia χωρις κανενα προβλημα σε ολες τις συχνοτητες κι αναλυσεις. Το αναφερω γιατι ειχα παλαιοτερο καλωδιο
και ειχα προβλημα. Αυτο το πηρα εδω και δυο βδομαδες και το "χρυσοπληρωσα", οποτε αυτο στα υποψιν.

Να επισημανω οτι η ενδειξεις του προβολεα ειναι τσεκαρισμενες στο 2ο δεκαδικο και δουλευουν σωστα βασει αυτα που δινω απο την nvidia π.χ. οταν δωσω
23.967 δειχνει 23.96, οταν δωσω 24.00 δειχνει 24.00 κι οταν δωσω 23.9766κατι που εχω καταληξει με τα custom δειχνει 23.976.

Οσον αφορα την κινηση.
Σε br και σε mkv που ειδα 23.976 με τον προβολεα κλειδωμενο στα 23.99 (24 δηλαδη), η κινηση ειναι αρκετα smooth αλλα το judder ειναι εκει οπως το περιμενα.

Οσον αφορα την εικονα του, ειναι σε πολυ καλα επιπεδα κι αρκετα ισοροπημενη. Οργανα δεν εχω, παρα μονο τα ματακια μου:grandpa:

Προχωρω παρακατω, να αλλαξω το firmware (αφου βρω τι στο καλο θελει δαυτο) κι επανερχομαι.

:D Κάνε update , για να δούμε ...

Το πρώτο που πήρε είναι μετανάστης... :flipout:

Ενδοκοινωτικος ομως :antlers:

Περαν αυτου δεν πιστευω οτι ο οποιος αντιπροσωπος πρεπει να περναει beta εκδοσεις -bye-

Λοιπον, δοκιμες......

Οσον αφορα την κινηση.

Παμε παρακατω.

V 2.0.0

Πλεον κλειδωνει ΚΑΙ με το 12μ καλωδιο κανονικα.

Στα 60 αναφερει 59.93, στα 50 49.99 και στα 23.976 αναφερει κανονικα 23.97 . Οποτε κανονικα.
Το βηξιμο εχει φυγει.
Επισης περναει και deep colour 12 bit.
Συγκριτικα η κινηση και το judder του εχουν ομαλοποιηθει πολυ.
Συγκριτικα παλι με την κινηση απο το pc που ειναι κλειδωμενο μεχρι 3ου δεκαδικου, ειναι λιγο πισο.
Ξαναλεω ομως, λιγο. Ειναι λιγο ποιο εμφανες το judder σε καποιες πολυ δυσκολες σκηνες που εχω και συγκρινω.

Σιγουρα το αρχικο firmware εχει θεματα, οποτε και καλο ειναι να φυγετε απο αυτο κατευθειαν.

Συνεχιζω να ρυθμισω παλι καποια πραγματα, να το βαλω και στο σερβερ κι επανερχομαι.

:grandpa:

Last edited:
Παιδιά κοιτάζω να παραγγείλω ένα νέο εξωτερικό σκληρό δίσκο και ένα usb stick 16gb για να 'τρέχουν' στο med.

Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? Από ότι έχω καταλάβει, όποιον δισκό και να πάρω θα τρέχει απροβλημάτιστα?

Κάποια πρόταση για usb stick που τσεκαρισμένα παίζει απροβλημάτιστα, γιατί τα περισσότερα δεν γράφουν τα χαρακτηριστικά τους!

Ευχαριστώ!

έχω δοκιμάσει 7 εσωτερικούς 3,5 WD απο 250GB έως 2ΤΒ, απο docking station και θήκες και Seagate και ένα 2,5 usb powered 1ΤΒ και 4-5 στικάκια απο 2-16GB όλα παίξαν με τη μία.

θα προσπαθήσεις πολύ για να βρεις κάτι που δεν θα διαβάσει. Για στικάκι είδα κάτι ωραίες τιμές στο eshop προσφατα, για 3,5άρι προτίμησε όσο μπορείς μεγαλύτερο.
Στα υπόψιν ότι η med λέει ότι υποστηρίζει μέχρι 3ΤΒ αλλά δεν έχουμε δοκιμάσει ακόμα τέτοιον.