Παιδες, πως στο καλο απενεργοποιειται η λειτουργια που παιζει σερι τα αρχεια το ενα μετα το αλλο στα folder ???:slapface:
ποιο είναι το οκ; το enter που βρίσκεται κυκλομένο από τα βελάκια;
εγώ δεν έχω καταφέρει να το κάνει να παίζει 1 μόνο από τα πολλά, τα παίζει όλα είτε με εντερ είτε με πλέι
σαν τοστιερα ειναι το 1000 ρε παιδια,τι σας αρεσε απο δ'αυτο;
Σε μαύρο είναι πανέμορφο. To 600άρι τι είναι μπροστά του; Σαν φτηνός αποκωδικοποιητής είναι.
Και η πρακτικότητα του 1000 να δέχεται δίσκο εσωτερικά είναι ευπρόσδεκτη.
![]()
Αν το usb 3 ειναι slave δηλαδη να μπορεις να ενωσεις το player σε ενα laptop και να το δει σαν εξωτερικο δισκο ειναι καλο.
Εγω στο MAX που δεν ειχε slave η επρεπε να βγαζω τον δισκο απο μεσα και να τον βαζω σε κουτακι usb η επρεπε την ταινια που η κατεβαζα η εφτιαχνα στον υπολογστη να την περασω σε εξωτερικο σκληρο και μετα να βαλω τον σκληρο στο MAX για να την περασω μεσα.
Οπως εχω ξαναγραψει παλια θεωρουσα ποιο καλο να περνει μεσα δισκο ενα player αλλα τελικα ειναι ποιο πρακτικο να τον εχεις εξωτερικο.
ποιο είναι το οκ; το enter που βρίσκεται κυκλομένο από τα βελάκια;
εγώ δεν έχω καταφέρει να το κάνει να παίζει 1 μόνο από τα πολλά, τα παίζει όλα είτε με εντερ είτε με πλέι
η να τα κάνεις μέσω lan και να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα από όλα αυτά..
Ναι αλλα οπως εχω γραψει πολλες φορες το ρουτερ ειναι κατω στον πεθερο μου και ετσι περνω ασυρματα ιντερνετ και δεν εχω NAS οποτε παιζω μονο με σκληρους.
Για μισό...
Πάμε μαζί...
Network>Wired Lan Setup>Όπου αναγράφει για manual (Fix IP και DNS) έχω βάλει τις προσωπικές μου ρυθμίσεις...
Γιατί δεν μου τις κρατάει και προτιμά το Auto;
Βάζεις το DNS σωστά?
Για DNS βάζω την ίδια IP του router μου...
Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο...
Σκέφτομαι να φλασάρω με το τελευταίο firmware, μπας και ξαναδώ από την αρχή τις εργαστασιακές ρυθμίσεις...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.