Mede8er MED600X3D

Παιδες, πως στο καλο απενεργοποιειται η λειτουργια που παιζει σερι τα αρχεια το ενα μετα το αλλο στα folder ???:slapface:

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Παιδες, πως στο καλο απενεργοποιειται η λειτουργια που παιζει σερι τα αρχεια το ενα μετα το αλλο στα folder ???:slapface:

red alert εχθρος εντος των τοιχων:music-smiley-005:
οκ = παιζει το ενα
play= παιζει τα αρχεια του φακελλου στην σειρα

ποιο είναι το οκ; το enter που βρίσκεται κυκλομένο από τα βελάκια;
εγώ δεν έχω καταφέρει να το κάνει να παίζει 1 μόνο από τα πολλά, τα παίζει όλα είτε με εντερ είτε με πλέι

εγώ δεν έχω καταφέρει να το κάνει να παίζει 1 μόνο από τα πολλά, τα παίζει όλα είτε με εντερ είτε με πλέι

Eτσι κι εμενα

έχω κάνει και ερώτηση στο forum, εκεί που συζυτιέται το firmware αλλά δεν πήρα απάντηση

σαν τοστιερα ειναι το 1000 ρε παιδια,τι σας αρεσε απο δ'αυτο;

Σε μαύρο είναι πανέμορφο. To 600άρι τι είναι μπροστά του; Σαν φτηνός αποκωδικοποιητής είναι.
Και η πρακτικότητα του 1000 να δέχεται δίσκο εσωτερικά είναι ευπρόσδεκτη.

Med1000x3d_Black_eu.jpg

Σε μαύρο είναι πανέμορφο. To 600άρι τι είναι μπροστά του; Σαν φτηνός αποκωδικοποιητής είναι.
Και η πρακτικότητα του 1000 να δέχεται δίσκο εσωτερικά είναι ευπρόσδεκτη.

Med1000x3d_Black_eu.jpg

Αποκλειστικα για κρεπες,μαλλον αντι για τον σκληρο μπορεις να βαλεις και νταμερε-φουντουκε...ενταξει το κουρασαμε..μια χαρα ειναι το μηχανακι!!

Αν το usb 3 ειναι slave δηλαδη να μπορεις να ενωσεις το player σε ενα laptop και να το δει σαν εξωτερικο δισκο ειναι καλο.

Εγω στο MAX που δεν ειχε slave η επρεπε να βγαζω τον δισκο απο μεσα και να τον βαζω σε κουτακι usb η επρεπε την ταινια που η κατεβαζα η εφτιαχνα στον υπολογστη να την περασω σε εξωτερικο σκληρο και μετα να βαλω τον σκληρο στο MAX για να την περασω μεσα.

Οπως εχω ξαναγραψει παλια θεωρουσα ποιο καλο να περνει μεσα δισκο ενα player αλλα τελικα ειναι ποιο πρακτικο να τον εχεις εξωτερικο.

η να τα κάνεις μέσω lan και να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα από όλα αυτά..

Στα Dune στις ρυθμισεις εχει τι να κανει το πληκτρο enter & play μηπως εχει και αυτο;

Αυτο το δοκιμασε κανεις;

http://www.avclub.gr/forum/showthre...?p=1056735114&highlight=dvdfab#post1056735114

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

η να τα κάνεις μέσω lan και να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα από όλα αυτά..

Ναι αλλα οπως εχω γραψει πολλες φορες το ρουτερ ειναι κατω στον πεθερο μου και ετσι περνω ασυρματα ιντερνετ και δεν εχω NAS οποτε παιζω μονο με σκληρους.

Τι κάνω λάθος και δεν μπορώ να ορίσω σταθερή IP στο μηχάνημα;
Μου λέτε;
Το μόνο που κάνει είναι να DHCP Auto και παίρνει την 192.168.1.75 πάντα...
Έχω δοκομάσει τα πάντα...
Μα είναι δυνατόν να είμαι τόσο;

Για μισό...
Πάμε μαζί...
Network>Wired Lan Setup>Όπου αναγράφει για manual (Fix IP και DNS) έχω βάλει τις προσωπικές μου ρυθμίσεις...
Γιατί δεν μου τις κρατάει και προτιμά το Auto;

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Ναι αλλα οπως εχω γραψει πολλες φορες το ρουτερ ειναι κατω στον πεθερο μου και ετσι περνω ασυρματα ιντερνετ και δεν εχω NAS οποτε παιζω μονο με σκληρους.

Τότε αν θέλεις να δεις ένα laptop ή desktop, παίζεις με ένα καλώδιο cross, και βλέπεις ότι έχεις κάνει share στον/ους Η/Υ.

Τα ξερω ολα αυτα τεχνικος υπολογιστων ειμαι αλλα ο υπολογιστης ειναι ακριβως στην αλλη ακρη του σπιτιου και δεν με περνει να βαλω καλωδια γιατι εχω δυο διαολακια τον Κωνσταντινο και την Εμμανουελα.

Θυμαστε την διαφημηση για ενα Nokia που ελεγε αγαπη μου κοιτα τι σου ζωγραφισε ο γιος μας; Καπως ετσι εχει γινει το σπιτι.

Για μισό...
Πάμε μαζί...
Network>Wired Lan Setup>Όπου αναγράφει για manual (Fix IP και DNS) έχω βάλει τις προσωπικές μου ρυθμίσεις...
Γιατί δεν μου τις κρατάει και προτιμά το Auto;

Βάζεις το DNS σωστά?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Βάζεις το DNS σωστά?

Για DNS βάζω την ίδια IP του router μου...
Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο...
Σκέφτομαι να φλασάρω με το τελευταίο firmware, μπας και ξαναδώ από την αρχή τις εργαστασιακές ρυθμίσεις...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Για DNS βάζω την ίδια IP του router μου...
Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο...
Σκέφτομαι να φλασάρω με το τελευταίο firmware, μπας και ξαναδώ από την αρχή τις εργαστασιακές ρυθμίσεις...

Να μην κάνεις τίποτα.
DNS δεν είναι η IP του router.
Δες το μέσα στις ρυθμίσεις του router στο status του.