Έχω καλά νέα για τα seamless branching ISOs. Δεν ξέρω αν ισχύει για όλα αλλά με αυτά που δοκίμασα έπαιξαν νεράκι.
-Ξεκινάτε την ταινία. Πατάτε Menu (κάτω αριστερά από βελάκια)->Playlist. Εκεί θα δείτε τόσο τα κεφάλαια στα οποία αλλάζει ο δίσκος κεφάλαια μέσω seamless branching αλλά θα δείτε και τον full τίτλο της ταινίας. Πχ, στο Wreck it Ralph, είδα όλα τα κεφάλαια αλλά και 2 τίτλους με διάρκεια 1 ώρα και 44 λεπτά, όση είναι και η διάρκεια της ταινίας. Το ένα ήταν η ταινία με Αγγλικό περιεχόμενο και το δεύτερο ήταν η ταινία με Πολωνικά (αν δεν κάνω λάθος) κάποια σημεία στην εικόνα τις ταινίας, πχ ταμπέλες κλπ.
-Επιλέγετε τον full τίτλο της ταινίας και τελειώσατε. Το δοκίμασα με το Wreck it Ralph, το Star Wars Ep IV που είχα τραβήξει και το video αλλά και το Dredd 3D. Το καλό είναι ότι στους Full τίτλους 'παίζουν' και τα chapters.
Στο παραπάνω πονηρεύτηκα και το 'έπαιξα' λίγο καθώς έκανα μια δοκιμή με το MakeMKV. Μου φάνηκε περίεργο να βλέπει τους επιμέρους τίτλους και κεφάλαια αυτό και όχι το med. Μιας και ανέφερα το MakeMKV να αναφέρω ότι έκανα rip το Wreck It Ralph από ISO που έχω. Λοιπόν, όταν ριπάρεις 3D MVC, ριπάρεις πραγματικό 3D. Αυτό τουλάχιστο σε medx3d παίζει σίγουρα. Με το που το παίζεται στο player, εμφανίζεται 2D αλλά πάλι πηγαίνοντας στο Menu κι επιλέξετε 3D top bottom έχετε μια πανδαισία 3D. Μπορώ να πω μάλιστα ότι το 3D αποτέλεσμα ήταν ανώτερο από ότι ήταν παίζοντας το ως ISO με καλύτερο βάθος στην εικόνα. Το μόνο περίεργο ότι οι υπότιτλοι (άφησα τους Ελληνικούς ριπαρισμένους από το ISO) φαίνονταν ως 2D αλλά με τα γυαλιά μπορώ να πω ότι ήταν με διαφορά πιο ξεκούραστοι.
Γενικά, θα το σκεφτώ πολύ να αγοράσω ένα licence MakeMKV ασχέτως αν δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Ουσιαστικά, μπορείς να κρατήσεις ταινία με DTS-HD αλλά και ότι άλλο συμπληρωματικό ήχο και υπότιτλους θες και να μειώσεις τον χώρο που καταλαμβάνει η ταινία. Με τα Medx3D είναι εγγύηση και τα MKV μέσω του MakeMKV. Διαλέχτε και πάρτε...