Αυτό (το βάλε-βγάλε καλώδιο) στο manual αναφέρεται σαν Emergency Method και κάνει reset κι όλες σου τις ρυθμίσεις.
Με στικάκι πάς από Setup>Misc>USB upgrade. Κάνω λάθος;
Από την άλλη, κάποιες σελίδες πίσω, κάποιος ανάφερε ότι χρησιμοποίησε την επιλογή "USB upgrade" χωρίς πρόβλημα...
Ισχύει αυτό... Το μηχάνημά σου έχει τώρα τη version 2.0. Για να βάλεις την καινούρια της 26ης Μαρτίου απλά την κατεβάζεις, την κάνεις unrar (αν χρησιμοποιείς winrar) ή unzip (άν χρησιμοποιείς winzip) και βάζοντας το αρχείο "install.img" στο root του flash card (FAT 32 κι όχι NTFS) πάς από Setup>Misc>USB upgrade και κάνεις την αναβάθμιση κανονικά.
Μιας και εγώ ήμουν που έκανα το USB upgrade μερικές σελίδες πίσω όπως αναφέρθηκε να διορθώσω οτι ο δίσκος ΔΕΝ ήταν fat32 αλλά 2tb NTFS... Όλα μια χαρά.
Βέβαια επειδή δεν ήξερα έκανα το upgrade έτσι, οπότε το επόμενο δεν νομίζω οτι θα το κάνω με τον ίδιο τρόπο... Δεν ήμουν γενναίος, αδαής ήμουν![]()
DVD βαζεις η Blu-ray? Σιγουρα Blu-ray δεν μπορει να παιξει γιατι δεν εχει το License αλλα για dvd δεν ξερω.
δηλαδη,τι εννοεις?εμ... είναι DVD writer...
Μετά από μερικές εβδομάδες χρήσης μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, ότι του έχω βάλει το έχει παίξει κανονικά και μεγάλα αρχεία άνω των 20GB π.χ που με το Popcorn κολλάγανε τώρα παίζουν νεράκι…
Yadis… όσο διαβάζω τόσο περισσότερο μπερδεύομαι και δεν το βλέπω να βγάζω άκρη σύντομα… :blink::blink::blink:
Υπότιτλοι… Δεν δέχεται τους Ελληνικούς υπότιτλους να είναι Default και πρέπει κάθε φορά που βάζω να παίξει κάποια ταινία πρέπει να πηγαίνω στο menu και να επιλέγω τους υπότιτλους.. Άραγε κάνω κάτι λάθος ή έτσι είναι η λειτουργία του player???
Browser… Όταν τον ανοίγω μου κόβει στο πάνω μέρος κάνα δυο σειρές και δεν τα βλέπω όλα… έπαιξα με τις ρυθμίσεις της οθόνης μπας και ήταν αυτό αλλά δεν είχα καμία τύχη…![]()
Όπως προείπα στην αρχή είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και αν καταφέρω να επιλύσω τα παραπάνω θεματάκια που έχω τότε απλά θα είμαι τρισευτυχισμένος…
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.