Mede8er MED600X3D

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Εγω το ειχα παρει με wifi γιατι επαιρνα ιντερνετ απο το κατω σπιτι του πεθερου μου αλλα επειδη το ιντερνετ εδω ειναι χαλια αναγκαστικα εβαλα δικο μου γιατι δεν εφτανε και ετσι πλεον το ρουτερ το εχω στο επιπλο που ειναι και το 600αρακι.

Απο την αλλη επειδη εδω σε λιγο καιρο θα εχουμε vdsl ισως να το κοψω το δικο μου ιντερνετ και να βαλουμε vdsl στο πεθερου και παλι οι συσκευες μου να θελουν ασυρματο.

Τι δουλειά έχει το vdsl με την καλύτερη ασύρματη επικοινωνία? Ρούτερ να πάρει πες στον πεθερό σου , αν θες να του "πάιρνεις" ασύρματη σύνδεση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Τι δουλειά έχει το vdsl με την καλύτερη ασύρματη επικοινωνία? Ρούτερ να πάρει πες στον πεθερό σου , αν θες να του "πάιρνεις" ασύρματη σύνδεση.

Ασυρματα επαιρνα απο τον πεθερο αλλα οταν εγω θελω να κατεβαζω διαφορα και η συνδεση ειναι με το ζορι 3mbps ετσι οταν κατεβαζα ο πεθερος και η πεθερα δεν μπορουσαν ουτε στο Google να μπουν και ετσι αναγκαστικα εβαλα δικια μου συνδεση μονο ιντερνετ. Αλλα οταν θα ερθει το vdsl μας συμφερει να εχουμε ξανα κοινο ιντερνετ γιατι τοτε δεν θα υπαρχει το προβλημα των 3mbps

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Ασυρματα επαιρνα απο τον πεθερο αλλα οταν εγω θελω να κατεβαζω διαφορα και η συνδεση ειναι με το ζορι 3mbps ετσι οταν κατεβαζα ο πεθερος και η πεθερα δεν μπορουσαν ουτε στο Google να μπουν και ετσι αναγκαστικα εβαλα δικια μου συνδεση μονο ιντερνετ. Αλλα οταν θα ερθει το vdsl μας συμφερει να εχουμε ξανα κοινο ιντερνετ γιατι τοτε δεν θα υπαρχει το προβλημα των 3mbps

Το ασύρματο παραμένει το ίδιο. απλά δεν θα γονατίζεις τον πεθερό. Εκτός κι αν πάρει κανένα ρούτερ που να είναι καλύτερο από αυτά που δίνουν. (είναι σαν να μου λες θα πάρω μεγάλη δεξαμενή για να έχω περισσότερη ροή νερού. Μα για μεγαλύτερη ροή....πιο μεγάλη βρύση - σωλήνα χρειάζεσαι....)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Το ασύρματο παραμένει το ίδιο. απλά δεν θα γονατίζεις τον πεθερό. Εκτός κι αν πάρει κανένα ρούτερ που να είναι καλύτερο από αυτά που δίνουν. (είναι σαν να μου λες θα πάρω μεγάλη δεξαμενή για να έχω περισσότερη ροή νερού. Μα για μεγαλύτερη ροή....πιο μεγάλη βρύση - σωλήνα χρειάζεσαι....)

Μαλλον δεν καταλλαβες η συνδεση στο ιντερνετ ειναι 3mbps και ετσι οταν εγω εβαζα πχ να κατεβασω κατι στον υπολογιστη μου απο το ιντερνετ η ταινια η drivers για καποιον υπολογιστη που θα μου ειχαν φερει για επισκευη τοτε οι απο κατω επειδη τραβουσα εγω ολη την ταχυτα δεν μπορουσαν ουτε μια σελιδα να ανοιξουν. Δεν εχει καμια σχεση αυτο με το MED δεν το δουλευω με δικτυο εναν δισκο 3TB του εχω συνδεσει πανω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπορειτε να μου λυσετε ενα προβλημα;

Στελνω ταινια απο το popcorn time στην Panasonic 50GT30 και ενω εχω τσεκαρει Ελληνικους υποτιτλους δεν μου δειχνει τιποτα. Την στελνω στο MED 600 παλι δεν βλεπω υποτιτλους, την στελνω στην Samsung την 40αρα που εχω στην κρεβατοκαμαρα και εκει εχω κανονικα τους υποτιτλους.

Οπως καταλλαβα το popcorn time οταν επιλεγεις να δεις την ταινια σε αλλη συσκευη χρησιμοποιει τον player της συσκευης και ετσι ειναι λογικο η Panasonic να μην μου δειχνει τους υποτιτλους γιατι ο player που εχει ειναι για τα μπαζα.

Στο MED γιατι δεν μου τους δειχνει οεο?

γιατί χρησιμοποιεί dlna και εκεί η samsung υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους ενώ το med όχι

Καλημέρα σε όλους.
Σε άλλο ποστ που έκανα με βοήθησαν αρκετά για να καταλάβω τι πρέπει να αγοράσω και επειδή σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το μοντέλο, σκέφθηκα να ρωτήσω και εδώ που κάποιοι από εσάς θα τον έχουν στην κατοχή τους.
Ο ενισχυτής που έχω είναι Pioneer-VSX-923-K και η χρήση για την οποία θέλω το mediaplayer είναι για να βλέπω ταινίες σε ποιότητα remux ή bluray. Δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα κάποιο άλλο χαρακτηριστικό (π.χ. 3d προβολή) παρά μόνο ο ήχος, οπότε θέλω να μου πείτε τι γίνεται με την αποκωδικοποίηση του ήχου, δηλαδή όσοι τον έχετε συνδεδεμένο σε ενισχυτή και βλέπετε ταινίες σε ποιότητα remux ή bluray τι ήχο σας βγάζει.

Καλημέρα σε όλους.
Σε άλλο ποστ που έκανα με βοήθησαν αρκετά για να καταλάβω τι πρέπει να αγοράσω και επειδή σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το μοντέλο, σκέφθηκα να ρωτήσω και εδώ που κάποιοι από εσάς θα τον έχουν στην κατοχή τους.
Ο ενισχυτής που έχω είναι Pioneer-VSX-923-K και η χρήση για την οποία θέλω το mediaplayer είναι για να βλέπω ταινίες σε ποιότητα remux ή bluray. Δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα κάποιο άλλο χαρακτηριστικό (π.χ. 3d προβολή) παρά μόνο ο ήχος, οπότε θέλω να μου πείτε τι γίνεται με την αποκωδικοποίηση του ήχου, δηλαδή όσοι τον έχετε συνδεδεμένο σε ενισχυτή και βλέπετε ταινίες σε ποιότητα remux ή bluray τι ήχο σας βγάζει.

Καλημερα, παιζει κανονικα dts hd ma ή dolby true hd. Αναλογα τον ηχο που δινει το αρχειο που εχεις.

Νέο firmware V4.0.2 - 6April2016 - Beta -X3D Series

Με τις ακόλουθες βελτιώσεις / Διορθώσεις:

V4.0.2_6April2016
1. Fix old YouTube Trailer Links - When doing a 'Add Trailers' old YouTube links will be updated
2. tmdb has a silly limitation that if a Trailer is added in a particular language then it will not show in English and you cannot add it in English on the tmdb website - added workaround and if a Trailer is not found when doing a 'Scan' or 'Add Trailers' firmware will check a few other Languages to see if a Trailer exists.
3. Fix time out problem when performing 'Add Trailers' - If 'Add Trailers' is performed on a large movie collection then the function can be inhibited - now switch off the screensaver during the 'Add Trailers' scan.

V4.0.2_16March2016
Thanks to jer1956 for his great work - without his perseverance we would never have been able to fix this.
1. Fixed Movie Trailers
In order to use the Movie Trailers on existing collections you must focus on the Movie JukeBox icon on the Favourites screen and press the 'menu' button on the remote and select 'Add Trailers' and X3D will scan all the movies and add a new link to the xml file in each movie folder.

You can play the Movie Trailer from the Movie Info Sheet 'about.jpg' by pressing the Right Nav button to select the Trailer Icon and then pressing Enter. This is work in progress and the code can be optimized based on user feedback.

V4.0.2_4March2016
1. Fixed Setup --> Misc ---> Auto Detect Decoding - not selectable
2. Added French translations - Trailer timeout : Délai Bande-Annonce / - (x) seconds : (x) seconds
3. Updated Hungarian Translations for Shoutcast

V4.0.2_28Feb2016
1. Fixed Music JukeBox crash when selecting ‛Menu’ button and then Menu List Genre, Year, Album, Artist etc

Κατέβασμα από ΕΔΩ

Αφου εχουν ακομα υποστηριξη παλι καλα γιατι βλεπω νεκρα εκει στην MED εχουν περασει χρονια και δεν εχει βγαλει ουτε εχει πει οτι θα βγαλει νεα μοντελα.

http://www.mede8er.eu/en/index.php?d=news <----3 Σεπτεμβριου 2013

Μετα την επιτυχια της σειρας 3D ειμαι σιγουρος αν εβγαζαν νεα μηχανακια θα πουλουσαν σαν ζεστο ψωμι.

Το προβλημα που ειχε η τελευταια εκδοση firmware με μια απο τις δυο θηρες usb διορθωθηκε?

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Αφου εχουν ακομα υποστηριξη παλι καλα γιατι βλεπω νεκρα εκει στην MED εχουν περασει χρονια και δεν εχει βγαλει ουτε εχει πει οτι θα βγαλει νεα μοντελα.

http://www.mede8er.eu/en/index.php?d=news <----3 Σεπτεμβριου 2013

Μετα την επιτυχια της σειρας 3D ειμαι σιγουρος αν εβγαζαν νεα μηχανακια θα πουλουσαν σαν ζεστο ψωμι.

Να βγάλουν να υποστηρίξουν τι; 4k; Ελάχιστο υλικό και συσκευές στα σπίτια (συσκευές πολλών ιντσών για να μπορεί κανείς να δει το 4k και όχι να νομίζει ότι βλέπει). HEVC; Επίσης ελάχιστα releases. Σε 1-2 χρόνια το συζητάμε. Οι τωρινές συσκευές μια χαρά τα πάνε, ελάχιστα είναι που χρειάζονται, να μην πω σχεδόν τίποτε νέο. Και το πρόβλημα για τέτοιες εταιρείες είναι ότι πλέον πρέπει να επαναπροσδιορίσουν πως θα κινηθούν στο μέλλον καθώς τα φθηνά tv boxes και τα android players έχουν κατακτήσει την αγορά. Προσωπικά αν και λατρεύω το med, το τραγικό ethernet των realtek chips θα με κάνει μελλοντικά να κοιτάξω NUC λύσεις.

εχει φερει και το e-shop Mede8er απ`οτι ειδα.

Είναι και σε καλή τιμή , μέχρι τώρα αυτό το μοντέλο ήταν στα 249 , τόσο το είχα πάρει λίγο πριν το νέο έτος από Media Markt .
Ίσως ο ανταγωνισμός ρίξει λίγο τις τιμές.

Διορθώνω , είδα το μοντέλο χωρίς τον σκληρό.
Οι τιμές είναι ίδιες με το Media Markt.
http://www.e-shop.gr/ixos-eikona-ho...?offset=10&table=PER&category=MEDIA+STREAMING

Είναι και σε καλή τιμή , μέχρι τώρα αυτό το μοντέλο ήταν στα 249 , τόσο το είχα πάρει λίγο πριν το νέο έτος από Media Markt .
Ίσως ο ανταγωνισμός ρίξει λίγο τις τιμές.

Διορθώνω , είδα το μοντέλο χωρίς τον σκληρό.
Οι τιμές είναι ίδιες με το Media Markt.
http://www.e-shop.gr/ixos-eikona-ho...?offset=10&table=PER&category=MEDIA+STREAMING

ιδιες τιμες πανω-κατω ειναι παντου απ`οτι εχω δει.

Καλο απογευμα και χρονια Πολλα.Μετα απο πολυ καιρο ανοιξα το μηχανακι και προσπαθοντας να κατεβασω εξωφυλλα -στο σημειο που παταω το ο.κ για αποθηκευση- κανει επανεκκινηση.Ξερει κανεις ποιοα λυση υπαρχει;
Ευχαριστω.

προς τον onlineN(Νικο),εχω προβλημα.Καθε φορα που θελω να αποθηκευσω εξωφυλλο κανει επανεκκινηση το μηχανακι.Μηπως γνωριζεις το φαρμακο;

Ερωτηση σε οσους το εχουν.

Υπαρχει ακομα το προβλημα με την τελευταια εκδοση firmware που μια απο τις δυο usb θηρες πλεον συνηθως δεν δουλευει?
Και λεω οτι ειχε προβλημα καποια εκδοση fimware γιατι απο εδω υπηρψε και καποιο αλλο ατομο που του εκανε ακριβως τα ιδια με εμενα ενω παλιοτερα το μηχανημα του δουλευε μια χαρα.

Τουλαχιστον εμενα αυτο μου εκατσε πριν κατι μηνες που προμηθευτικα το μηχανημα και ξενερωσα με αυτο γιατι το ειχα αγορασει καινουργιο του κουτιου και αναγκαστηκα το γυρισα πισω και ευτυχως επειδη ητανε σε μια περιοδο 10 ημερων ημουνα μεσα στο doa(Dead on arrival) μου επεστρεψαν τα λεφτα πισω(Ευτυχως)

Γι' αυτο ρωταω αν υπαρχει ακομα αυτο το ζητημα για να ξερω αν ειναι να ξανα-δοκιμασω να το αγορασω ή καλυτερα να προβω σε καποιο αλλο media player?

Αν είναι πρόβλημα θα στο απαντήσουν στο επίσημο forum. Μου φαίνεται περίεργο να είναι πρόβλημα γενικό πάντως.

Δε βλέπω να έχει γράψει κάποιος για πρόβλημα σε USB με το fw και θεωρώ ότι θα γινόταν χαμός αν υπήρχε τέτοιο bug

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Αφου λες οτι δεν ετυχε σε κανεναν αλλον τοτε το παιδι εδω:
Το ίδιο έπαθα και εγω μετα την αναβάθμιση .μαλιστα δεν διαβάζει και intensο δίσκους ...
Τελείως κουφό .
Μάλιστα έγινα και ρόμπα διότι το έδωσα σε ενα παιδι , παρουσίασε το πρόβλημα διότι θεώρησα οτι καλο ηταν να το δωσω με το τελευταίο firmware .
υπαρχει τρόπος να γυρίσει το firmware πίσω ?
δεν εχω ασχοληθεί καθόλου ...
Γιατι λεει οτι ετυχε και σε αυτον ακριβως το ιδιο με το που εκανε firmware update ενω πριν δουλευανε μια χαρα και οι 2 usb θηρες.