Mede8er MED600X3D

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

αν το update το έκανες πατώντας το κουμπί πάνω στη συσκευή γύρω στα 10 δεύτερα όταν είναι κλειστό τότε είναι το Emergency Procedure.
αν μπήκες στο μενού του med και έκανες το update από εκεί τότε το έκανες μέσα από το gui.
Συνιστάται το emergency procedure.
πάντως κάνε και ένα reset (επαναφορά ρυθμίσεων ή όπως λέγεται) και σέταρέ το από την αρχή.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

δεν το έχω δοκιμάσει και ούτε μπορώ αλλά νομίζω ότι μπορεί αφού δεν είναι ξεχωριστό φορμά ήχου.
Bitstreaming γίνεται οπότε θεωρώ ότι το βγάζει.
Ωραία το είχα κάνει με Emergency Procedure.
Θα κάνω και επαναφορά ρυθμίσεων , αλλά τι μπορεί να κερδίσω έτσι, αυτό που έλεγα παραπάνω για την οπτική και τον ήχο που δε μετατρέπει από HD σε απλό 5.1 ας πούμε;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Ωραία το είχα κάνει με Emergency Procedure.
Θα κάνω και επαναφορά ρυθμίσεων , αλλά τι μπορεί να κερδίσω έτσι, αυτό που έλεγα παραπάνω για την οπτική και τον ήχο που δε μετατρέπει από HD σε απλό 5.1 ας πούμε;

μπορεί να έχει κολλήσει κάτι αν και το έκανες με emergency procedure οπότε μπορεί και τίποτα αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
μπορεί να είναι χαλασμένο το fw οπότε να μη δουλεύει σωστά

Μπορεις να βαλεις στον ρουτερ σου την διευθυνση mac του med και να δεσμευσεις σε αυτην μια μοναδικη ip...

Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει.
Λύστε μου όμως μια απορία γιατί έχω μπερδευτεί.
Όλα αυτά δεν είναι για να έχω σύνδεση στο δίκτυο άρα και internet; Γιατί, όπως είπα πρίν, εγώ δεν χάνω το internet, την επαφή με τον server χάνω.

Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει.
Λύστε μου όμως μια απορία γιατί έχω μπερδευτεί.
Όλα αυτά δεν είναι για να έχω σύνδεση στο δίκτυο άρα και internet; Γιατί, όπως είπα πρίν, εγώ δεν χάνω το internet, την επαφή με τον server χάνω.

άλλο το ένα άλλο το άλλο.
το ότι είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο και έχει πρόσβαση στο ίντερνετ δε σημαίνει ότι έχει σύνδεση και σε όλους του κόμβους είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού.

π.χ. το avclub έχει μία σταθερή ip χχχχχ που συνδέεται με το όνομα avclub. Αν αλλάξει αυτή η ip σε yyyy τότε ενώ προσπαθείς μέσω avclub.gr δε θα συνδεθείς γιατί θα πηγαίνεις στη χχχχ ενώ κανονικά θα έπρεπε να πηγαίνεις στη yyyy.
Μόνο αν γράψεις την yyyy στο browser θα συνδεθείς.

Οπότε μη έχοντας σταθερές διευθύνσεις μπορεί να γίνει το μπάχαλο.

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

ρε παιδια-πως εμφανιζεται αυτη η ωραια βιβλιοθηκη με τα εξωφυλλα και τις πληροφοριες?

το φάκελο με τις ταινίες στο αγαπημένα και μετά κάνεις σάρωση

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

μπορεί να έχει κολλήσει κάτι αν και το έκανες με emergency procedure οπότε μπορεί και τίποτα αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
μπορεί να είναι χαλασμένο το fw οπότε να μη δουλεύει σωστά
Οπότε αν κατάλαβα καλά προτείνεις να το ξανά περάσω και να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων;
Επίσης αυτό που ρωτήθηκε αμέσως πιο πάνω σχετικά με τις βιβλιοθήκες , τα εξώφυλλα και τις πληροφορίες γενικώς, με ενδιαφέρει και μένα να μάθω το πως γίνεται; Ακόμα αυτό γίνεται και με αρχεία DVD & BD iso;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Οπότε αν κατάλαβα καλά προτείνεις να το ξανά περάσω και να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων;
Επίσης αυτό που ρωτήθηκε αμέσως πιο πάνω σχετικά με τις βιβλιοθήκες , τα εξώφυλλα και τις πληροφορίες γενικώς, με ενδιαφέρει και μένα να μάθω το πως γίνεται; Ακόμα αυτό γίνεται και με αρχεία DVD & BD iso;

να κάνεις μία επαναφορά μπας και ισιώσει αφού το πέρασες με emergency procedure.

Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

το φάκελο με τις ταινίες στο αγαπημένα και μετά κάνεις σάρωση

σωστος..
κατι πατησα και μου γεμισε την οθονη με ταινιοφυλλα,ενω πριν ειχε λιγοτερες ταινιες και κατω κατω την υποθεση της.
τι παταω(τσακμακι εισαι ρε συ papdoux..!!)

Το ξανά ρώτησα πιο πάνω, αλλά δε πειράζει θα το ξανά ρωτήσω και με το συμπάθιο δηδαλή χα!χα!
Το παραπάνω με τα ταινιόφυλλα και τις λοιπές πληροφορίες γίνεται σε όλων των ειδών τα αρχεία; Εμένα το 99% είναι ISO, γίνεται σε αυτά να κάνω λαμπρή:flipout:;;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

σωστος..
κατι πατησα και μου γεμισε την οθονη με ταινιοφυλλα,ενω πριν ειχε λιγοτερες ταινιες και κατω κατω την υποθεση της.
τι παταω(τσακμακι εισαι ρε συ papdoux..!!)

Παλτα στο τηλεχειριστήριο το κουμπάκι Κάτω απ´ τον κύκλο αριςτερά και επέλεξε movies.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Παλτα στο τηλεχειριστήριο το κουμπάκι Κάτω απ´ τον κύκλο αριςτερά και επέλεξε movies.

κατσε Μπαμπη,γιατι τα εχω κανει λιγο μπαχαλο.τωρα κατι αλλο πατησα και παροτι παταω το κεντρικο κουμπακι,δεν παιζουν οι ταινιες.
ξανακανω σαρωση φακελων.

παταω το κουμπακι κατω αριστερα απο τον σταυρο,(ενα κουμπακι με σημα σαν σημειωματαριο)και στις επιλογες αριστερα μου βγαζει
αναζητηση XML,ολα(γκρι),ειδος,αξιολογηση,τιτλος..κλπ
στην απλη μορφη πρωτου κανω σαρωση,πατωντας το τριτο κουμπακι απο αριστερα κατω απο τον σταυρο,αλλαζε διαταξη.
τωρα τιποτε..
εντωμεταξυ,μου εχει βγαλει κατι ταινιες επιπλεον,που η τις ειχα καποτε,ή δεν τις ειχα ποτε..!
πως εγινε αυτο?απο που τις τσιμπησε..?

ok-παιδια.κατι βρηκα.καποιος συνδυασμος επιλογων ειναι.
κατι τελευταιο(λεμε τωρα..)
πως αποθηκευω τις ρυθμισεις των υποτιτλων για ολες τις ταινιες(μεγεθος,υψος,κωδικοποιηση)?

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Το ξανά ρώτησα πιο πάνω, αλλά δε πειράζει θα το ξανά ρωτήσω και με το συμπάθιο δηδαλή χα!χα!
Το παραπάνω με τα ταινιόφυλλα και τις λοιπές πληροφορίες γίνεται σε όλων των ειδών τα αρχεία; Εμένα το 99% είναι ISO, γίνεται σε αυτά να κάνω λαμπρή:flipout:;;;

Δεν έχει σημασία τι είναι το αρχείο, σημασία έχει η διάταξη:
- κεντρικός φάκελος με όλες τις ταινίες μέσα
- όλες οι ταινίες μέσα σε δικός του φάκελο που θα βρίσκονται μέσα στον κεντρικό φάκελο

π.χ.
-Movies --- κεντρικός φάκελος
--Star Trek (2016) --- φάκελος ταινίας
---star.trek.mkv
--Star Wars (2015)
---star Wars.iso
--Ice Age (2016)
---Ice.Age ---Bluray Folder

Το φάκελο Movies τον κάνεις αγαπημένο, μετά πας στο κεντρικό μενού αγαπημένα / favorites, επιλέγεις το φάκελο Movies, κάνεις σάρωση και αυτό ήταν, 3 γραμμές jukebox.

Στις ρυθμίσεις, στην τελευταία στήλη υπάρχει επιλογή για το πως να εμφανίζονται στο jukebox πληροφορίες, A-B-C-D-E τα templates

κατσε Μπαμπη,γιατι τα εχω κανει λιγο μπαχαλο.τωρα κατι αλλο πατησα και παροτι παταω το κεντρικο κουμπακι,δεν παιζουν οι ταινιες.
ξανακανω σαρωση φακελων.

παταω το κουμπακι κατω αριστερα απο τον σταυρο,(ενα κουμπακι με σημα σαν σημειωματαριο)και στις επιλογες αριστερα μου βγαζει
αναζητηση XML,ολα(γκρι),ειδος,αξιολογηση,τιτλος..κλπ
στην απλη μορφη πρωτου κανω σαρωση,πατωντας το τριτο κουμπακι απο αριστερα κατω απο τον σταυρο,αλλαζε διαταξη.
τωρα τιποτε..
εντωμεταξυ,μου εχει βγαλει κατι ταινιες επιπλεον,που η τις ειχα καποτε,ή δεν τις ειχα ποτε..!
πως εγινε αυτο?απο που τις τσιμπησε..?

ok-παιδια.κατι βρηκα.καποιος συνδυασμος επιλογων ειναι.
κατι τελευταιο(λεμε τωρα..)
πως αποθηκευω τις ρυθμισεις των υποτιτλων για ολες τις ταινιες(μεγεθος,υψος,κωδικοποιηση)?
Νομίζω πας στις ρυθμίσεις και σε κάποια στήλη βρίσεις να σετάρεις υπότιτλους. Για αυτό δεν είμαι και σίγουρος.
Επίσης μπορείς να ρυθμίσεις θέση, χρώμα, χρονισμό, να κατεβάσεις, να ψάξεις σε άλλο directory, αφού ξεκινήσει η ταινία, πατάς το πλήκτρο των υποτίτλων και από εκεί κάνεις τις επιλογές σου.

για τις σειρές, οι διάταξη σε φακέλους πρέπει να είναι:

-κεντρικός φάκελος, πχ σειρές
--Φάκελος σειράς π.χ Το Νησί
---φάκελος κύκλου π.χ. Season 01
----φάκελος με τα επεισόδια του κύκλου π.χ. όλα τα mkv/iso/BR folder κλπ

Τον κεντρικό φάκελο στο αγαπημένα, σάρωση και αυτό ήταν

Επίσης να πω ότι υπάρχει ρύθμιση αν θα παίζει μόνο ένα αρχείο ή όλα τα αρχεία του κάθε φακέλου π.χ. όλα τα mkv μέσα στο φάκελο

Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Δεν έχει σημασία τι είναι το αρχείο, σημασία έχει η διάταξη:
- κεντρικός φάκελος με όλες τις ταινίες μέσα
- όλες οι ταινίες μέσα σε δικός του φάκελο που θα βρίσκονται μέσα στον κεντρικό φάκελο

π.χ.
-Movies --- κεντρικός φάκελος
--Star Trek (2016) --- φάκελος ταινίας
---star.trek.mkv
--Star Wars (2015)
---star Wars.iso
--Ice Age (2016)
---Ice.Age ---Bluray Folder

Το φάκελο Movies τον κάνεις αγαπημένο, μετά πας στο κεντρικό μενού αγαπημένα / favorites, επιλέγεις το φάκελο Movies, κάνεις σάρωση και αυτό ήταν, 3 γραμμές jukebox.

Στις ρυθμίσεις, στην τελευταία στήλη υπάρχει επιλογή για το πως να εμφανίζονται στο jukebox πληροφορίες, A-B-C-D-E τα templates

Νομίζω πας στις ρυθμίσεις και σε κάποια στήλη βρίσεις να σετάρεις υπότιτλους. Για αυτό δεν είμαι και σίγουρος.
Επίσης μπορείς να ρυθμίσεις θέση, χρώμα, χρονισμό, να κατεβάσεις, να ψάξεις σε άλλο directory, αφού ξεκινήσει η ταινία, πατάς το πλήκτρο των υποτίτλων και από εκεί κάνεις τις επιλογές σου.

για τις σειρές, οι διάταξη σε φακέλους πρέπει να είναι:

-κεντρικός φάκελος, πχ σειρές
--Φάκελος σειράς π.χ Το Νησί
---φάκελος κύκλου π.χ. Season 01
----φάκελος με τα επεισόδια του κύκλου π.χ. όλα τα mkv/iso/BR folder κλπ

Τον κεντρικό φάκελο στο αγαπημένα, σάρωση και αυτό ήταν

Επίσης να πω ότι υπάρχει ρύθμιση αν θα παίζει μόνο ένα αρχείο ή όλα τα αρχεία του κάθε φακέλου π.χ. όλα τα mkv μέσα στο φάκελο

ομορφα..:SFGSFGSF:

το μηχανακι πεταει και ειναι ο ορισμος της απλοτητας..!
παιζει τα παντα απο ηχο και εικονα με 5-6 ρυθμισεις χωρις να σε παιδευει.
ημουν αναμεσα σε αυτο και το zidoo x9.
φοβηθηκα τα κουσουρια των android και κατεληξα στο mede8er.
δεv ξερω κατα ποσο μετραει τελικα το hardware-αφου το x9 ειναι τερας διπλα στο mede8er-αλλα αυτο που βλεπω εγω,ειναι ενα μηχανακι που παιζει τα παντα απροβληματιστα και-βασικοτατο-χωρις να κοπο.

Τι εννοείς μέχρι τότε ήδη κυκλοφορεί πολύ τέτοιο υλικό φτιαγμένο με αυτόν τον encoder.