Δεν εμβαθύναμε με συστηματικές δοκιμές παιδιά, ούτε μπορούμε να προχωρήσουμε σε περισσότερες εντυπώσεις απο τα γενικά που έγραψε ο Online.
Aν έπρεπε να πω κάτι, προσωπικά δεν είδα καλύτερη εικόνα (σε 1080p υλικό) και κίνηση (στα 23,976) από το Dune σε σχέση με το med600.
Επίσης δεν είδα καλύτερη εικόνα στο pc απο τα δύο mps, αλλά είδα ελαφρώς καλύτερη κίνηση. Τόσο ελαφρώς που στις συνηθισμένες ίντσες / απόσταση θέασης αμφιβάλω αν κάποιος θα προβληματιστεί.
Γενικά βάζω στοίχημα ότι το 99,99% του πληθυσμού και η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του forum δεν πρόκειται να πάρει πρέφα τις διαφορές αν δεν έχει πάνω απο το κεφάλι του κανα JL, Browser, Xατζ, Papavas και λοιπά κακοποιά στοιχεία να του μεταδίδουν την διεστραμένη αίσθηση θέασης μιας ταινίας (ο καθένας με τον δικό του τρόπο, μάλιστα... και για διαφορετικά θέματα...)
Το σύστημα του Μπάμπη είναι αλλού πραγματικά... αλλά και το κόστος του εξωπραγματικό για τα δικά μου δεδομένα. Θαρρώ όμως ότι θα μπορούσε να πετύχει ανάλογο αποτέλεσμα με πολύ λιγότερα χρήματα. Προφανώς πλήρωσε στα μηχανάκια του την ασφάλεια και διαχρονικότητα, πράγματα βέβαια καθόλου ευκαταφρόνητα. Μιλάμε για σύστημα HiEnd... και ώς γνωστόν σε τέτοια επίπεδα επιδόσεων το ένα κλικ παραπάνω το πληρώνεις αδρά.
Να ευχαριστήσω και πάλι τον οικοδεσπότη μας και πολυ αγαπητό Μπάμπη, για την ευκαιρία που μας έδωσε να ξαναβρεθούμε και να περάσουμε τόσο ωραία.
Πάντα ανοιχτόκαρδος, χαλαρός και φιλόξενος του εύχομαι και να χαίρεται πρώτα απ'όλα την πολύ ανεκτική φαμίλια του και μετά τα πανέμορφα μηχανάκια του.
ps. Δεν πρόλαβαν να συνέλθουν τα αυτιά μου απο τη προηγούμενη συγκέντρωση στου Online και πάμε για δεύτερη σερί εβδομάδα κώφωσης... δεν μπορώ να ξεχωρίσω 24/96 από 24/192 στις μουσικές μου... :BDGBGDB55: στο κοπητηπιτα ξεπαρεού αλλιώς να φέρω ωτοασπίδες ρε papavas. Μας έχεις καταστρέψει το χόμπυ τη τρέλα μου