Μετά τα 801, τι?

Καλοάκουστα!
Τελικά στάθηκες τυχερός κρίνοντας απο τις εντυπώσεις σου.
Καλές μουσικές τώρα!

Re: Απάντηση: Μετά τα 801, τι?

Καλοάκουστα!
Τελικά στάθηκες τυχερός κρίνοντας απο τις εντυπώσεις σου.
Καλές μουσικές τώρα!

Τυχερός δεν θα το έλεγα, καθότι μετά την αλλαγή των Chario Pegasus, έχτισα ένα σύστημα για να δουλεύουν τα 801 αξιοπρεπώς. Αν είχα πάρει από τότε τα Ursa σίγουρα αλλιώς θα το είχα χτίσει

Ευχαριστώ πάντως για τις ευχές και είσα πάντα ευπρόσδεκτος σε ακροάσεις

ursa major δίπλα στο 801???? εκκλησία κλέψατε...
Πέρα από την πλάκα μιλάμε για 2 τελείως διαφορετικά ακούσματα.
Θέλω κάποιος να βάλει alarm μετά απο ενα χρόνο για να μας πεις αν η πιο αληθινή, ανθρώπινη, μεστή άποψη των chario επικράτησε τελικά.
Ως κάτοχος των millenium II θεωρώ ότι δεν θα έχεις...γυρισμό.

Δεν χρειάζεται να περάσει ένας χρόνος για να συμφωνήσω με όσα αναφέρεις. Ο ήχος των chario είναι καθηλωτικός και ταυτόχρονα λυρικός. Για μενα ειναι το τελος του δρομου, που και πολυ μακρια εφτασε βεβαια..

Φίλε μου μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε μερικές φωτογραφιούλες από τις...μεγάλες αρκούδες???

Και όλου του στησίματος δηλαδή, μην αδικήσουμε τα υπόλοιπα!

Να κάνουμε ολίγον...οφθαλμόλουτρο!

Καλοάκουστα και πάλι!

Φίλε μου μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε μερικές φωτογραφιούλες από τις...μεγάλες αρκούδες???

Και όλου του στησίματος δηλαδή, μην αδικήσουμε τα υπόλοιπα!

Να κάνουμε ολίγον...οφθαλμόλουτρο!

Καλοάκουστα και πάλι!

Μόλις ξεφορτώσω τις μονάδες που έχω φέρει για δοκιμές θα βγάλω φωτογραφίες. Ευχαριστω για τις ευχες

Μόλις ξεφορτώσω τις μονάδες που έχω φέρει για δοκιμές θα βγάλω φωτογραφίες. Ευχαριστω για τις ευχες

Καλοτάξιδα,καλή συμβίωση και ......λιγότερο 'αυστηρή'.

Ομολογώ ότι δεν περίμενα ότι ο προενισχυτής κάνει τόση μεγάλη η διαφορά, ότι ακόμα και το καλώδιο από τον προ στον τελικό κάνει κι αυτό διαφορά! Οποιος αρέσκεται σε ηχο που ταξιδεύει, σε φωνές που βγαίνουν από άνθρωπο κι έχουν λυρισμό, οφείλει μια ακρόαση στα μηχανήματα της Lab12. O προενισχυτής της έφερε τη ορχήστρα ζωντανή στο δωμάτιο σαν να βρισκόμασταν στην Ρωμαϊκή Αγορά και διεύθυνε ο Χατζηδάκις..

Επίσης να πω ότι μια Metric Halo που έτυχε να παίξει κι αυτή για λίγο άφησε εν γένει θετικές εντυπώσεις με το φυσικό της παίξιμο, αν και λιγότερο μεγαλειώδες απ το Dac Lab12 special edition. Σιγουρα ομως, πολυ καλυτερη του MDAC που ειχα.

To be continued..

Μμμμ, Chario + Χατζηδάκης. Ποιο (παλαιό) μέλος μου φωτογραφίζουν, ποιο άραγε? :)

Να τα χαίρεσαι τα νέα ηχεία. Φώτο γρήγορα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν πρέπει να αλλάξει ο τίτλος.

Είναι σαν να λες ότι τα Chario είναι de facto καλύτερα από τα 801...

Ομολογώ ότι δεν περίμενα ότι ο προενισχυτής κάνει τόση μεγάλη η διαφορά, ότι ακόμα και το καλώδιο από τον προ στον τελικό κάνει κι αυτό διαφορά! Οποιος αρέσκεται σε ηχο που ταξιδεύει, σε φωνές που βγαίνουν από άνθρωπο κι έχουν λυρισμό, οφείλει μια ακρόαση στα μηχανήματα της Lab12. O προενισχυτής της έφερε τη ορχήστρα ζωντανή στο δωμάτιο σαν να βρισκόμασταν στην Ρωμαϊκή Αγορά και διεύθυνε ο Χατζηδάκις..

Επίσης να πω ότι μια Metric Halo που έτυχε να παίξει κι αυτή για λίγο άφησε εν γένει θετικές εντυπώσεις με το φυσικό της παίξιμο, αν και λιγότερο μεγαλειώδες απ το Dac Lab12 special edition. Σιγουρα ομως, πολυ καλυτερη του MDAC που ειχα.

To be continued..
Θωμά??? αυτό το καλώδιο κάνει απο τις μεγαλύτερες διαφορές.... πρέπει να μιλήσουμε...-bye-

ασε Χρηστο δεν το περίμενα. Ευτυχως το καλωδιο που ειχα επαιξε καλυτερα οποτε δεν με εβαλε σε σκεψεις. Για καλωδια ηχειων εχετε να προτεινετε κατι για την περιπτωση μου? οχι ασημι ομως..

γιατι δεν θα ηθελα τονισμένες υψηλές, ο χαλκος θεωρω οτι παιζει πιο ισορροπημενα, λαθος?

Το ασήμι φέρνει και ανάλυση όμως.
Τεσπα, κακώς συζητάμε.
Δες χωροταξικά να φέρεις τα superchargers αγκαλιά με τα ηχεία και πάρε καλό διμετρο balanced απο προ σε τελικούς.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το ιδανικό είναι να κανεις δουλεια με κάτι σαν τα jumpers (ασημί όμως είναι) που έχει σε αγγελία ο chris1967

γιατι δεν θα ηθελα τονισμένες υψηλές, ο χαλκος θεωρω οτι παιζει πιο ισορροπημενα, λαθος?

Δεν ισχύει αυτο ειναι καθαρα θεμα υλοποίησης του καθε κατασκευαστή. Για την ακρίβεια το ασημί ειναι καλύτερος αγωγός αρκεί να ξέρουν τι κανουν αυτοί που το χρησιμοποιούν.

οπότε, για πειτε κανενα καλωδιο ηχειων με ισορροπημενο ηχο

Όσο ανεβαίνεις στην κλίμακα, τόσο πιο πολύ γεμίζουν χαμηλά και γίνονται πιο ισορροπημένα.