Καλοάκουστα!
Τελικά στάθηκες τυχερός κρίνοντας απο τις εντυπώσεις σου.
Καλές μουσικές τώρα!
ursa major δίπλα στο 801???? εκκλησία κλέψατε...
Πέρα από την πλάκα μιλάμε για 2 τελείως διαφορετικά ακούσματα.
Θέλω κάποιος να βάλει alarm μετά απο ενα χρόνο για να μας πεις αν η πιο αληθινή, ανθρώπινη, μεστή άποψη των chario επικράτησε τελικά.
Ως κάτοχος των millenium II θεωρώ ότι δεν θα έχεις...γυρισμό.
Φίλε μου μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε μερικές φωτογραφιούλες από τις...μεγάλες αρκούδες???
Και όλου του στησίματος δηλαδή, μην αδικήσουμε τα υπόλοιπα!
Να κάνουμε ολίγον...οφθαλμόλουτρο!
Καλοάκουστα και πάλι!
Μόλις ξεφορτώσω τις μονάδες που έχω φέρει για δοκιμές θα βγάλω φωτογραφίες. Ευχαριστω για τις ευχες
Θωμά??? αυτό το καλώδιο κάνει απο τις μεγαλύτερες διαφορές.... πρέπει να μιλήσουμε...Ομολογώ ότι δεν περίμενα ότι ο προενισχυτής κάνει τόση μεγάλη η διαφορά, ότι ακόμα και το καλώδιο από τον προ στον τελικό κάνει κι αυτό διαφορά! Οποιος αρέσκεται σε ηχο που ταξιδεύει, σε φωνές που βγαίνουν από άνθρωπο κι έχουν λυρισμό, οφείλει μια ακρόαση στα μηχανήματα της Lab12. O προενισχυτής της έφερε τη ορχήστρα ζωντανή στο δωμάτιο σαν να βρισκόμασταν στην Ρωμαϊκή Αγορά και διεύθυνε ο Χατζηδάκις..
Επίσης να πω ότι μια Metric Halo που έτυχε να παίξει κι αυτή για λίγο άφησε εν γένει θετικές εντυπώσεις με το φυσικό της παίξιμο, αν και λιγότερο μεγαλειώδες απ το Dac Lab12 special edition. Σιγουρα ομως, πολυ καλυτερη του MDAC που ειχα.
To be continued..
γιατι δεν θα ηθελα τονισμένες υψηλές, ο χαλκος θεωρω οτι παιζει πιο ισορροπημενα, λαθος?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.