Τα στέλνουν ως απλή αποστολή (δική μας επιλογή) δλδ σαν γράμμα το έχω πάθει πολλές φορές.Παίζει και ένας φακός που ψάχνω να έχει φύγει έτσι..
βλεπω πανω στα γραμματοκιβωτια της πολυκατοικιας 2 φακελους, λεω δεν κοιταω, τι να δω ακουμπησμενος ο φακος και το led σαν να μην ετρεχε τιποτα, τα παρατησε ο ταχυδρομος και οποιος το βρηκε το βρηκε... Αντε τωρα να τα επαιρναν και να ψαχνω και δωστου μαιλ και που πηγε,και στο τελος να λεω μας φαγανε τα λεφτα οι κινεζοι και τα αμερικανακια...
Αυτο συμβαινει και εδω με unregistered mail. Πολλες φορες γυριζω βραδυ σπιτι και βλεπω εξω απο την πορτα μου κουτια και δεματα. Αν κατι δεν ειναι αντικαταβολη η συστημενο απλα θα αφεθει εξω και ειναι νορμαλ αυτο. Αλλα εδω δεν εχουμε προβλημα του να τα "δανειστει" καποιος επ απειρο.
Δεν ξερω βεβαια τι συμβαινει με δεματα απο εξωτερικο προς ελλαδα (τι πρακτικη χρησιμοποιειται δηλαδη) μιας και εχω πολυ καιρο να στειλω κατι. Απλα οποτε κατεβαινω τα φερνω μαζι.![]()
+...Ειμαστε τυχεροι που τα φακουδακια δεν τα ξερουν αρκετοι (ταχυδρομοι και μη), γιατι αν ηταν στη θεση τους κινητα ουτε το γραμματοσημο δε θα βρισκαμε![]()
Από zebralight (από το επίσημο site της), το πακέτο έρχεται συστημένο ή το πετάνε στην πόρτα και όποιος το βρει;
Ρωτάω γιατί η παραγγελία εστάλει από αυτούς στις 30/03 και απ' ότι είδα εδώ στο forum χρειάζεται περίπου 20 μέρες για να φτάσει. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι την Τρίτη θα πρέπει να έχει έρθει αλλιώς..... έχω τρέξιμο.
θα τρελαθω! το μεσημερι εκανα παραγγελια απο DX τωρα μολις ειδα οτι την εστειλαν! αιντε να με πιστεψει κανεις!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.