Μαλλον θα τον ανοιγει τον φακελο το ταχυδρομειο, τον τσεκαρει και βαζει τιμη κατ'εκτιμηση αφου ο φακελος λεει gift)
Αυτο ομως ειναι λιγο επικινδυνο, να αναγραφεται η τιμη και ιδιαιτερα μεγαλυτερη της κανονικης.
Ξερω οτι η Γαλλια εχει υποχρεωσει τα κινεζικα ταχυδρομεια/τον αποστολεα να αναγραφουν τιμη οταν προκειται για εμπορευμα. Εχουν παρει πρεφα το θεμα με τα gifts και αντιδρασαν ως σοβαρο κρατος.
Δεν τους στέλνεις ένα μειλ να ρωτήσεις;
Εσένα σε συμπαθούν έτσι και αλλιώς...
Ναι, θα τους ρωτησω. Μου εκανε εντυπωση και μενα. Θα βγαλω μια φωτο απο το φακελο και θα τους την στειλω γιατι μπορει να μην το ξερουν ουτε οι ιδιοι.
Αυτοι γραφουν gift και ερχεται το ταχυδρομειο και κοτσαρει στικερακι με αυθαιρετη τιμη!
Μολις τσεκαρα τους φακελους μου και οι τιμες ειναι αυξημενες απο την αξια του εμπορευματος κατα 50% στο στικερακι!!
Φαινεται καθαρα οτι εχει φτασει στην Ελλαδα. Τι μπορει να σου κανει το DX τωρα. Ειναι ευθυνη των ΕΛΤΑ.
Opening..δεν εχω ξαναδει, πιθανως να πηγε στην δειγματοληπτικο ελεγχο. Αλλα και παλι επρεπε να σε ειδοποιησουν η να στο εχουν στειλει.
Τα Ελτα πρεπει να παρεις και να αναφερεις το τελευταιο statement του tracking.. "2013 Οpening etc....". Σιγουρα θα σε κατευθυνουν.
Ολα θα πανε καλα.
Μακάρι να ήταν έτσι... Δυστυχώς το GR σε κάθε στήλη αναφέρεται στον προορισμό του πακέτου και όχι στο σημείο ελέγχου (Destination Country).
Επίσης αυτό το "10010200" είναι το Location που έγινε το track και μέσω του AIR MAIL διαπιστώνω ότι ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί στο BEIJING και μάλλον από τα λίγο που έχω βρει στο Internet σημαίνει πως το έχουν ανοίξει οι τελωνειακές αρχές τις ΚΙΝΑΣ.
Περιμένω μια ταμπλέτα με ~160 ευρω και ελπιζω να μην γινει καμια λαλακία
Επίσης αυτό το "10010200" είναι το Location που έγινε το track και μέσω του AIR MAIL διαπιστώνω ότι ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί στο BEIJING και μάλλον από τα λίγο που έχω βρει στο Internet σημαίνει πως το έχουν ανοίξει οι τελωνειακές αρχές τις ΚΙΝΑΣ.
Περιμένω μια ταμπλέτα με ~160 ευρω και ελπιζω να μην γινει καμια λαλακία
Σε ποσες μερες περιπου θα παραλαβω απο fasttech εχει κανενας σχετικη εμπειρια?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.