Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Ενδιαφέρομαι για RCR123 μπαταρίες....
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.

AW RCR123A - μονόδρομός
Από NKON ή τον κατασκευαστή (Hong Kong)

Απ' ότι βλέπω, η τιμή του Ολλανδού μια χαρά είναι, θα ρθουν και γρήγορα!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

AW RCR123A - μονόδρομός
Από NKON ή τον κατασκευαστή (Hong Kong)

Απ' ότι βλέπω, η τιμή του Ολλανδού μια χαρά είναι, θα ρθουν και γρήγορα!

Ναι, όλα από Ολλανδό να τελειώνω...φακός, μπαταρίες και τον i2 της nitecore...

Θα πάρω και μία EagleTac μπαταρία, από ότι είχα δει παλιότερα είναι κι αυτές καλλές με στοιχεία της panasonic.

Ευχαριστώ και πάλι :-D...

Μετα απο παραγγελια του ΤΚ75 ο DINO μου εστειλε το παρακατω.Μεσω Σουηδιας θα ερθει;

Thank you for choosing DinoDirect.
We are writing to inform you that your item(s) can not be shipped out via the original shipping method you selected, it may be caused by the reasons as follow:
(1) The item(s) will be detained easily by customs;
(2) The item is over the volume or overweight;
(3) The shipping address which you provided cannot be carried by some certain shipping services;
So we will ship out your item(s) as follows:
SKU Original shipping method Preferred shipping method
A08630000Y Regular Post Service Sweden Registered Mail(Tracking)
We hope you will receive your item(s) soon. If you want to get more details about this issue, you can visit our Help Center Page. Your understanding and cooperation will be highly appreciated.

Οχι απαραιτητα, απλα χρησιμοποιουν αλλη ταχυδρομικη εταιρεια.
Και μενα μου εστελναν που και που τετοια μηνυματα.

Τα τελευταία 5-6 δεματάκια και φάκελοι από Κίνα μου έχουν έρθει όλα με Swiss post!

Δεν μιλάω για μπαταρίες αλλά για οτιδήποτε, τι έγιναν τα ταχυδρομεία τους;

Λειτουργουν κανονικοτατα τα κινεζικα ταχυδρομεια.
Απλα η swisspost, oπως θα κανουν και αλλα εθνικα ταχυδρομεια στο μελλον, θα εξαγορασε κανεναν ντοπιο courier για να εκμεταλλευτει την τεραστια ταχυδρομικη κινηση της Κινας και γενικως της Ανατολης.

Αν ειχαμε και στην Ελλαδα τετοια κινηση, μπορει να εξαγοραζαν πχ. την Γενικη Ταχυδρομικη και να ειχαμε και swisspost στην Ελλαδα. Λεμε τωρα..

Το chinapost και το singpost δουλεύουν κανονικά. Το hkpost έχει εξαφανιστεί σε δικές μου παραλαβές. Απο banggood μονο με deutche post εχω παραλαβει.
Χρονια Πολλά σε όλους!

Περιμενω εναν φακο απο dino που σταλθηκε στις 10-4 και δεν εχει ερθει ακομα...Επικοινωνησα πριν λιγες μερες μαζι τους και μου ειπαν να περιμενω λιγο ακομα.Το εστειλαν με swedish post.Μου φαινεται παει υπερ πιστεως και πατριδος...

οχι..δεν ειναι πολυ αργα...μπορει αν χρειαστει και παραπανω..αλλα σε λιγο χανεις το 40ημερο

Το ρεκόρ παραλαβής απο κινα σε απλό ειναι 8 μήνες, οπότε έχεις ακόμα ;-)
Αυτο το τελευταιο κολπακι με swedish post, singapoore post κλπ δεν το εχω πολυκαταλαβει.
Σιγουρα η σουηδια δεν ειναι εκει διπλα οπότε αυτο που μενει να υποθεσουμε ειναι οτι στέλνουν μεγάλα κιβωτια κάπου που έχουν δικους τους διεκπερωτές οι οποίοι στη συνέχεια τα προωθούν από το τοπικό ταχυδρομείο. Ομως αυτό εμπεριέχει κινδύνους τελωνείου για εκείνους, και επιπλέον χρόνο.
Το άλλο είναι οτι κάποια ταχυδρομεία βλέποντας τον τεράστιο ογκο εισερχόμενης κινησης που διακινούν να βρήκαν κάποιο τρόπο να ανοίξουν τοπικό γραφείο ώστε να εισπράτουν και τίποτε, μιας και τα αντικείμενα από τη Σουηδία προς την Κινα πρέπει να είναι τραγικά λίγα.

Ομως αυτα ειναι υποθέσεις. Πως το κάνουν άραγε?

Απάντηση: Re: Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Περιμενω εναν φακο απο dino που σταλθηκε στις 10-4 και δεν εχει ερθει ακομα...Επικοινωνησα πριν λιγες μερες μαζι τους και μου ειπαν να περιμενω λιγο ακομα.Το εστειλαν με swedish post.Μου φαινεται παει υπερ πιστεως και πατριδος...

Ειχα δύο πρόσφατες παραλαβές με SE, χρειάζονται 40 μέρες...
Δια παν ενδεχόμενο, στις 42-43 μέρες από την πληρωμή, να ανοιξεις dispute @ paypal

Αντωνη ευτυχως δεν ειναι απο ebay που με τις αλλαγες που γινανε πρεπει να κανεις refund σε 30 μερες.Ουτως ή αλλως σκεφτομουν να το κανω την δευτερα.

Αντωνη ευτυχως δεν ειναι απο ebay που με τις αλλαγες που γινανε πρεπει να κανεις refund σε 30 μερες.Ουτως ή αλλως σκεφτομουν να το κανω την δευτερα.

45 είναι οι ημέρες όχι 30.

http://pages.ebay.co.uk/ebay-money-back-guarantee/how-to-help.html

Sellers want to maintain a good reputation and in most cases will look to fix the problem straightaway, so contact them first – either via "My eBay" or directly using the Resolution Centre. To benefit from the eBay Money Back Guarantee, you must do so within 45 days of making payment.

You can close the case after the seller has resolved the problem to your satisfaction. You can also click on "Close case" to confirm that the case is closed. (If we haven't heard from you in 30 days, the case will automatically will be closed).

Γεια σας παιδες χρειαζομαι επειγοντως βοηθεια!!!!!!!!!!
--------------------------------------------------------
Εκανα παραγγελια στις Order Date: June 6, 2014
απο GOINGGEAR
1.EagleTac M3C4 Single CREE XM-L2 LED 1020 Lumen 4 x CR123 or 2 x 18650 Flashlight $74.95
2.UCO Waterproof Matches- 160 Piece $2.99
Subtotal (Incl.Tax) $77.94
Shipping & Handling $36.52
--------------------------------
Grand Total (Incl.Tax) $114.16
====================
Αυτα λοιπον εσταλεισαν με FedEx economy μεσω paypal η παραγγελια βεβαια
και!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
με πηραν τηλεφωνο απο ΑΘΗΝΑ απο την εταιρια ORBIT COURIERS SA
και τι μου ειπαν??????????
Θελουν λεει εξτρα
ΔΑΣΜΟΙ / ΦΠΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ 28,00
Δ.Ε.Τ.Ε. 2,00
Δ.Ε.Χ.Ε. 0,00
ΕΞΟΔΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 15,00

ΑΜΟΙΒΗ 82,41
-----------------------------------------
ΣΥΝΟΛΟ 127,41
Ζητανε εχτρα δηλαδη περα απο οτι πληρωσα 127,41 ευρω!!!!!!!!!!
============================================
Αλλαξε κατι και δεν το πηρα ειδηση?
Τοσα χρονια πρωτη φορα συμβαινει αλλα και απο GOINGGEAR εχω ξαναπαραγγειλει
και δεν συναιβει τιποτα!!!!!!!!
Τωρα μου ζητανε τα...........ασε να μην το πω!!!!!!!
Θα παρακαλουσα οποιον μπορει να βοηθησει αν υπαρει κατι που μπορω να κανω
η απλα θα κλαιω τα λεφτα που εδωσα γιατι δεν εχω για να δωσω τοσα σε καμια περιπτωση!!!!!!!!!!!

μαλλον την επαθες απο τα σπιρτα ή επειδη ειχαν προβληματα παραδοσης σε αποστολες εξωτερικου
(για αυτο διαλεξαν την fedex)
Το ειχαν πει λιγο μετα την χαμενη μου zebralight που ακομα την περιμενω...εξυπηρετηση μηδεν ακομα και οταν τους καρφωσα στο cpf.

Εκανες το λαθος και να τους αφησεις να εκτελωνησει η fedex το δεμα, και βρηκαν ευκαιρια να σου τραβηξουν τα νεφρα....

Η μονη λυση ειναι να συνενοηθεις με το GOINGGEAR για επιστροφη και refund ή αποστολη με USPS (ΑΝ γινεται)

Καλη τυχη, γιατι θα την χρειαστεις με ολους τους...

Συμβουλη....ΠΡΩΤΑ ρωταμε, ΜΕΤΑ αγοραζουμε