Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Από bangood με swiss tracking εκανε 58 ημέρες για να φτάσει φάκελος, πάνε οι γρήγορες μεταφορές που είχα κανέναν μήνα πριν.

Το gearbest χρεώνει μεταφορικά και σε άλλα προϊόντα εκτός των μπαταριών όπως φορτιστές, power bank κτλ.

Από 21 Νοεμβριου παραγγελία από banggood χωρίς tracking και αγνοείται τύχη του....
Από 30 Νοεμβριου πάλι από banggood με swiss post και φαίνεται από τις 12 Δεκεμβριου "σκαλωμενο" στο Hong Kong.... Μήπως να τους στείλω κανένα μήνυμα ή να περιμένω μερικές ημέρες ακόμα να μπει και το νέο έτος;

Από την άλλη παραγγελία στις 15 Δεκεμβριου από Gearbest με NL και μόλις σήμερα έφτασε στο κέντρο διαλογής του Αεροδρομίου.

μαλλον ειναι θεμα ογκου δεματων λογω γιορτων.. σε αυτη την περιπτωση τα ταχυδρομεια εχουν το κακο συνηθειο να προωθουν τα φρεσκα και οσα δεν προλαβαν να τα αφηνουν για μετα.
(λεω τωρα για να παρηγοριεμαι, γιατι και εγω περιμενω απο αυτους)

Υπομονη παιδες! Ειναι περιοδος αιχμης...

Απο μπανγουντ δεν εχω χασει τιποτα!

Από 21 Νοεμβριου παραγγελία από banggood χωρίς tracking και αγνοείται τύχη του....
Από 30 Νοεμβριου πάλι από banggood με swiss post και φαίνεται από τις 12 Δεκεμβριου "σκαλωμενο" στο Hong Kong.... Μήπως να τους στείλω κανένα μήνυμα ή να περιμένω μερικές ημέρες ακόμα να μπει και το νέο έτος;

Από την άλλη παραγγελία στις 15 Δεκεμβριου από Gearbest με NL και μόλις σήμερα έφτασε στο κέντρο διαλογής του Αεροδρομίου.

1η Νοεμβρίου μου είχε σταλεί και ήρθε προχθές, διάβασε το προηγούμενο μου ποστ πριν από το δικό σου.

Υπομονή θέλει.

8xDF3l.png

Δεμα απο αμερικη , με UPS , που περιεχει ενα Lumintop Tool AAA .

ειναι το χρυσο μοντελο?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

γιατι με UPS?

ειναι το χρυσο μοντελο?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

γιατι με UPS?

Ναι , brass , που δεν εχει κυκλοφορησει ακομα .

Δεν διαλεξα εγω τον τροπο αποστολης , ειναι για review .

χρυσο θα τον πληρωσεις..η UPS νομιζω εχει ταριφα τα 100 ευρω σαν προμηθεια/κοστος εκτελωνισμου.

ας ελπισουμε να το εγραψαν σαν commercial sample.

χρυσο θα τον πληρωσεις..η UPS νομιζω εχει ταριφα τα 100 ευρω σαν προμηθεια/κοστος εκτελωνισμου.

ας ελπισουμε να το εγραψαν σαν commercial sample.

Νομιζω σαν δωρο το εχουν βαλει . Πηρα τηλεφωνο σημερα στη UPS , και μου ειπαν απο Δευτέρα να παρω τηλεφωνο Αθηνα να δω τι θα κανω .

1η Νοεμβρίου μου είχε σταλεί και ήρθε προχθές, διάβασε το προηγούμενο μου ποστ πριν από το δικό σου.

Υπομονή θέλει.

Το διάβασα.....Το θέμα μου με το δέμα που περιμένω από 30 Νοεμβρίου, είναι ότι περιέχει κινητό και υποτίθεται ότι το παρήγγειλα τότε-που έπαιξε και σε προσφορά-για να το έχω τώρα στις γιορτές. Δυστυχώς όμως την πάτησα και έχω ξενερώσει απίστευτα :bigcry:

Υπαρχει περιπτωση να ερθει ενα δεμα μου απο gearbest το οποιο δειχνει κολλημενο ολλανδια απο 16 δεκ?

Χθες έστειλα mail στο banggood σχετικά με τις καθυστερήσεις των παραγγελιών και μου απάντησαν σήμερα: Για την παραγγελία της 21 Νοεμβρίου (ένας φορτιστής αξίας 8.93$) να ρωτήσω στο ταχυδρομείο της περιοχής μου μήπως έχει ξεχαστεί εκεί και σε αρνητική περίπτωση μου προτείνουν ή να μου το ξαναστείλουν ή να μου επιστρέψουν τα χρήματα. Τι να κάνω; Σκέφτομαι να τους πω για επιστροφή χρημάτων.
Για την παραγγελία της 30 Νοεμβρίου με το "σκαλωμενο" track number να κάνω υπομονή 5-6 ημέρες και να παρακολουθώ το track....

Εντομεταξυ παραγγελία από GB ήρθε χθες (20 ημερολογιακές μέρες) χωρίς επιπλέον έξοδα.

Χθες έστειλα mail στο banggood σχετικά με τις καθυστερήσεις των παραγγελιών και μου απάντησαν σήμερα: Για την παραγγελία της 21 Νοεμβρίου (ένας φορτιστής αξίας 8.93$) να ρωτήσω στο ταχυδρομείο της περιοχής μου μήπως έχει ξεχαστεί εκεί και σε αρνητική περίπτωση μου προτείνουν ή να μου το ξαναστείλουν ή να μου επιστρέψουν τα χρήματα. Τι να κάνω; Σκέφτομαι να τους πω για επιστροφή χρημάτων.
Για την παραγγελία της 30 Νοεμβρίου με το "σκαλωμενο" track number να κάνω υπομονή 5-6 ημέρες και να παρακολουθώ το track....

Εντομεταξυ παραγγελία από GB ήρθε χθες (20 ημερολογιακές μέρες) χωρίς επιπλέον έξοδα.
Κλασσικες απαντησεις!!
Κανε υπομονη, θα σου ερθουν!!

Μην αγχώνεστε! Όλες οι παραγγελίες του Νοεμβρίου είχαν καθυστερήσεις! Εγώ έχω 2 δέματα που μάλλον χάθηκαν. Έχουμε και paypal και δε σκάμε. Δε χρειάζεται άγχος! Οι παραγγελίες του Δεκεμβρίου παραδόθηκαν σε καλούς χρόνους, σαν να μην υπήρχαν γιορτές και αργίες. Οπότε θα πιάσουν τον Νοέμβριο τώρα! :D

07/11/2016 07:58 - The item is on transport to the country of destination

05/01/2017 12:24 - The item has arrived in the country of destination, GREECE

Έχω ανοίξει dispute από 20/12, ελπίζω να παραλάβω πριν γίνει το refund από PayPal για να ακυρώσω το dispute.

Το tracking τον ΕΛΤΑ βέβαια δεν το βλέπει ακόμα.. Κάτι περίεργο έχει γίνει..

Sent from my A0001 using Tapatalk