Από 21 Νοεμβριου παραγγελία από banggood χωρίς tracking και αγνοείται τύχη του....
Από 30 Νοεμβριου πάλι από banggood με swiss post και φαίνεται από τις 12 Δεκεμβριου "σκαλωμενο" στο Hong Kong.... Μήπως να τους στείλω κανένα μήνυμα ή να περιμένω μερικές ημέρες ακόμα να μπει και το νέο έτος;
Από την άλλη παραγγελία στις 15 Δεκεμβριου από Gearbest με NL και μόλις σήμερα έφτασε στο κέντρο διαλογής του Αεροδρομίου.
ειναι το χρυσο μοντελο?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
γιατι με UPS?
χρυσο θα τον πληρωσεις..η UPS νομιζω εχει ταριφα τα 100 ευρω σαν προμηθεια/κοστος εκτελωνισμου.
ας ελπισουμε να το εγραψαν σαν commercial sample.
1η Νοεμβρίου μου είχε σταλεί και ήρθε προχθές, διάβασε το προηγούμενο μου ποστ πριν από το δικό σου.
Υπομονή θέλει.
Από 21 Νοεμβριου παραγγελία από banggood χωρίς tracking και αγνοείται τύχη του....
Από 30 Νοεμβριου πάλι από banggood με swiss post και φαίνεται από τις 12 Δεκεμβριου "σκαλωμενο" στο Hong Kong.... Μήπως να τους στείλω κανένα μήνυμα ή να περιμένω μερικές ημέρες ακόμα να μπει και το νέο έτος;
Από την άλλη παραγγελία στις 15 Δεκεμβριου από Gearbest με NL και μόλις σήμερα έφτασε στο κέντρο διαλογής του Αεροδρομίου.
Κλασσικες απαντησεις!!Χθες έστειλα mail στο banggood σχετικά με τις καθυστερήσεις των παραγγελιών και μου απάντησαν σήμερα: Για την παραγγελία της 21 Νοεμβρίου (ένας φορτιστής αξίας 8.93$) να ρωτήσω στο ταχυδρομείο της περιοχής μου μήπως έχει ξεχαστεί εκεί και σε αρνητική περίπτωση μου προτείνουν ή να μου το ξαναστείλουν ή να μου επιστρέψουν τα χρήματα. Τι να κάνω; Σκέφτομαι να τους πω για επιστροφή χρημάτων.
Για την παραγγελία της 30 Νοεμβρίου με το "σκαλωμενο" track number να κάνω υπομονή 5-6 ημέρες και να παρακολουθώ το track....
Εντομεταξυ παραγγελία από GB ήρθε χθες (20 ημερολογιακές μέρες) χωρίς επιπλέον έξοδα.
![]()
Δεμα απο αμερικη , με UPS , που περιεχει ενα Lumintop Tool AAA .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.