giorgos.ko
AVClub Enthusiast
τελικα τι εγινε?
Ακομα μιλαω με την UPS . Το απολυτο χαος με το τι αποδειξη θελουν κλπ για την αξια του .
Απο οτι μου ειπαν ομως , τα εξοδα εκτελονισμου / φπα κλπ τα αναλαμβανει ο αποστολεας .
τελικα τι εγινε?
Χθες έστειλα mail στο banggood σχετικά με τις καθυστερήσεις των παραγγελιών και μου απάντησαν σήμερα: Για την παραγγελία της 21 Νοεμβρίου (ένας φορτιστής αξίας 8.93$) να ρωτήσω στο ταχυδρομείο της περιοχής μου μήπως έχει ξεχαστεί εκεί και σε αρνητική περίπτωση μου προτείνουν ή να μου το ξαναστείλουν ή να μου επιστρέψουν τα χρήματα. Τι να κάνω; Σκέφτομαι να τους πω για επιστροφή χρημάτων.
Για την παραγγελία της 30 Νοεμβρίου με το "σκαλωμενο" track number να κάνω υπομονή 5-6 ημέρες και να παρακολουθώ το track....
Εντομεταξυ παραγγελία από GB ήρθε χθες (20 ημερολογιακές μέρες) χωρίς επιπλέον έξοδα.
Ξεκολλησε επιτελους δεματακι της PostNL απο 25/11 (αγορα στις 11/11)
Εχω κάτι αντίστοιχο από Νοέμβριο, και μένα σήμερα εμφανίστηκε στο Κ.Δ. Αεροδρομίου ("παρκάρισαν" τους σάκους φαίνεται για τις γιορτές...!)
Υπάρχουν και χειρότερα... αγορά 26 Οκτ και από τις 5 Νοε το δέμα έρχεται από Ολλανδία
![]()
το gearbest μου έστειλε χθες αντικατάσταση
Ακομα μιλαω με την UPS . Το απολυτο χαος με το τι αποδειξη θελουν κλπ για την αξια του .
Απο οτι μου ειπαν ομως , τα εξοδα εκτελονισμου / φπα κλπ τα αναλαμβανει ο αποστολεας .
Και η συνέχεια: Σήμερα, και ενώ τους είπα ότι επιθυμώ refund, επεστράφησαν τα χρήματα στο λογαριασμό μου στο paypal και σε 2-3 μέρες φανταζομαι θα μπουν στην κάρτα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς να ανακατευτεί το paypal και πριν φτάσω στις 60 ημέρες αναμονής που συνήθως λένε ότι πρέπει να περιμένουμε, μου επέστρεψαν τα χρήματα. Μπράβο τους!
Τώρα, το άλλο δέμα με το track παραμένει σταθερα κολλημένο, δεν κουνιέται καθόλου. Θα περιμένω όμως καμία δεκαριά μέρες ακόμα και αν δεν "κουνηθεί" θα ζητήσω και πάλι refund. Αυτοί στην swiss post πάντως είναι άθλιοι :twoguns:
Πάντως παίδες τέτοια καθυστέρηση σε δέματα μου κάνει εντύπωση.
Εδώ και 2 μήνες περίπου έχω παραγγελίες μικροπραγμάτων που ακόμα δεν έχουν έρθει.
Επίσης μία παραγγελία (μία λάμπα για την ακρίβεια) που έφυγε με EMS ήρθε μέσα σε 3 μέρες Ελλάδα (άφιξη 2/1) και ακόμα δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος καν...
Εντελώς απαράδεκτοι!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.